AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=378)
-   -   BÜYÜK SATILIŞ ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=92270)

redyellow 04-03-2009 18:05

http://img13.imageshack.us/img13/6379/pano02n.jpg

Saadetin Başiskelede oy oranı: Yüzde 27

Akpnin başiskelede oy oranı: yüzde 53

http://img14.imageshack.us/img14/3847/pano03.jpg

Büyükşehir seçimlerine geliyoruz,

Saadetin oy oranı: yüzde 8'e düşüyor.

Akpnin il genel meclis oranına bakıyoruz: Yüzde 41

Büyükşehir belediye seçimlerine bakıyoruz akpnin oy oranı: Yüzde 47.

Akp il genel meclisinde yüzde 41 oy alırken, büyükşehirde yüzde 47 almış.

Saadetin SATILDI dedikleri başiskelede oy oranı yüzde 27 iken büyükşehirde yüzde 8'e düşmüş.

Akpnin başiskelede oy oranı yüzde 53 iken büyükşehirde yüzde 47'ye düşmüş.

Hala saadet chpye oy verdi büyükşehirde diyen varsa, ve hala SATIŞ gibi şeyler yazan düşünen varsa onları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.

milletinadami 04-06-2009 15:03

red yellowla ugrasmayın vakıt kaybedersınız

redyellow 04-06-2009 16:45

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573015)
red yellowla ugrasmayın vakıt kaybedersınız

mİLLETİNADAMI;

Yazdıklarıma, belgelerime söyleyeceğin bi şey varsa yaz.

Tabi bu varsa dediğim şey fikir ve düşünce içersin, akıl ve mantıklı olsun.

Laf olsun diye yazma.

hayli zor olacak senin için ama yapabiliyorsun buyur.

ya da sus.

jbbrk 04-06-2009 23:17

yazıklar olsun saadete biz onlara gerektiği yerde destek verioruz ama onlar bizi satıyolar puuuuuu ......

redyellow 04-07-2009 09:57

Alıntı:

jbbrk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573550)
yazıklar olsun saadete biz onlara gerektiği yerde destek verioruz ama onlar bizi satıyolar puuuuuu ......

yazının sonundaki şeyler sana aittir!

hortla1k 06-01-2009 01:51

Belge belge diye bağıran arkadaşlar delinin biri kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramamış muhabbeti yapıyorlar burada...Redyellow arkadaş burda kuyudan taşı çıkarmaya çalışan arkadaşlardan iyi niyetli yani..Diğerleri ise deliye alkış tutup pohpohlayanlar:) Allah iyiliğinizi versin..

Bilal Baştan 06-01-2009 05:07

Erdoğan'ın arkadasından o kadar Laf söyLemeLerine rağmen benim genede sempatim vardı Erbakan Hoca'ya ve Sp'ye fakat bu yaptıkLarı gerçekten kabuL ediLebiLicek bir davranış değiL gerçekten yazıkLar oLsun...

VuralTunc 06-03-2009 02:52

Ya yok öyle birşey.. Uydurup uydurup duruyorlar.. Ak partili biri chp yi düşünür.. Saadet düşünmez ..

O KADAR!..

bu arada redyellow da yeterince açıklamış size değilmi.. Daha ne yok ıvır yok zıvır ediyosunuz.. İnsanı kendinizden soğutuyosunuz..

Numan K. 06-06-2009 20:33

Alıntı:

jbbrk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573550)

Size yazıklar olsun be.benim bulunduğum bölgede de akp yalan yanlış haberle seçim aldı..!!buna ne diyeceksiniz çok merak ediyorumm...!!!!

tugbaph 06-06-2009 20:42

herkesin kendine göre haklı bi tarafı vardır ama
burası ak doğal olarak numan k. kardeşim senin burada saadeti savunma gibi bi lüksünün olmadığını düşünüyorum
belki doğru belki yanlış ama bu benm düşüncem .........
ve hiç bi savunmanız yada cevabınız buradaki kimsenin gerçeğini değiştirmeye yetmez unutmayın derim ben

Numan K. 06-06-2009 20:56

biz kimsenin gerçeğini değiştirmek istemiyoruz...herkes kendi iradesi ile hareket eder...burada herkes saadet partisini kötülüyorsa,benimde savunmam normal...akp'nin ne yaptığınıda gördük.ben bu foruma üye olurken akp'yi kötülerim diye üye olmadım ama kusura bakmayın sen ve senin gibi diğer üyeler yüzünden böyle cevaplar yazmak zorunda kalıyorum...selam ve dua ile...

Özgür Çağrı 06-06-2009 21:03

Olay kapandı gitti Çok sevecen esprili güzel bir başkanımız var. En yakın rakibimiz sp ye %30 fark attık :)
O günkü sinirimle başlığı açtım çünkü çok güvendiğim sp nin oylarında gariplikler çıkıyordu sandıkları dolaştığımda . ilçede saadete veren büyükşehirde sefaya veriyordu. Dolaştığımız okulda bunu çokça görmüştüm o sinirle bu konu açıldı

aylar geçti her şey normale döndü Herkese haddi bildirildi :) Çok havalananlar aşağıya indirildi . Kocaelinin 12 ilçesinin 11 ni ve Büyükşehiri kazandık. Tek kaybettiğimiz ilçeyi %5 farkla dp ye kaptırdık. Chp ve Sp her zamanki gibi aynı şekilde hüsran yaşadılar (Darılmaca yok her zamanki haller :)

Numan K. 06-06-2009 21:18

dostum bak hala saadet partisine laf söylüyorsun...siz de ceket i koysak başkan seçtiririz diyordunuz ne oldu kıymetli ceketinize kazandımı?hayır.ceketinizide alın gidin...herkes haddini bildi mi?bildi.daha ne diye laf söylüyorsun herkese haddi bildirildi falan diyorsun...

Özgür Çağrı 06-06-2009 21:55

81 İlin 1 tanesinde ak partinin hatası ile seçimi kazandınız geldiniz laf yapıyorsunuz . Yazık be :)

Numan K. 06-06-2009 22:07

doğrular ortaya çıkınca kaybediyorsunuz sonrada akp hata yaptı falan filan diyorsun...ayrıca sanki diğer 80 ili kazanmış gibide ne konuşuyorsun...diğer illerde de doğrular ortaya çıkınca oralarıda kaybedeceksiniz...az kaldı akp'nin ömrü bitiyor...

ATmaCA53 06-06-2009 22:23

Alıntı:

Numan K. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631815)
doğrular ortaya çıkınca kaybediyorsunuz sonrada akp hata yaptı falan filan diyorsun...ayrıca sanki diğer 80 ili kazanmış gibide ne konuşuyorsun...diğer illerde de doğrular ortaya çıkınca oralarıda kaybedeceksiniz...az kaldı akp'nin ömrü bitiyor...

arkadaşım gerçekler ortadadır, ben bile rizenin bir ilçesinde şahit oldum 3 parti yarışıyor, ak parti, saadet, anap, anapı destekleyenlerin sayısı 5`dir yani dp,chp,dsp,mhp,genç parti gibi partiler anapa oyunu veriyor baktı ki saadet partisi biz kazanamıyacağız ak parti kazanmasında oyumuzu anapdan yana kullanalım demişler ama mahlesef 6 parti demek istiyorum 6 parti 1 ak partiyi saf dışı bırakamadılar, ak parti 200 oyla anapı saf dışı bırakmıştır yani 6 partinin desteğini alarak ak partiyi yıkamadılar, sana bu oy oranlarını gösterebilirimde.

Numan K. 06-07-2009 00:08

ya tamam dedikleriniz doğru olabilir size de hak veriyorum..peki soruyorum bu forum bir partiyi kötülemek için mi kuruldu?ki öyle görünüyor..
o zaman hemen bende bir tane forum açayım bütün partileri kötüleyeyim...

All times are GMT +3. The time now is 10:07.