AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   bu anlaşmayı imzlayanları protesto ediyorum (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=141148)

orhan gündoğdu 11-29-2010 19:02

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836918)
ak partiye muhaliflif ile iştigal eden dahi siyonizmin kılıcını kuşanmışdır demekdir...

erbakanın tek bir başarılı politakasını icraatını yazın da görelim...

rezilliği önder saw a gönderdiği yarım aklını chp dümbüğü ile tamamlamaya kalkması ne dangalaklıkdır...

taksime cami yapacam diye bas bas bağırması darbeci dümbükleri göreve çağırması anlamındadır...

başörtüsü diye bas bas bağırması malatyada ellerinde kur an baş örtülü kızların imam hatip önlerinde jandarma denetiminde içeri sokulmamasına müsebbib olmasına , bir nevi imkan sağlamışdır...

benim için erbakan bitmişdir yaşamasın nejmettin şaron...

böyle adi ve şerefsizler bu forumu lekeliyor.muhlafet yap ancak şerefsizce yapma.nejmettin şaronmuş.hayvan herif.

orhan gündoğdu 11-29-2010 19:04

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836484)
Makam ve mevkiye düşkün...
90 yaşına gelmiş koltuk deynekleri ile genel başkanlık yapan Erbakan değil...
Erdoğan...
Vay beeeee...

Hasedinden çatlamak bu olsa gerek...

makam mevki düşkünü insan o makamlara gelememiş ve hala mücadele edne derler.hoca o makaları geçti gördü.ayrıca insanların bedeni zaafları onun aklı melekelrinden sonra gelir..şükürki eline kimse su dökemez..

orhan gündoğdu 11-29-2010 19:06

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836473)
Sana boşa şaşırmışsın demiyorum ben...

sen anlaman için erdoğana az yakın olman veya ona yakın olnları bizzat dinlemen lazımki geröekleri bilesin.sen onun belediye başkanlığı zamanlarında kediye kaşıkla vuruyordun.onun için bilmediğin konularda yazma istersen ne dersin..

akobalı-akkurt 11-29-2010 20:04

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837152)
böyle adi ve şerefsizler bu forumu lekeliyor.muhlafet yap ancak şerefsizce yapma.nejmettin şaronmuş.hayvan herif.

cevaplayamadığın soruların altında ezilip çirkeflik yapanda sensin forumu lekeleyende...

tahrikle lede benle bir iş başaramazsın ancak erbakan gibi etö dingillerini tahrik eder 28 şubatları adeta yalvarırcasına çağırırsın...

yaşın kaç başın kaç be adam erbakanı 30yıldır takip ederim ama üç maymun gibi değil adam gibi...

eleştirmeyede hakkım var , bu hakkı kimsede elimden alamaz...

siyasete devam edecekse adam gibi devam etmelidir...

önder saw mış , bilmem neymiş doğrularada muhalif olmasın ...dost bulamaz düşmanda kazanmasın...

bu gün devlet bahçeli ne yapıyorsa özal içinde erbakan aynısını yapmamışmıydı...

.

Özgür Çağrı 11-29-2010 20:09

Akobalı reyiz bence git bir psikologdan yardım falan al yav :)

Mavera 11-29-2010 21:35

konu tarafimca miladini doldurdugu icin kilitlenmistir haddini asan mesajlar icin gerekli yaptirim yapilacakdir..

All times are GMT +3. The time now is 03:29.