AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=222)
-   -   *** Mart Ayı İçin Enler Bitmiştir *** (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21848)

Beritan 03-18-2008 01:34

*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***

en sinirlimi benmi :o
cidden sen beni atnıyonmu ::)

Kırık_Çocuk 03-18-2008 01:35

en sinir diye yazdım
yaklaşık iki ay önce sinirbozucu bişey yapmıştınız ne oduunu da unuttum sanırım o zaman nick ammar dı öyle kalakalmış kafamda :)

mavera 03-18-2008 01:36

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
en sinirlimi benmi :o
cidden sen beni atnıyonmu ::)

sen onun kim oldugunu biliyor musun bak simdi cok sinirlendi bence cabuk sil onu 8)

Kırık_Çocuk 03-18-2008 01:37

Abi hislerim bu yonde napaym :P

mavera 03-18-2008 01:38

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Abi hislerim bu yonde napaym :P

Kardesim neden takiyye yapmiyorsun, neden cici seyler yazmiyorsun sen su sanal alemi cözemedin gittin ha 8)

Kırık_Çocuk 03-18-2008 01:43

napalım sanal alem hanfendi ve delikanlılarını bizi anlamıyorlar,anlatamıyoruz diyorum bazen ama anlıyorumki anlamak istemiyenler çoğunlukta :)

Mu-Alim 03-18-2008 03:19

İsmime listelerinin "olumlu" olan bölümlerinde yer veren herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Black_Metal'in listesinde yer almam beni çok sevindirdi. Bir de anatolia, sana da ayrıca teşekkürler.

Tabi bir de aramıza yeni(!) katılan Engineer arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. ;) ;) ;)

CeVHeR 03-18-2008 03:29

Engineer, Anatolia ve Black Metal çok teşekkür ettim. Sağolun, eksik olmayın...

Kırık_Çocuk 03-18-2008 03:31

inanki bende içimden gelerek her seferinde seni yazıyorum :) siteye üye olduğumdan beri tarifsiz bir muhabbet duyduğum üyelerden birisin :)

Mu-Alim 03-18-2008 03:35

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
inanki bende içimden gelerek her seferinde seni yazıyorum :) siteye üye olduğumdan beri tarifsiz bir muhabbet duyduğum üyelerden birisin :)

Bu cümleyi üzerime alınarak cevap veriyorum:

Benim üye olduğumun ilk günlerinde ( Temmuz sonu - Ağustos gibi ) Pessimistic Idea kullanıcı adlı bir arkadaşımız vardı; sonra AkMetalci vardı; işte ben de seni bu iki arkadaşın varisi olarak görüyorum hep nedense. Bir de seni ve beni Ak Parti çatısı altında buluşturan nedenin "aynı olduğunu" düşünüyorum yazdıklarından, tepkilerinden vs.

Muhabbet duyuyoruz duymasına belli de, muhabbet edemiyoruz pek. (:

All times are GMT +3. The time now is 14:48.