AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Eylül Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=135820)

Fırat 09-16-2010 01:04

Tüm arkadaşlara verdim oyumu. Hepside birbirinden değerli dostlarımız, kardeşlerimiz. elem yapamadım.. Hayırlı uğurlu olsun..

Necip Fazıl 09-16-2010 01:07

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803971)
Tüm arkadaşlara verdim oyumu. Hepside birbirinden değerli dostlarımız, kardeşlerimiz. elem yapamadım.. Hayırlı uğurlu olsun..

Verdiğin oyun ne anlamı kaldı ki o zaman... :w: ;D

Hüdaverdi 09-16-2010 01:07

Yazdım mı bilmiyorum ama bende kullandım ;D

Necip Fazıl 09-16-2010 01:10

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803976)
Yazdım mı bilmiyorum ama bende kullandım ;D

Tek kullanamayan Kılıçdaroğlu zaten... :w: ;D

Delilin NuR 09-16-2010 01:59

Daha kullanmadım oyumu ...
Durumu bir yokluyorum ...
Kim neler yapıyor, kim bana nasıl davranıyor ... :)
Kim ne kadar çok artı veriyor ...:)
Hepsini göz önünde bulunduracam oy kullanırken ...

Ukbâ 09-16-2010 16:46

Nur yeni üyelerin artıları pek sizi tatmin etmez. Siz bundan sonraki listeye bu korkuları salın. :)

El Emin 09-16-2010 16:58

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804353)
Nur yeni üyelerin artıları pek sizi tatmin etmez. Siz bundan sonraki listeye bu korkuları salın. :)

:) Nur ablamız bence çok akıllıca davranıyor.
Bu günün çocukları yarının anne -babaları derler ya.
Bu üyelerde ileride daha sağlam konuma gelecekleri için Nur abla şimdiden veriyor korku tohumunu.
Ağaç yaşken eğilir.
Sonra ileride sindirme çabaları sonuçsuz kalıyor.:)

Ukbâ 09-16-2010 17:21

Bak işte bu çok zekice. Hiç bu tarafını düşünemedim.

unnamed 09-16-2010 17:23

haydi...
Noktaların Efendisi Abim olsa dediğinizi anlayacağım da(:
normal üyeler zaten cimri değil o kadar...

BU ARADA BENDE KULLANMADIM OYUMU(:

El Emin 09-16-2010 17:35

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804389)
Bak işte bu çok zekice. Hiç bu tarafını düşünemedim.

Üzüm üzüme baka baka kararır demişler..:)
Bırakta bir şeyler kapalım senden abi.:)

Delilin NuR 09-16-2010 17:59

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804365)
:)
Bu günün çocukları yarının anne -babaları derler ya.
Bu üyelerde ileride daha sağlam konuma gelecekleri için Nur abla şimdiden veriyor korku tohumunu.
Ağaç yaşken eğilir.
Sonra ileride sindirme çabaları sonuçsuz kalıyor.:)

Bir insan bir konuyu ancak bu kadar açıklayıcı ve güzel anlatabilir...:)

Alıntı:

Ukbâ
Yok abi artı artıdır ...
Şimdinin yeni üyesi yarının eski üyesi olacak ...:)
Yeni üye vermiş eski üye vermiş böyle bir ayrım yapmak istemiyorum ...
Sebebi ise bende yeni üye olduğum zamanlar yeni üye eski üye kıyaslamaları çıktığı zaman üzülüyordum...
Şimdi yeni gelmiş olup bizleri şereflendiren arkadaşlarında öyle hissetmemeleri için eski üye yeni üye farkı koymaksınız verin artılarınızı diyorum ... :)

El Emin 09-16-2010 18:06

Yazmamak için kendimi zor tuttuysam da çabalarım nafile...

Yazıyı güzel duygularla okudum ama bir nokta var ki;

"eski üye yeni üye farkı koymaksınız verin artılarınızı diyorum ... " :) İşin amacını ortaya koydu.

Mesele ne eski üye ne yeni üye.

Tüm herkesi duygulandırıp artıları kapmak.:) Nur abla bak bakayım bende o göz var mı?
Desem de .Artı veriyorum.:) Duygulandım..:)

Delilin NuR 09-16-2010 18:20

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804450)
Yazmamak için kendimi zor tuttuysam da çabalarım nafile...

Yazıyı güzel duygularla okudum ama bir nokta var ki;

"eski üye yeni üye farkı koymaksınız verin artılarınızı diyorum ... " :) İşin amacını ortaya koydu.

Mesele ne eski üye ne yeni üye.

Tüm herkesi duygulandırıp artıları kapmak.:) Nur abla bak bakayım bende o göz var mı?
Desem de .Artı veriyorum.:) Duygulandım..:)

:) :) :)

Gönülden 09-17-2010 17:32

Yeni üye olup mesajı 30'u geçmeyen üyelerimizin verdikleri oy geçersiz olacaktır...gerekli inceleme yapıldıktan sonra ay sonunda verilen oylar silinecektir.

İKRA 09-19-2010 02:01

Saolsun büyükler listeye bizi de almışlar.. Görünüşe göre de şimdilik en fazla oy benim ama ben ayın üyesi olmayı haketmiyorum.. İlk haftalar da zaman ayırabiliyodum foruma, ne yalan söyliyim bu yüzden oyumu da kendime vermiştim ama son günlerde hiç giremedim.. Bundan sonra elimden olmayan sebeplerden dolayı daha da az girebilcem sanırım.. Tekrar oy kullanamadım ama takip edebildiğim kadarıyla ayın üyesi olmaya yakın gördüğüm iki isim Bedevi ve matilla.. Yorumlarıyla olsun paylaştıkları konularla olsun daimi üyeler.. Hak eden kazansın inşAllah.. :)

Mavera 09-19-2010 02:12

bu ayki listede bayanlar agirlikta ki ilk sirada olan bayanda hak ediyor..
oy vermekle kalmayip, gönlümden birinci olmasini istedigim üyeler IKRA,bedevi ve matilla dan birisidir tabiki diger arkadaslarda cok degerli ama bu üc arkadasin yorumlarini cok begeniyorum..

M.Atilla 09-19-2010 16:08

Alıntı:

İKRA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806052)
Saolsun büyükler listeye bizi de almışlar.. Görünüşe göre de şimdilik en fazla oy benim ama ben ayın üyesi olmayı haketmiyorum.. İlk haftalar da zaman ayırabiliyodum foruma, ne yalan söyliyim bu yüzden oyumu da kendime vermiştim ama son günlerde hiç giremedim.. Bundan sonra elimden olmayan sebeplerden dolayı daha da az girebilcem sanırım.. Tekrar oy kullanamadım ama takip edebildiğim kadarıyla ayın üyesi olmaya yakın gördüğüm iki isim Bedevi ve matilla.. Yorumlarıyla olsun paylaştıkları konularla olsun daimi üyeler.. Hak eden kazansın inşAllah.. :)

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806062)
bu ayki listede bayanlar agirlikta ki ilk sirada olan bayanda hak ediyor..
oy vermekle kalmayip, gönlümden birinci olmasini istedigim üyeler IKRA,bedevi ve matilla dan birisidir tabiki diger arkadaslarda cok degerli ama bu üc arkadasin yorumlarini cok begeniyorum..

teşekkür ediyorum..hayırlısıyla hak eden kazanır inşAllah...

Gönülden 09-19-2010 16:17

Şuana kadar 42 katılımcının oyunu kullandı...heran herşey değişebilir...diğer anketlerimizde katılım 60 ve üzeri oluyordu...herkesi ankette oyunu kullanmaya bekliyoruz
Bu ay kimse foruma ne birşey vadediyor ne birisini getiriyor :) adaylarımız azıcık siyaset yapın seçmenler tembellik etmesin :)

M.Atilla 09-19-2010 16:32

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806362)
Şuana kadar 42 katılımcının oyunu kullandı...heran herşey değişebilir...diğer anketlerimizde katılım 60 ve üzeri oluyordu...herkesi ankette oyunu kullanmaya bekliyoruz
Bu ay kimse foruma ne birşey vadediyor ne birisini getiriyor :) adaylarımız azıcık siyaset yapın seçmenler tembellik etmesin :)

kalan 10 günü seçim propagandalarıyla geçirmemiz lazım gibi...:)şaka bir yana ben dahil adaylarımız halka güveniyor sanırım..bu yüzden bütünüyle "söz milletin karar milletin " diyoruz herhalde...biraz önce de dediğim gibi hak eden kazansın...

Feride 09-19-2010 21:50

Değerli arkadaşlardır heralde hepsi de, lakin ben 'matilla' nikli arkadaşımızı destekliyorum..

Bir oy o da zar zor..Biraz cimriyim kusura bakmayın: D

Fırat 09-19-2010 22:30

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806513)
Değerli arkadaşlardır heralde hepsi de, lakin ben 'matilla' nikli arkadaşımızı destekliyorum..

Çok cimrisin dediğimde itiraz etmiştin..

Feride 09-19-2010 22:37

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806519)
Çok cimrisin dediğimde itiraz etmiştin..

Bu farklı bağlamda bir cimrilik: D

Özgür Çağrı 09-19-2010 22:47

Ben hayla oyumu kullanmadım ha beğenileri görelim beğenileri tirajım düştü yükseltiverirsiniz artık :hihi2:

unnamed 09-19-2010 23:00

Furkan hava yapma..(:
bende kullanmayanlardam...
ya boykot edeceğim(:
yada kullanacağım...

M.Atilla 09-20-2010 09:08

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806513)

teşekkür ediyorum...

Ukbâ 09-20-2010 12:49

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806523)
Ben hayla oyumu kullanmadım ha beğenileri görelim beğenileri tirajım düştü yükseltiverirsiniz artık :hihi2:

Bu iş çok istismar edilmeye başlandı. Sandıkların başına güvenlik görevlisimi tahsis etsek ne

Cihannur 09-20-2010 14:07

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806362)

Hıh. Vaatte bulunduk da ne oldu sanki!:V

Temmuz Ayının 1. Üyesi seçilirsem AK Parti Forum'a Tarkan'ı ve Messi'yi getireceğim vaadinde bulunmama rağmen 1. olamadım.http://img688.imageshack.us/img688/6...yansmiley1.gif

HazâL 09-20-2010 15:52

Bende oylarimi herkesle paylastim :) Hadi Hayirlisi

Defne Naz 09-21-2010 17:45

Bu ankette olmayı beklemiyordum şaşırdım;1ama hakketmediğimi de söylemeden geçemeyeceğim.ben oyumu ikra ya verdim bakalım hayırlısı;1

ENES_CAN_AK 09-22-2010 03:42

bedevi dedim

ama forumu fazla takip etmedim son zamanlarda sadece oy kullanmak bir seçim yapmak için oyumu kullandım.şimdiden tüm arkadaşlara başarılar.

unnamed 09-22-2010 13:01

bir kişi hariç herkese oyumu verdim...
kalksın üstümden bu yük....
başarılar dilerim...
gerçi ilk üç belirlenmiş gibi...

M.Atilla 09-22-2010 17:19

son bir haftaya girdik..sonuçlar yaklaşık olarak belli oldu gibi..bu sonuçların çok isabetli olduğuna inanıyorum...tabi ki sonuçlar netleşince tebriklerimi ifade edeceğim ancak şimdiden de başarılar diliyorum...

Hakan Özkan 09-23-2010 15:46

Kaybettiğini düşünenler son günki düzenlemeye kadar umudunu yitirmesinler derim.

Özgür Çağrı 09-23-2010 17:25

Ben hala oyumu kullanmadım ilanen duyurulur ..

M.Atilla 09-24-2010 15:14

gün daralıyor..oy kullanmayanları sandık başına davet ediyoruz...

Kays 09-26-2010 14:36

MatiLLa'nın ödüL işi diğer aya kaLacak gibi.. :D

Ukbâ 09-26-2010 14:38

Alıntı:

Kays Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809776)

Yok ben son gün oylamalarda değişiklikler olacağına inanıyorum. Bunun birde düzenleme boyutu var.

Mavera abiyi önümüzdeki aylarda yine listeye koymak gerekecek. Başka türlü bu başlık canlılık kazanmayacak. :)

ALmi´ 09-26-2010 14:41

:)

Hadi hayırlısı.. (:

Mavera 09-26-2010 14:41

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809778)
Yok ben son gün oylamalarda değişiklikler olacağına inanıyorum. Bunun birde düzenleme boyutu var.

Mavera abiyi önümüzdeki aylarda yine listeye koymak gerekecek. Başka türlü bu başlık canlılık kazanmayacak. :)

abicim bir nevi basligin maskotu oluyoruz onu kastettiniz sanirim :)

M.Atilla 09-26-2010 14:43

Alıntı:

Kays Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809776)

foruma katılalı daha 1 ay bile olmamışken bu kadar oy almak zaten büyük bir ödül...

All times are GMT +3. The time now is 05:20.