![]() |
Akpartiforum sayesinde Akparti hakkinda dusuncelerinizde bir degisim varmi?
Alıntı:
|
Zaten koyu Akpartikoliktim, şimdi ekstra Akpartikolik oldum.. :-*
Şaka bir yana, yoğun olarak teşkilat faaliyetlerinde görev aldığımdan, millet i ihmal ediyordum..Herkes, yeter artık, biraz ara ver bizlere de uğra, çok kaptırdın diye sitem ediyorlardı... :( Şimdi forum sayesinde, arada yaptığım tel. görüşmelerini bile kestim :D Nereye gitsem hemen p.c. arıyor gözlerim buldu mu hiç affetmiyorum. direk buraya geliyorum ;D Yeter artık diye bağırıyorlar. kapat şunuda biraz yaşamsal faaliyetler 'e dön. Harbiden fena bağımlılık yaptı ::) Aslında galiba kıskanıyorlar. ::) :D |
Alıntı:
|
Bende forumumuz sayesinde şunu gördüm ;Ak Partili olmamıza rağmen her düşünceden ,her kesimden insana kapımız sonuna kadar açık.
Buraya kim nerden gelirse gelsin herkez aynı muameleyi görüyor. Hiçbirzaman kimse haddini aşmadıkça burda ve partimizde dışlanmıyor. |
Alıntı:
|
Ak PartiForum sayesinde, Ak Parti hakkında bir düşüncem değişmedi de, Ak Partililer hakkında bir çok düşünceye sahip oldum. Malum " tavan " dan haberdarız, ama " taban " kolay anlaşılamıyor ;)
VesseLam |
Alıntı:
|
Hayır yok ;)
|
bu forum sayesinde düşüncelerim daha netleşti :-*
|
Forum yüzünden görüşü değişen insandan zaten hayır beklenmez.. :-* :-* :-*
|
Alıntı:
Mesela ben sadece tv'lerden ak partiyi takip ederdim,foruma üye olunca ak partinin çalışmalarını,ne yapıp yapmadıklarını,ortaya atılan bazı iddiaların doğru olup olmadığını, vs. vs. vs. bir çok şeyi ak partililerden öğrendim ve şüphelerim gitti.Kısacası forum sayesinde düşüncelerim değişti.Forum diyip geçmemek lazım,hristiyan forumuna girip hirstiyan olmayı seçende var,islam forumuna girip müslüman olmayı seçende.Sonuçta okuyorsun,okumaktan geçer herşey :-* Partiye pek güvenim yoktu şimdi güven geldi forum sayesinde,düşncelerim değişti,hayırsız mı oldum ? Milli görüş forumuna girip düşünceleri değişen hayırlı mı oluyor ??? |
Alıntı:
|
Belirtseydin keşke :-*
Eyvallah. |
akparti kitlesinin tahmin ettiğimden farklı olduğunu anladım üzüldüm :'( |
Alıntı:
teşkilatlara gidersen buradan çok farklı olduğunu görürsün canım... burada çok aşırı düşünceler var..ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum ama forum ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor :) |
Hiç bir şey değişmedi aynı tas aynı hamam.
|
Şimdi partiler icraatlarıyla insanların kafasında veya kalbinde yer oluşturur,bizler akpartinin renklerine , Başbakanımızın gözlerine,bakanların saçlarına vurulduğumuz için oy vermedik veya akpartiyi seçmedik öyle değil mi ? Buradan çıkışla forumda insanlar sadece bilgilenir ( iyi yada kötü ) Bilgilenme sonucu fikirlerimiz muhakkak ki değişir , bizler burada ne kadar değişmedi de desek doğru olmaz sanırım.
Kendim için ;yönümde değişiklik olmadı ama şiddetimde artış oldu diyebilirim. |
Alıntı:
inşallah öyledir buradaki kesim beni biraz hayal kırıklığına uğrattı tamamı olmasa da küçük bir kesimle her çoğu konuda ters düşüyorum :o |
ben de ;D yanlız değilsin :D
|
8) :-* |
Alıntı:
Ama ben AK Parti'yi hala çözmüş değilim... Teşkilatlara bi bakıyorum her toplumdan insan, burada farklı, her yerde farklı boşuna merkezde bir parti demiyorlar.. |
benim aklımda şekillenen akparti şuydu ; tamamen özgürlükçü din vs. kişiler için önemli ama politikalarında dinin yeri yok herşey hizmet için türkiye için yapılıyor o veren insanlar artık sağ sol diye ayrılmaktan türkiyenin her seçimde 10 yıl geriye gitmesinden sıkılmış siyasi belirsizlik istemeyen yalnızca hizmet bekleyen dolandırıcıdan yalancıdan hortumcudan bıkmış artık vaad değil hizmet bekleyen 'düşünen' kendini dar kalıplara sokmak taraftarı olmayan oyunu verip işine bakan çalışan üretken kesim ve ben yapılan icraatların hiçbirinin dinin gereği olduğu için yapıldığını düşünmedim her ne kadar medya akparti nin her icraatını başka yönlere çekerek olayı her fırsatta dine bağlamak istese de bana göre hepsi özgürlük içindi insanın doğuşan aldığı hak ve özgürlüklerin 'sesli azınlık' tarafından sömürülmesine karşı atılan bir adımdı gerek başörtüsü gerek diğer icraatlar (meslek liseleri vs.) hepsi varolan adaletten uzak sistemin düzelmesi için yapılıyordu benim için yani olaya hep özgürlük adalet açısından baktım eminim ki hükümetimiz de bu yönden bakıyor ve yapıyor ama bazı üyelerimiz bütün bunları benim düşündüğüm gibi düşünmüyormuş ben bütün akpartililerin benim gibi düşündüğünü sanırdım aslında böyle olması da imkansız türkiyenin yarısı bu partiye oy vermiş elbette herkesin benim gibi düşünmesi olanaksız... ama keşke!... |
Alıntı:
|
Var benim düşüncelerimde malesef olumsuz gelişmeler var ama bakalım
|
sürekli cehape forumunda takılsam otuz trilyon oy hakkım olsa birini vermeyeceğimden o kadar eminim hatta dünyada bi tek cehape parti olarak kalsa boş atarım yinede onlara oy vermem görüşüm değişmez 8) :-*
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu foruma katılınca önceden bırak yapılan icraatları savunmayı akpartili bir havam bile yokru sanki. Belki de partiyi savunma ve partiyle özdeşleşme ihtiyacı duyduktan sonra gelişti her şey :)
|
Kesinlikle hayır diyorum. Forumu ne zamandır takip ediyorum , üye olmak düne nasipmiş .
AKP hakkında ki düşüncelerim de hiçbir sapma olmadı fakat bakıyorum da düşüncelerinde AKP hakkında olumsuz yönde değişmeler olanlar da var. |
Alıntı:
bu arada ak parti demeniz bile belli basina güzel bir yaklasimdir ;) |
Alıntı:
5 Temmuz Cumartesi günü, saat 16:30 'da Samsun Cumhuriyet Meydanında "Ortak Akıl Hareketi" mitingi yapılacaktır. Saygılarımızla Tarih: 5 Temmuz Cumartesi Saat: 16:30 Yer: Cumhuriyet Meydanı |
Alıntı:
|
Buraya geldiğimden beri zeki insanlarla konuşmanın zevkine varıyorum..Üniversite afedersiniz ama cinsi sapıklar, kültürsüzler, ahlaksızlar ve zil kapısına oynayan aşırı derece oynak kızlarlar dolu...
Burası gayet güzel... :) |
foruma yeni katıldım sayılır ama çok güzel paylaşımlar var daha da olumlu düşünüyorum artık
|
Alıntı:
:-* |
bazen bu forumda çok şaşırıyorum :-\
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ak parti hakkında düşündüklerin dahada netleşti. Türkiyenin başına tek bela ak partidir.
Ne mutlu Türküm diyene |
All times are GMT +3. The time now is 01:04. |