![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İNSANLARIN İÇİNİ BİLEMEZSSİN NEDEN BÖYLE İFTİRALAR ATIYORSUN DESTEK OLACAĞIN YERDE KÖSTEK OLUYORSUN AYIP SANA |
Alıntı:
NASILDA İÇİN KÖTÜ ALLAH SENİ AF ETSİN |
Alıntı:
VE ŞUANDAN BİLE SP YAZICIOĞLU ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR.... BEN BU TABLODAN BUNU GÖRDÜM...SEN BENİM SAMİMİYETİMİ YARGILAYABİLECEK CESARETİ NEREDEN BULUYORSUN...BEN YAZICIOĞLU'NU DAHA 3 HAFTA ÖNCE GÖRDÜM VE KONUŞTUM..ÇOK SEVDİĞİM BİR İNSAN...SİZİN MANTIĞINIZ ALMIYOR OLABİLİR.....YAZICIOĞLU ÖLMESEYDİ SP BÖLYBİŞE YAPARMIYDI YADA YAŞASAYDI BÖYLE BİŞEYİ KABUL EDERMİYDİ....YAPMAZMIYDI...BENCE BU NOKTADAN SONRA KENDİ SAMİMİYETİMİZİ SORGULAMAK GEREKİYOR...... |
Nedir bu arkadaşlar. Sizi anlayamıyorum. Biz çirkef insanlar değiliz. Bazıları tarafından ona zorlansak da asla öyle değiliz. Yuzi ve Burak sizlere teessüf ediyorum. Her olaya böyle bakarsak gitgide kalp gözümüz kapanır, sonra bazı şirret insanlardan farkımız kalmaz. Her olayı "seçim yatırımı", "oy yatırımı" gibi samimiyetsizce görürsek bundan biz kaybederiz. Saadet Partisi asil bir duruş sergileyerek Göksun adayını çekmiştir. Bunu AK Parti'nin de yapması gerekir. Hepimiz şuurlu olmak zorundayız. Bir daha böyle çirkin yaklaşımlar görmek istemiyorum. İyiniyetle yaklaşacağız.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:17. |