![]() |
4kişiyiz 4ümüzde aydınlığa verdik oyumuzu helal olsun (çevremi hiç saymıyorum 10larca kişiyi aydınlığa yönelttim elh ;) )
|
4 kişi=)
|
ANNEM BABAM SAADET ............DEDEM BBP ...........ÖBÜR DEDEM SAADET..........TEYZEM SAADET ...........DİĞER TEYZEM BBP.............DİĞER TEYZEM MHP.........AMCAM MHP...............DİĞER AMCAM SAADET...........KUZEN SAADET.............DİĞER KUZAN TKP............ARKADAŞ 1.......SAADET.........ARKADAŞ2..........SAADET... ........ARKADAŞ 3 SAADET ANNESİ SAADET BABASI SAADET TEYZESİ VE DAYISI SAADET...........BEN BU KADAR İNSAN İKNA ETTİM ÖBÜR SEÇİMDEDE BU RAKIMI 3 KATLIYCAM İNŞALLAH
|
İlçe belediyesini saymazsak toplam 7 kişi çok şükür...
|
bende sizdenim
merhaba ben bugun üye oldum tanıştıgımıza çok sevindim:evet:bizim aileden (oglum hariç)6 kişi oy verdik Allah ın izniyle vermeyede devam edecegiz ama baştan biraz korkmadım degil açıkçası(istanbulu kaybederiz diye):ayutandım:
|
Benim ailemden senin ailen den oylarsa gelse akpye yine değişmez bizim sevdamız yine yenilenir bizlerin aşkı akpyle onlar anlamasada akpyi bizler coktan anladık herşeyi ALLAH büyüktür yıkılan duvarlar onarılacak yıkılmayan saltanatlar akptiyle yıkılıcak ?
|
bizdende 4 oy verildi ama hepsi akp değil :(
|
Bizim evde 3 oy kullandı 3'ü de tam isabet oldu oy verdiğimiz adaylar kazandı çok şükür ... |
4 kişi oy werdi bzdende hepsi ak partiye tabiki ;)
|
bizim akrabalarla beraber 296
|
3 kişilik aileyiz 2'si Ak partili, 2 oy verildi ikiside Ak partiye ben asker olduğum için kullanamadım..
|
bizdende 4 gitti ak partiyee tabiii:saygılar:
|
Alıntı:
biri sizden:w: |
ÇEVREMDEN TESPİTİM 300 YAKIN MHP...................BİZİM AİLEDEN SAADETE 2 OY
|
Bizden 2 oy gittihttp://www.internethaber.com/images/other/ak-parti.jpg
|
4 oy vardı 4'üde AKP ve SP idi..
|
evin 3 oyu vardı oda akp ye tabiki.. Genel seçimlerde 1 oy da benden eklencek yaşım dolayısıyla Alllah izin verirse;1;1;1
|
8 kişiyiz biz evde amcamlar falan aynı apartman 6 saadet 2 ak parti...ve bu 2007 genel seçimlerinde 8 de 8 ak partiydi...
|
ALLAH hayırlı oylarınızı devletimize milletimize verilenler hizmetleri boşa cıkarmasn birlik beraberliğimizi bozulmasın amin
|
Alıntı:
4 oy var...4düde saadet ve ak partinin... ben bişi anlamadım:hmm |
annem-babm-abim ve ben (:
Dördüde AK PARTİ ye gitti Allah'ın izniyle ;1 |
büyük aile kitlemiz ak genclik ;1
|
3 dene. Gittiği yer belli zaten...
|
3 oy 3 de Akparti'ye
|
aynı semtte 100 yakın ev var dogu kökenli oldugumuz için :)tek tek sayamadım:)aile olarak saydım. AK yüz(ümüz) aileleri.)
|
5 oyumuz vardı ERDOĞAN A feda olsun;1
|
Ben ilk oyumu kullanmam hasebiyle ilk oyumu Sp'ye annem,babam,dedem,annanem,babaannem,2 tane amcam,2 tane yengem,yengemin 6 çocuğu,eniştelerim,3 tane teyzem ve eniştelerim ve çocukları,eniştemin annesi babası ve çocukları onlarında çocukları kısacası bi önceki seçim bu oyların hepsi akp ye gitmişti.Toplam oy 59 du.Şükürler olsun köyümüzde olan bu akrabalarımıza yeni ek olarak ben ve kuzenlerimle birlikte toplamda 67 oy Sp'mize gitmiştir.Hayırlı olsun inşallah:)muhtarda bizimkilerin sayseinde Sp'nin desteklediği kişi oldu şükürler olsun:)
|
4 Kişilik bir aileyiz, ancak 3 ümüz oy kullanıyor öbürü ise yaşı tutmuyor.. 2007 genel de Akparti dedik ama gönlümüzde Saadet vardı.. 2009 yerel secimlerindede Büyükşehir ve ilçemizde Ak parti dedik. İl genel ve ilçe genelde Saadet e bastık..
|
oylarımız artıyor hergecen gün yen gelen arkadaşlarımız da verilen oylar vardır
|
ben yurt disinda oldugum için oy kullanamiyom ama 2007 de havalaninda kullanmistim AKPARTI ye belediye seçimlerinde ise babam ve üvey annem AKPARTI ye verdi aslinda babam mhp li idi emekli ordu mensubu için milliyetçi duygulari daha yüksek ama ben onu bizim partiye geçmesi konusunda ikna ettim 2009 yerel seçimlerde 2 oy çikti bizden :)
|
5 tanede bizden............
|
Toplam 3 kişiyiz. 2 oyumuz gitti AK Parti'mize
|
bizden 6 ayrıca bütün aşirret bütün akrabalarım vermiştir istisnalar hariç
|
maalesef sadece 1 oy oda benden
|
Bizden hiç oy çıkmadı ne yazık ki.Benim daha yaşım tutmuyor.Ailem de CHP'ye verdi.:(
|
Alıntı:
:w::w: bi dahaki secimde akp seciniz değişim olur |
1 kisi galiba ondanda emin degilim biz yurt disinda oldugumuz icin oy kulllanamadik
|
2 oy bizden
seneye bide benden inş. |
bizden 2 oy ..
|
4 kişiyiz, 2 kişinin oy hakkı var, iki kişinin henüz oy kullanma hakkı yok.
Gelecek seçime inşaallah iki kişinin de oy hakkı olacak, toplam 4 oy doğru Saadet'e! |
All times are GMT +3. The time now is 00:43. |