![]() |
Alıntı:
|
ruh ikizleri degil siyam ikizleri:w:
|
Alıntı:
duyduğumu ve izlediğimi derim...gerisi size kalmış...;) |
Alıntı:
BOP meselesini de bu 'lider'lere öğretmemiz lazım.. Yada tutup kolundna bi gün, forumumuza getirip gerçekleri bir bir göstermemiz lazım... Kendilerinin ağzını açamadıkları vakit, bizim liderin 'İsrail'in hedeflerinin bir aracı' dedikleri BOP'ta; Şaron'u nasıl fırçaladığını, Irak'ın geleceğinin DERHAL kendi yönetimlerine ve kendilerine bırakmasını söylediğini, Kıbrıs'ı kabullenip 'Kuzey Kıbrıs yönetimine' nasıl posta koyduğunu ve İSLAM DÜNYASI İLE AB ARASINDA BİR BAĞ KURMAYA ÇALIŞACAĞIZ dediğini görmeleri, göstermemiz lazım... Gelsin bir gün misafirimiz olsunlar... Malum şu Ceza'nın partisinin Genel Başkanıyla bu Bahçeli'nin ağzından hiç düşmüyor BÜyük Ortadoğu Projesi... Başbakanın işi onları 'terbiye' etmek. Gelsinler DERSlerini biz verelim ... :evet: |
ceza'nın partisi???
|
'Fark yok' diye şeetmiştim..
Anlayan anladı:evet: |
Alıntı:
|
vay be. ben en cok da RECAI KUTAN LI saadet 2002 de nasıl barajı gecemedi ona cok düşündüydüm. Gerci Babam AKP ye Anem de gizli gizli Saadet e vereyim derken yanLısLıkLa MHP ye wermiş ama..D insallah onlar da birgun girer meclise
|
Alıntı:
Hatta duyunca dizlerim titriyor.. Dua ediyorum hep Allah'ım bu korkudan beni kurtar diye.. -- Hey Allahım Yarabbim yaa.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:06. |