![]() |
Al senin olsun bende ne varsa
İstemem mutluluğu senden uzaksa Ver bana gönlümü dert olacaksa Gönlünde başka aşk yer bulacaksa Bahtını bahtının kaderi yaptım İsterim ömrüm senle son bulacaksa En büyük mutluluk seveni sevmek Zor değil bir gönülden yer bulabilmek Yaşamak rüyasında gerçeği görmek Ne güzel sevgiliyle dertlere gülmek Sanki yaşamamın sebebi sensin Sen benim bahtımı yazan kadersin Sen benim ömrüme gülen kadersin Batmayan bir güneş doğdu ufkumda Sen benim gecemi gündüz edensin Bu alem gülmeyi senden öğrenmiş Sen aşkın en güzelini aşkla verensin En büyük mutluluk seveni sevmek Zor değil bir gönülden yer bulabilmek Yaşamak rüyasında gerçeği görmek Ne güzel sevgiliyle dertlere gülmek Dertlere gülmek ---- Orhan Gencebay.. / al senin olsun. buradan dinleyebilirsiniz. |
Ya sesini duyacağım ya elini tutacağım kaderimsin sana tutkun kalacağım ...
cengiz kurtoğlu kaderimsin |
Çekil Git
Çekil git artık düşlerimden, Bıkıp usanmadın mı benden artık? .. Gözlerimden, yüreğimden, içimden, ...ve varolan her şeyimden, git artık... Dokunma, kirletirsin beyazları, Konuşma, tüketirsin satırları, Mehtabı bırak, doğan ayrılık, Çekil git, şafak gelen aralık... Kanıyorum zaten, uzak dur benden, Sebebin olurum, yakanın olurum, Çekil git yolumdan, ölümün olurum, ...ve git artık, ne olursun git benden... Konuşma, nefesini al benliğimden, Ben soluğunu kesmeden, Sus demeden, sus ne olur, söylemeden, Git, bir daha Allah aşkına, hiç dönmeden... Yıkıl git artık hayallerimden, Kumdan evlerin, yıkıldı artık, Taşlarımdan, oyuncaklarımdan, beynimden, ...ve yaşayan, her şeyimden, git artık... Uzanma, karaya çalarsın günlerimi, Söylenme, devrik tümcelerim olursun, Ne öznesini, ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil git, bırak, bütün düşüncelerimi... Yaralıyım zaten, şöyle dur gönlümden, Derdin olurum, korun olurum, Çekil git, harın değil, külün olurum, ...ve git artık, ne olursun git, git gözlerimden... Kal yerinde öylece, ses etme, Mevsimler solsun senelerce, Mümkünse çıkmasın, o iki hece, Öldü de, bitsin bu işkence... Ya da bir sonbahardı, sarardı de, Düşen her bir yaprakta, uzaklaştı de, De ki, gövdeden dal kırıldı, Kopan candı, yıkıldı de, de ki öldü, öldü de... Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de... Kardı yağdı, yağmurdu aktı, Sonra toprağa karıştı, kurudu de, soldu de... Ne bileyim işte, kısaca öldü de... ...Ve çekil git artık, gölge etme, Alın yazısı gibi görme, Değilim bir şeyin, olmadım hiçbir şeyin, Çekil git artık, ne olur çekil git, kötü söyletme... Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de... Kardı yağdı, yağmurdu aktı, kurudu de... Sonra toprağa karıştı, soldu de... Ne bileyim işte, kısaca öldü de... Ne dersen de... Murat ince Süper bir şiir herkesin dinlemesini tavsiye ederim .... |
taht, saltanat, makam, şöhret
beşikten mezara kadar UĞUR IŞILAK |
Süper şarkı çekil git artık
|
sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet ümidimiz muradına erecek SABRET... geçici bu ayrılık bir rüya farzet sonuda zafer bizim olacak SABRET.........
|
a de bakayım a
y de bakayım y şimdide bir ı oku bakayım ayı |
Yürü, hala ne diye oyunda oynaştasın?
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.! Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın? Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.! Fetih marsı- Arif Nihat Asya |
Senden bir hatıra bana bu şarkı,
Bir gün gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri bitirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... |
SEN YALNIZCA NAZ YAPMAYI BİLİRSİN AĞLATIRSIN İNLETİRSİN YALVARTMAYI BİLİRSİN SEVİYORUM DERSİN EZİYETİ SEVERSİN HER ZAMAN KEYİFTESİN NEŞEDESİN ZEVKTESİN............
|
gercekten unutamadığım bi şarkı sözü :) :D
Mini mini bir kuş donmustu... Pencereme konmustu.. Aldım onu içeriye Vurdum vurdum öldüresiye Vık vık ederken can verdi... :( Her yerinden kan geldi.... :D :D |
Alıntı:
|
MASUM DEĞİLİZ HİÇ BİRİMİZ!!!!!!!!!! :)
|
GÜVENMEM AVRUPAYA ONLAR ÇALAR HER TELDEN
DİLERİM BEYAZ SARAY YERLE BİR OLUR SELDEN AYRICA : ŞİMDİ ARKA BAHÇEMDE KURACAKLAR KURDİSTAN DEMEDİLERMİ BİZE SİZDE ÇIKIN KIBRISTAN |
günler geçmez sen gidince
yürek sızlar inceden ince ölüm ne zormuş ölmeden önce şehir sessiz sokak sensiz.. ey gülüm hayatın tadı yok sensiz tadı yok sevdamın adı yok sensiz baharı severim özlerim ama güllerin kokusu gelmiyor sensiz.. |
Birini sevmissindir gecen yillarda, Acik bir yara gibidir hala Hala cok ozlersin onu aglayamazsin... Ey hayat Sen savki sularda bir dolunaysin Aslinda yokum ben bu oyunda Ömrum beni yok saysin... Onur Akın-Ey Hayat |
Bütün dünya buna inansa bir inansa
Hayat bayram olsa İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa Uzansak sonsuza :) :) |
KUDÜS nazlı çiçeğim incinmeyesin üzülmeyesin
bekle KÜDÜS bekle beni bir sabah erken sana gelirim gece yanarken |
uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı
bu yorgun kırık dökük hikayeninde adı bende saklı... |
Ve uyandı yatagından cellat bir gece...
Tanrım dedi..Bu ne zor bilmece... !! Öldükçe çoğalıyor adamlar.. Ben öldürdükçe tükenmekteyim her gece..!!! |
Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş
Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş Bir varmış bir yokmuş oldum sonumda Bir yanda sevdalar bir yanda hayat Uyuyabilirsen uykulara yat Bilmemki kimde suç kimde kabahat O yana bu yana gitmekten bıktım Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş Bir varmış bir yokmuş oldum sonumda |
ne çok sevdim anlatamam gecem sensiz zor yatamam
belki sana anlatamam ama sana aşığım aşık.... (biraz arabesk oldu bu ya hahahahaha) |
seni ben bir anda terkedeyimde
varsında adıma kalpsiz desinler mutlu görünürdük bütün gözlere neler çektiğimi nerden bilsinler kime dert yanarsan yan benim için farketmez ardımdan zalim desinler her zaman bilirsin haklı çıkmayı suçlu olduğunu nerden bilsinler kalbime akıttım hep gözyaşımı dışıma vurmadım acılarımı bundan sonra artık umurumdamı sana haklı bana haksız desinler |
Erkin Koray- Öyle Bir Geçer Zaman Ki...
|
güllü = adam gibi sev beni sevmesini bilenlere gelsin
|
Bir kere halimi sordun mu benim
Kalbime habersiz girdin sadece Yedi kat ellerden farkın ne senin Uzaktan uzağa gördün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp beni mi buldun sadece Geceler boyunca hep ben ağladım Bir damla sevgiyi hep ben aradım Çok sevildin ama seven olmadın Seni sevdiğime güldün sadece :saygılar: :saygılar: :saygılar: |
anlasaydın şaşırırdım aşkın dilinden
senin için sakladığım kalbe ne yaptın???? anlayamadın sen dayanamadım ben şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın.... |
Seni benden kimse ayıramazdı
Aşkın kıymetini bilebilseydin Bizi bizden kimse koparamazdı Severken gururu silebilseydin Ellerin elimde kalabilirdi Rüyamız bir gerçek olabilirdi Bizide mutluluk bulabilirdi Sende benim gibi sevebilseydin Sevebilseydin sevebilseydin Sende benim gibi sevebilseydin Ümitle tuttuğum dalım olurdun Yüzümü güldüren falım olurdun Mutluluğa giden yolum olurdum İçimdeki seni görebilseydin |
Vurdu rüzgar senin yüzünden
Döndü başım güzelliğinden Bal gözlüm, güzel yüzlüm, kimseden korkma Alamazlar seni benim elimden Sessiz sedasız kalamam artık Ben kalırsam, sen bırakma Rüzgar vurdu senin yüzünden Derin bir nefes çektim güzelliğinden Rüzgar vurdu aşkını yüzüme Ve ben aşık olmuştum, güzel yüzüne |
Sen gideli buralardan
Yakar beni hatıralar Simsicak bir yorgan gibi Sarar beni hatiralar Yalnizliktan suskun gibi Ikimize küskün gibi Bazen deli kursun gibi Vurur beni hatiralar Unutamam ne yapsam da Ansam da bir anmasam da Gece gündüz her animda Sorar seni hatiralar Saçimdaki aklar gibi Yarim kalan asklar gibi Fincandaki fallar gibi Bulur seni hatiralar |
Seviyorum seni
Ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner Çayırları büyürken Büyürken görürüm gülüm Her sabah yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum ellerinin Değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum Dağları gülüm her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni |
Seninle kopardık bütün bağları
Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra Bitmesin isterdim umutlarımız Bitmesin isterdim duygularımız Ne çıkar sel olsa göz yaşlarımız Yeniden başlamak zor bundan sonra |
gidene dur diyemem giden gider zaten
sevene sevme demem seven seven zaten (:V ) |
Sevene can feda sevmeyene elvedaaa... :saygılar:
(Şöför abbas) :w: :D |
bir kendim bir ben gidiyorum (sezen aksu ) :paat:
|
Caddelerde rüzgar aklımda aşk var
Gece yarısında eski yağmurlar Şarkı söylüyorlar sessiz usulca Özledim şimdi çok uzaklarda.. ( Hiç unutmadığım eski bir şarkıdır.) :ayutandım: |
Bu aşkın sonunu ben bile bile tutuldum
çok yanarsın dediler yüreğimi avuttum hayalimde gözlerimde inan seni büyüttüm yaşamadım mutluluğu ağladım gecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık seviyormuş özlüyormuş deselerde inanmam hasretim sonum olsa ölürüm yaşayamam dağları aşarım ben taş kalbini aşamam ferhat olup yaşarım ben yaşarım hecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık |
Gözüme doldukça hasret bulutu
akan bir damlamı kurutamam ki ömrümden alsan da yarınlarımı ben seni ecelle bir tutamam ki her yerde sen varsın her nefeste sen her adım aşkıma duadır benden bir canım kaldı al götür istersen ben seni ölsemde unutamam ki, unutamam ki, unutamam ki ben sensiz yaşamam bunu bilirim herşeyden daha çok seni severim sen çağır mahşerden koşar gelirim hayalle gönlümü avutamam ki her yerde sen varsın her nefeste sen her adım aşkıma duadır benden bir canım kaldı al götür istersen ben seni ölsemde unutamam ki, unutamam ki, unutamam ki :saygılar: :saygılar: :saygılar: |
kul ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti herkes gömlek giyerken ahmet ceket giyerdi kolu komsuya dert oldu kul ahmetin ceketi mahalleli kahvede muhabbet peşindeyken leylekler lak lak ederken peynir gemisi yüklerken kul ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti birgün bir yoksul öldü üzüldü mahalleli ama bir kefen parası bulamadı mahalleli kul ahmet dedi yalan dünya çıkardı ceketini örtü garibin üstüne kaldırdı cenazeyi ibreti alem oldu ahmet beyin ceketi sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti meğerse tüm keramet ceketteymiş be ahmet barışa sorar isen sen bu yolda devam et.. NUR İÇİNDE YAT .......BARIŞ MANÇO....... |
Gesi bağlarında dolanıyorum yitirdim yarimi
Aman aranıyorum yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum gel otur yanıma Hallarımı söyleyeyim derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var hey Allah'tan korkmaz Sana bana ölüm var hey Allah'tan korkmaz sana bana ölüm var Ölüm varsa bu dünyada zulüm var Atma garip anam beni dağlar ardına Kimseler yanmasın anam yansın derdime Kaynak: Ahmet Gazi Ayhan Derleme: Muzaffer Sarısözen Yöre: Kayseri-Gesi |
All times are GMT +3. The time now is 18:57. |