AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar) (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=26638)

isimsiz 05-10-2008 20:02

Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bak güzel abim (büyük bir ihtimalle benden büyüksünüz) yarın matematikten sınavım olduğu halde oturdum iki videoyuda izledim ben akp ye oy verenler cehennemliktir diye birşey duymadım üstelik çokta dikkatli dinledim. konuyu uzatmak istemiyorum ama şöyle bir açıklama yapacağım hocam her zaman üstü kapalı konuşur. akp ye oy verenler cehenneme bilet alır demiş. bilet almak yani hazırlık yapmak. peki bunadan kastı nedir? bugün Irak'a savaş açan Amerika yarın bize savaş açacak bunu kendisi her zaman söyler. şu ana orta doğu cehennem gibi der yani türküyeninde orta doğu gibi cehenneme döneceğini kastetmiş. eğer ölümden sonraki cehennemi kasdetseydi bilet alırlar sözünü kullanmazdı. direk akpliler öldükleri zaman cehenneme gidecek derlerdi. (not: bu arada iyi oldu flaş tv deki konuşmasını izlememiştim sizin sayenizde izledim ve birkez daha kendisine hayran kaldım :-*)

isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM)

valla milli mücahide senin hayranınım ..büyüyünce senin gibi olmayı çok isterim inan..
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen..
erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya..

benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanlış yaptı diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz, bir mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"

fütüvvet 05-10-2008 20:06

Alıntı:

benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanınlış yaptu diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz. bie mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"

hiç bir mesajında beni yalan çıkarmıyorsun mücahide...
sayende hüsnü zan kahramanı ben olacağım..ben senin değerlendirmelerini "siyasi olanları" tam tersi değerlendirdiğim halde sen çok güzel yorumlar çıkarıyorsun..ALLAH GÖNLÜNE HİDAYET NUURUNUDA DUYURSUN..İNŞALLAH."

fütüvvet 05-10-2008 20:07

"GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"

VALLAHİ BU SÖZ SENİ İFADE EDİYOR..ALLAH YALANCI ÇIKARMASIN BENİ..AMİİN

YAZI RENGİ BİLE AYNI OLDU.. :)

isimsiz 05-10-2008 20:10

Alıntı:

Alıntı:

benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanınlış yaptu diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz. bie mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"

hiç bir mesajında beni yalan çıkarmıyorsun mücahide...
sayende hüsnü zan kahramanı ben olacağım..ben senin değerlendirmelerini "siyasi olanları" tam tersi değerlendirdiğim halde sen çok güzel yorumlar çıkarıyorsun..ALLAH GÖNLÜNE HİDAYET NUURUNUDA DUYURSUN..İNŞALLAH."

amin ecmain inşALLAH :-*

fütüvvet 05-10-2008 20:16

SADECE SİYASİ OLAN GÖRÜŞLERİNİZE KATILMADIĞIM HALDE
HEMDE BU TÜR BAŞLIKLARA GENELDE OLUMLU ŞEYLER YAZABİLMEYİ BAŞARAMADIĞIM HALDE
VE BU DÜŞÜNCEYE SAHİP HİÇ KİMSE İLEDE ANLAŞAMADIĞIMIZ HALDE
NEDENSE SENİN YORUMLARIN ELİMİ BAĞLIYOR..
HÜSNÜZANNIN GÜCÜ OLSA GEREK.. SÜNNETİN BEREKETİ..
İNŞALLAH RABBİMDE SANA ÖTEDE HÜSNÜ ZANLA NAZAR EDİP EN SEVGİLİLERİNİN ARASINA ALIR..
AMİİN
:)

Hıfz-ı lisan 05-10-2008 20:18

Amin ... :)

konudan uzaklaşıncamı oldu bilmiyorum ne yazacağımı unuttum :-\

isimsiz 05-10-2008 20:20

Alıntı:

SADECE SİYASİ OLAN GÖRÜŞLERİNİZE KATILMADIĞIM HALDE
HEMDE BU TÜR BAŞLIKLARA GENELDE OLUMLU ŞEYLER YAZABİLMEYİ BAŞARAMADIĞIM HALDE
VE BU DÜŞÜNCEYE SAHİP HİÇ KİMSE İLEDE ANLAŞAMADIĞIMIZ HALDE
NEDENSE SENİN YORUMLARIN ELİMİ BAĞLIYOR..
HÜSNÜZANNIN GÜCÜ OLSA GEREK.. SÜNNETİN BEREKETİ..
İNŞALLAH RABBİMDE SANA ÖTEDE HÜSNÜ ZANLA NAZAR EDİP EN SEVGİLİLERİNİN ARASINA ALIR..
AMİİN

meleklerde şu an size dua ediyor :-*

fütüvvet 05-10-2008 20:25

Alıntı:

meleklerde şu an size dua ediyor :-*

DUAADAN HİÇ YORULMAM..SABAHA KADAR EDERİM İNŞALLAH..
HATTA ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR EDERİM..MELEKLER DE DUA EDİYORYA..
İNŞALLAH RABBİM MELEĞİ ALAANIN SAKİNLERİNE SANA DUA ETTİRSİN.
AMİİN İNŞALLAH

Sahara_ 05-18-2008 19:57

mecliste yaptığı kıbrıs ile ilgili konuşmasını çok beğenirim çok güzel tasvir etmiş ve cesurca "acaba ne derler..."die düşünmeden doğruları söylemiş.bağımsız bir kıbrıs devleti kurulacak dedi ve kuruldu şükürler olsun.İleri görüşlülük bu olsa gerek.Allah razı olsun inşallah.

Kırık_Çocuk 05-24-2008 14:50

gerçekleri görelim hihahaha :P

pirinçkentli 05-25-2008 03:10

Arkadaşlar öncelikle bu forumda daha önce hiç bulmadığım bir ortam buldum.Hoşgörü sınırları gerçekten çok güzel,diyalog çok güzel...Böyle bir ortamda bulunmak çok güzel.Öncelikle kardeşlerim Sn. Erbakan hoca bildiğimiz üzre siyasi konularda farklı bir anlatım tarzı var.yani kapalı cümleler kuruyor ve bu sözler yanlış anlaşılıyor.Yine geride bıraktığımız seçimlerde de böyle algılanmıştır.Ama arkadaşlar şunu söylemeden de geçemeyeceğim biraz sonra atacağım linki dikkatlice izlerseniz söylemek istdediğimi eminim anlayacaksınız.Öncelikle cehennemden bilet kesme konusuna gelelim.Sn. ERBAKAN bu sözlerini aynen şöle dile getirmişlerdir''AK Parti'ye oy verme cehenneme bilet almak gibidir.''bakınız almaktır değil gibidir.Zaten bu sözle ilgili açıklamalar yapılmış fakat satılmış medyamız bunu hiç yayınlamamıs insanlar arasında ayrılık çıkarmak için sanki Erbakan''AKPARTİ'ye oy veren cehennemliktir gibi aktarmıslardır.Ve insanlarda bunu böyle algılayıp Erbakan'ı acımasızca eleştirmişlerdir.Erbakan neden bu sözü kullanmıştır.''AK PARTİ'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir.'' Yani bir çok kez açıklandı aslında ama ben özetleyeyim.Erbakan konuşmalarında Amerika'nın Irak'taki zulmünden bahsetmiş ve böyle giderse bu tavizler verilirse biz de Irak'taki cehennem ortamına doğru sürükleniyoruz anlamında bunu kullanmıştır.Zaten bu sözler birincil ağızlardan açıklanmıştır ama medyamız malum hiç yer vermemiş ortamı germiş akpartili ve saadetli kardeşlerimin arasını açmıştır.Daha sonra bu bizans torunları işine gelince.Kesinlikle Erbakan böyle bi söz kullanmamıştır.Erbakan aynen aktarıorum vereceğim linktede göreceksiniz ama dikkatlice izleyin lütfen.ERBAKAN:''Biz burada toplandık bir de şu tepenin arkasında toplananlar var.Neymiş Fransız Cumhurbaşkanı biz hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız demiş bunu iltifat sayıyorlar,bizansın çocuklarıymış onun için orada toplanıyorlar...''(Bu alıntı çağlayan mitinginden alınmadır,lütfen gerçekten anlayarak dinleyin sonra yorumlarınızı bekliyorum.Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).
http://www.necmettinerbakan.org/video.asp?id=178

Benide_Kapatın 05-25-2008 03:19

Alıntı:

pirinçkentli Nickli Üyeden Alıntı
Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).

Bizde bunu diyoruz zaten

Tek yanlış anlaşılan Erbakan hoca mı?

Erbakan hoca 1 kez yanlış anlaşıldıysa Tayyip Erdoğan 100 kez yanlış anlaşıldı.

Birde dost bildikleri vurunca Başbakanımız ne hale geldi 3-4 yılda..

Neyse "Hak" huzuru mahşerde herkesi niyetleriyle haşr edecektir.

Güvenimiz O'na...

pirinçkentli 05-25-2008 03:26

Evet kardeşim çok haklısın başbakanımızda çok yanlış anlaşıldı.Bu medya ve vatan düşmanları kardeşi kerdeşe takıyorlar emin ol.İnsanların birbirlerine karşı bu denli suizan da bulunmaları çok yanlış.Yani yanlış anlaşılma derken sadece Erbakan hoca değil bütün haklı kimselerin yanlış anlaşılmasına son verelim desek daha iyi olur.Selametle

Benide_Kapatın 05-25-2008 03:31

Alıntı:

Evet kardeşim çok haklısın başbakanımızda çok yanlış anlaşıldı.Bu medya ve vatan düşmanları kardeşi kerdeşe takıyorlar emin ol.İnsanların birbirlerine karşı bu denli suizan da bulunmaları çok yanlış.Yani yanlış anlaşılma derken sadece Erbakan hoca değil bütün haklı kimselerin yanlış anlaşılmasına son verelim desek daha iyi olur.Selametle

Seçimden önce "bahsedilen şekilde" bölmeye çalıştılar başaramadılar,

Bölünseydi Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olabilir miydi?

Bunun cevabını bilmiyoruz

Ama bildiğimiz bir cevap var Abdullah Gül şuan Cumhurbaşkanı ve yavaş yavaş dengeler değişmeye başladı.Görev liyakatla verilmeye başladı.

Şimdide parti içinden bölmeye çalışıyorlar,

Şimdi birlik zamanı..

Yakında Türkiye'de çok şeyler değişecek.

Hakkın izni ile...

Sağlıcakla kal..

Hüdaverdi 05-25-2008 10:52

Irak'ta ölen insanların,4990 sortinin hesabı bizede sorulcak kardeş :-*
Kendimizi temize çıkarmayalım :-*

Benide_Kapatın 05-25-2008 11:34

Alıntı:

yigit_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).

Bizde bunu diyoruz zaten

Tek yanlış anlaşılan Erbakan hoca mı?

Erbakan hoca 1 kez yanlış anlaşıldıysa Tayyip Erdoğan 100 kez yanlış anlaşıldı.

Birde dost bildikleri vurunca Başbakanımız ne hale geldi 3-4 yılda..

Neyse "Hak" huzuru mahşerde herkesi niyetleriyle haşr edecektir.

Güvenimiz O'na...

kim kime vurdu kardeş,davayı bırakıp kaçan erbakan mı ,erdoğan mı ?
genel başkan olamadı diye partiyi bölüp,erbakanı arkadan vuran kimdi ?

buarada kardeş Hak huzuru mahşerde IRAKTA ÖLEN 1 MİLYON insanın hesabınıda soracak..
amerikan askerlerine ettiği duanın hesabınıda,4990 sortinin hesabınıda

99 Seçimlerinde AK PARTİ yoktu!

Sonuç ne kardeş?

Hakkaten Tayyip Erdoğan'a olan bu husumetin kaynağı haset ve kıskançlık. Başka bir şey değil!

sümeyye_60 05-26-2008 00:44

benimde kızdığım nokta tam olarak bu. şimdi sayın başbakanımız "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" çarpıtılıp chplilerin ağzına sakız oldu herşeyde onu sürdüler önümüze biz ne yaptık onlara kızdık orda sözün çarpıtıldığını söyledik. peki biz chplilere kızarken niye aynısını Erbakan hocaya yapıyoruz ki? o zaman bizim onlardan ne farkımız kalır. ben hocamın akpye oy verenler cehennemliktir dediğine inanmıyorum. onu tam anlamıyla tanıyanlar bunu söylemeyeceğini bilir. Allah onu başımızdan eksik etmesin

Benide_Kapatın 05-26-2008 00:54

Alıntı:

bu husumetin sebebi tayibin 40 yıllık emekleri zayi etmesidir.
ülkeyi amerikanın israilin güdümüne sokmasıdır.

Dikkatli konuş, dikkatli yaz. Bilip bilmeden yazma, ismini andığın insanlara oğlun gibi hitap etme..Özellikle TC Başbakanına,

Her lafa verecek bir cevabımız var. Lakin! Bir lafa bakarız laf mı diye. Bir de söyleyene bakarız adam mı diye.

ümitli_bekleyis 05-26-2008 00:55

Üslubumuza ve hitap şeklimize dikkat edelim lütfen.Müdahale etmeye gerek bırakmayalım konuşurken....

Benide_Kapatın 05-26-2008 01:06

Alıntı:

gardaş senin başbakanın YAHUDİDEN CESARET MADALYASI aldı mı almadı mı ?

busha " DOSTUM " dedi mi demedi mi ?
"Amerikan askerlerinin sağsalim dönmesi için duacıyız " dedi mi demedi mi ?

Ben şekilciyim diye ba bas bağırıyorsun burda sesimizi cıkarmıyoruz,

Ne olursa olsun TC Başbakanına TAYİP diye hitap edemezsin, ne olursa olsun.

Böyle demen sadece seviyeni , içindeki kin, husumet ve garezi gösterir.

İsrail'le ilk ve en stratejik savunma ve ortaklık anlaşmalarını Erbakan Hoca yaptı diye, Erbakan Hoca Siyonist uşağı mı dememizi bekliyorsun?

Sığ sorulara cevabı burda bulamazsın bence.!

DoĞu 05-26-2008 02:04

hocaya laf edenlere cevap: hocayu siyonistler anladı oyüzden siz anlayamıyorsunuz.

Benide_Kapatın 05-26-2008 13:58

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

İsrail'le ilk ve en stratejik savunma ve ortaklık anlaşmalarını Erbakan Hoca yaptı diye, Erbakan Hoca Siyonist uşağı mı dememizi bekliyorsun?

hayır hoca öyle bi anlaşma yapmadı ,
bi laf varya,bi tarafından element uydurma diye !!
hocanın imzaladığı anlaşma amerikadan alınan uçakların modernizasyonu..

amerikadan alınan uçakları sadece israil modernize ediyor.
amerikadan uçağı alanda ,nurlu süleymanla,tonton turgut..

eğer onlar amerikadan uçak alacağına kendi uçak sanayimizi kursalardı israille o anlaşmalar imzalanmazdı.

ve erbakan buna çözüm olsun diye,amerikadan uçak almayalım diye D8leri kurdu.
ve 97 de bu görevi irana verdi,iranda bugün kendi uçağını üretti,
aslında o uçakları türkiyede kullanacaktı,eğer d8 olsaydı..

anladın mı birader...

Sanırım sen belge istiyorsun he?

DoĞu 05-26-2008 14:13

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hayır hoca öyle bi anlaşma yapmadı ,
bi laf varya,bi tarafından element uydurma diye !!
hocanın imzaladığı anlaşma amerikadan alınan uçakların modernizasyonu..

amerikadan alınan uçakları sadece israil modernize ediyor.
amerikadan uçağı alanda ,nurlu süleymanla,tonton turgut..

eğer onlar amerikadan uçak alacağına kendi uçak sanayimizi kursalardı israille o anlaşmalar imzalanmazdı.

ve erbakan buna çözüm olsun diye,amerikadan uçak almayalım diye D8leri kurdu.
ve 97 de bu görevi irana verdi,iranda bugün kendi uçağını üretti,
aslında o uçakları türkiyede kullanacaktı,eğer d8 olsaydı..

anladın mı birader...

Sanırım sen belge istiyorsun he?

bu konuda belgen varsa bende görmek isterim.

Benide_Kapatın 05-26-2008 14:24

T.C.
Başbakanlık
Kanunlar ve Kararlar
Genel Müdürlüğü
Sayı : B.02.0.KKG/101-1124/358

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Dışişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Başkanlığınıza arzı Bakanlar Kurulunca 27.12.1996 tarihinde kararlaştırılan “Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail Devletleri arasında Serbest Ticaret Alanı anlaşması ve İlgili notaların onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı” ile gerekçesi ilişikte gönderilmiştir.

Genel Kurulda ve komisyonlarda öncelik ve ivedilikle görüşülmesini arz ederim.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
Başbakan

Başka istermisiniz?

DoĞu 05-26-2008 14:32

bak ben bunun asaletini bilmiyor ve senin safaniyetine güveniyor ve inanıyorum fakat ben 19 yıldır hocayı dinliyorum ... hoca 1997'den beri ben israille hiçbir anlaşma yapmadım 54. hükümet öncesi ayarlanmış anlaşmlar vardı bunlar çocuk oyuncağu değil kesip atılsın ... sonuç olarak devletin yönetiminde öncesi sonrası var ama erbakan bunu yapmışsa bile illa israil olsun diye değil zaruriyet hali çercevesinde yapmıştır.

Benide_Kapatın 05-27-2008 01:58

Alıntı:

DoĞu Nickli Üyeden Alıntı
bak ben bunun asaletini bilmiyor ve senin safaniyetine güveniyor ve inanıyorum fakat ben 19 yıldır hocayı dinliyorum ... hoca 1997'den beri ben israille hiçbir anlaşma yapmadım 54. hükümet öncesi ayarlanmış anlaşmlar vardı bunlar çocuk oyuncağu değil kesip atılsın ... sonuç olarak devletin yönetiminde öncesi sonrası var ama erbakan bunu yapmışsa bile illa israil olsun diye değil zaruriyet hali çercevesinde yapmıştır.

Empati yap sende aynı durumda,Arkadaşın dediği gibi "Tayip" şöyle yaptı böyle yaptı denmeside hem seviyesizlik oluyor hemde boş konuşmak oluyor..!

DoĞu 05-27-2008 11:02

Alıntı:

Alıntı:

DoĞu Nickli Üyeden Alıntı

Empati yap sende aynı durumda,Arkadaşın dediği gibi "Tayip" şöyle yaptı böyle yaptı denmeside hem seviyesizlik oluyor hemde boş konuşmak oluyor..!

kimin ne yaptığı değil halkın ne gördüğü önemli siyasette ... Halk nasıl anlarsa olayları, yada halka nasıl empoze edilirse olaylar halk öyle anlar....

All times are GMT +3. The time now is 14:04.