![]() |
Liseli AK GENÇLİK
Allah'ın selameti üzerinize olsun arkadaşlar ben de öğretmen lisesinde okuyorum Ak Gençlik gümbür gümbür geliyor..
|
Liseli AK GENÇLİK
İMAM HATİP LİSESİ NEREDEYSE TAMAMEN AK PARTİLİ. İMAM HATİP NESLİ İMAM HATİPLİ BAŞBAKANLA GURUR DUYUYOR.
|
Liseli AK GENÇLİK
arkadaşlar bakın ak parti yeni kurulmuş bi parti 7 yıl oldu kurulalı ve gençlerin gözdesi çünkü karizmatik bir başkanımız var.lisede ülkücülük moda olmaktan çıktı artık şunu sakın unutmayın arkadaşlar YÖK BU ÜLKEDEN KESİNLİKLE KALDIRILAMAZ AMA NE YAPILABİLİR YATKİLERİ KISITLANABİLİR BU MÜMKÜNDÜR AK PARTİNİN SEÇİM BEYANNEMESİNDEDE BAHSETTİĞİ GİBİ YÖK REFORMU YAPILABİLİR ADETA Bİ DEVLET GİBİLER YA ÖZERK DURUMDALAR ÇÜNKÜ
BUDA DEĞİŞECEK ZAMANLA MERAK ETMEYİN 22 TEMMUZDA BUNUDA GÖZ ÖNÜNE ALIN SEVGİLER SAYGILAR HÜRMETLER CELAL UZUN RİZE AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI |
Liseli AK GENÇLİK
BEN DE LİSELİ AKGENÇLİKTENİM LİSE 3'E GEÇTİM BİZİM OKULDA AKP-CHP ARASINDA GİDİP GELİO AMA AKPARTİ DAHA FAZLA. BENİM BİR SORUM OLACAK.18 YAŞINI DOLDURMADAN GENÇLİK KOLLARINA GİREBİLİRMİYİZ? LÜTFEN BİR CEVAP VERİN
|
Liseli AK GENÇLİK
Girebilirsin tabiki.
Özellikle Gençlik kollarında lise birimi isimli bir birimde olabilir bazı illerde var. Resmi üye olamaya bilirsin belki ama bu senin aktif olarak çalışamayacağın anlamına gelmez. |
Liseli AK GENÇLİK
valla ne kadar üzücü bişey bizim okulda sosyaldemokratım diye geçinenler ve bunu ak partiyi küçük derecede düşürerek söyleyenler çok ,ak partili gençlik bizim okulda %15-20 arası falan..
|
Liseli AK GENÇLİK
İmma Hatip Lisesi (Konya) Ak partili muhakkak fazla ancak Millligörüşçülerde azımsayacak kadar az değil..yine çoğunluk Akparti :) 1 ay sonra mezunum inşaallah :)
|
All times are GMT +3. The time now is 17:38. |