![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
hoşgeldin diyelim o zaman :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey yerleri ve gökleri, daglari ve denizleri ile bütün kâinatin ve kâinatta bulanan bütün mevcûdâtin sahibi Yüce Rabbim! Huzuruna diz cöktüm, el actim, boyun büküp Senden rahmet, Senden merhamet ve Senden lütuf ve ihsan dilemeye geldim... Bu âciz kulunun dualarini dergâh-i izzetinde kabul eyle.
Ey her seye kadir olan Rabb-i Rahimim! Ey ezel ve ebed sultâni Yüce Hâlikim! Senin dergâhindan daha büyük bir dergâh yok ki, oraya varayim... Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayim... Ve Senin kapindan daha yüce kapi yok ki, onun calayim... Caresizim bîtabim, âciz ve perisanim. Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim, Sana güvendim, sabir ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni sasirtma. Beni yanlis yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle. Serden uzak, hayra yakin eyle, ALLAH (. c . c . )'IM! Amin,Amin ,Amin..... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey Rabbimiz! Kusularımızı affet, bizi kendine kul kabul et, emanetini kabz-etme anına kadar bizi emanetinde emin kıl. Bizleri cennet ve Cemalinle şerefyad ve serfiraz et.
Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin AMİN AMİN AMİN........ |
DUA KARDEŞLİĞİ
Kucakla bizi; annemizin ilk seni anlattığı gün tekerrür etsin zihnimizde; hissedelim sevildiğimizi…ağlarsak bilelim yaslanacak bir omzumuz olduğunu; bilelim duanın yuvamız kadar sıcak olduğunu… Ey er-Rahman olan Rabbim !.. Rahmetin öyle aşikar ki, içimizde gizlenmiş şirki dahi yüzümüze vurup bizi utandırmazsın; setreylersin hatalarımızı, bağrına alırsın hatalarımızla bizi… eL-Latif olan Rabbim !.. Lütfunla bizi ağırlarken alemde, her günün ahirinde şükrü söylet dilimize, ismini zikir kıl yürek dilimize. Ey eL-Muktedir olan Rabbim !.. bileyelim kudretinin himayesinde bıçaklarımızı, içimizdeki Ruh’umuzu küstüren tüm kötülüklere karşı. Uhuvvetin kasnağı oluşsun bağrımızda, kurtulalım vesveselerden; içimizin boşluğu aşk’ınla dolsun… Ey eL-Vedud olan Rabbim !.. Sev bizi… Çok sev… Öyle ki, kıpır kıpır olsun içimiz; hissedince sevildiğimizi.. Öyle ki, diz çöküverelim muhabbetinin karşısında; seni sevmekten öte yol görünmesin bize; sen’den ziyade yar tanımasın yüreğimiz… Diz çökelim yar !.. Önünde !.. Sadece senin önünde !.. Senin için !.. Amin |
DUA KARDEŞLİĞİ
:)amin amin +1
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum kardeşlerim . Bu bölümü bırakmak istiyorum . Dua kardeşliğini büyük titizlikle sürdürebilecek bir kardeşimiz var mı aranızda . Ciddi anlamda değer verecek biri varsa ben dua kardeşliğinin sorumluluğunu ona bırakmak istiyorum inşaallah Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
yaa :( ama neden bırakacaksın ki? dua kardeşliğini bırakma lütfen... :(
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
:( yaa üff :(dua kardeşliğini bırakmanın bir nedeni vardır herhalde
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
yaa niye üzilmiyimki ben sizi çok seviyorum dua kardeşliğini bırakmayın :( :'(
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Farklı nedenler var. o nedenlebırakmam gerek. ama sen üstlenebilirsin canım . Bence en uygun adaysın canım :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
ben mi bilmem ki olabilir belki
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
ama düzenli kontrol etmen gerek. Burayı aktif tutman gerek . Bir dene istersen inşaAllah |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Allah razı olsun |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Kainatın yaratıcısı ve yaşatıcısı Yüce Allah'a sonsuz hamd ü sena ve şükür; bütün resullerin seyyidi, enbiyanın imamı, asfiyanın serveri, mahlukatın ekmeli ve mürşidlerin sultanı Hazreti Muhammed Mustafa'ya, âline ve ashabına da nihayetsiz salât ü selam ediyor, şu kutlu zaman diliminde yeryüzünün en bereketli ve en mukaddes beldelerini ziyaret için fevc fevc akın eden yüzbinlerce misafirinin dualarına icabette bulunduğu gibi Rabbimizin biz nâçâr kullarının niyazlarını da kabul buyuracağı ümidiyle ellerimizi bir kere daha kaldırıyoruz: Ey her zaman kullarına rahmet ve merhametiyle muamele eden Yüce Allahımız! Sen'den bu düşkün kullarına da merhamet edip bizi de iman-ı kâmil ve marifet-i tâmme ile donatmanı dileniyoruz. Sinelerimizde, Sen'in azamet ve ululuğunun hakkı olan hürmete kaynak teşkil edebilecek mehâbet, mehâfet ve vuslata karşı şevk ü iştiyak hislerini uyaracak yegane Zat Sen'sin! Ne olur, bu lütuflarından bizi mahrum bırakma! Bizleri razı ve hoşnut olacağın amellere muvaffak kıl.. taklide takılmayarak kendi iman binasını kendi cehd ü gayretiyle ikame eden, bu imanın tabiî bir neticesi olarak da yaptıklarını hep arızasız ve kusursuz olarak yerine getiren ve haklarında yerde-gökte ‘vüdd'/sevgi vaz'ettiğin kullarından eyle.. sadakatı, ihlası, Hak huzurunda hep hürmet içinde iki büklüm olup mütevazi davranmayı yani hudû ve huşûu da fıtratlarımızın bir yanı haline getir! Ya Rab! Sen hak kelâmında ifade buyuruyorsun ki: “(Kullarım!) Bana dua edin, ben de o dualarınıza cevap vereyim!” İşte kapıkulların olarak huzurundayız ve Sana teveccüh ediyor, hakkımızda vereceğin hükmünü bekliyoruz. Ne olur, bahtına düştük, dualarımızı kabul etmemek suretiyle bizi haybete dûçar kalan zavallılardan eyleme; eyleme ve Yüce Kitab'ında vaadde bulunduğun gibi dualarımıza icabet eyle!.. Bizim de Efendimiz, bütün ebrar ve ahyârın da Efendisi olan Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa'ya, peygamber hanesinin seçkin fertlerine ve ashâb-ı güzîne salât ü selam ederek bunları Sen'den dileniyoruz. Dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!.. AMİN! |
DUA KARDEŞLİĞİ
AmiN..Allah razı olsun..+
|
DUA KARDEŞLİĞİ
amin allah razı olsun :-*
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah'ım, kalplerimizi imân ve Kur'ân nuruyla nurlandır. Allah'ım, bizi Sana muhtaç olduğumuzun şuuruyla zenginleştir; Senden müstağnî durma fakirliğine düşürme. Kendi güç ve kuvvetimizden teberrî ediyor, Senin havl ve kuvvetine sığınıyoruz. Bizi Sana tevekkül edenlerden kıl. Bizi nefsimizin eline bırakma. Bizi, koruyuculuğunla muhâfaza eyle. Bize ve erkek, kadın bütün müminlere merhamet et. Kulun, peygamberin, seçtiğin, dostun, mülkünün güzelliği, masnuâtının melîki ve sultanı, inâyetinin gözbebeği, hidâyetinin güneşi, hüccetinin lisânı, rahmetinin timsâli, mahlûkatının nuru, mevcudâtının şerefi, mahlûkatının çokluğu içinde birliğinin kandili, kâinat tılsımının keşşâfı, rubûbiyet saltanatının dellâlı, hoşnut olduğun şeylerin tebliğ edicisi, gizli isimlerinin tanıtıcısı, kullarının muallimi, âyetlerinin tercümânı, rubûbiyet güzelliğinin aynası, şuhud ve işhâdının medârı, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin habîbin ve resûlün olan Efendimiz Muhammed'e, onun bütün âl ve ashâbına, kardeşleri olan diğer peygamber ve resûllere, melâike-i mukarrebîne ve sâlih kullarına salât ve selâm eyle. Âmin.! |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah'ım Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum. 1. Ey her şeyin Gerçek Mâbudu olan Allah 2. Ey dünyada dost ve düşman ayırt etmeden bütün mahlukatını rızıklandıran Rahman 3. Ey âhirette sadece dostlarına rahmet edecek olan Rahim 4. Ey herseyi hakkıyla bilen Alîm 5. Ey yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden Halîm 6. Ey sonsuz büyüklük ve yücelik sahibi olan Azîm 7. Ey herşeyi yerli yerinde yapan Hakîm 8. Ey varlığının başlangıcı olmayan Kadîm 9. Ey herşeyi ayakta tutan Mukîm 10. Ey iyilik ve ikrami bol olan Kerîm Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden baska İlah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. AMİN |
DUA KARDEŞLİĞİ
Amin |
DUA KARDEŞLİĞİ
amin
|
DUA KARDEŞLİĞİ
[b]Selamun Aleykum arkadaşlar .
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş :( Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. YENİDEN BİR LİSTE HAZIRLAYACAĞIM. AŞAĞIDAKİ LİSTE TAMAMEN DEĞİŞECEK. CİDDİ MANADA BURADA SÜREKLİ OLACAK VE İRTİBATI KESMEYECEK KARDEŞLERİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİCEZ. KATILMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ LÜTFEN YAZSINLAR. ( HEM RUMUZ HEM GERÇEK İSMİNİZİ LÜTFEN YAZINIZ ) Selametle. KATILMAK İSTEYENLER 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) [size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size] ESKİ DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay (SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar (YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat(POLAT) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim (REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay (TOLGA) - Ha_lee (HALE) 15- akzeinebu (ZEYNEP)- Sedef (AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha(SALİHA) - Huzura Doğru (CEMİL) 15- Nazende (SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 (TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42(AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın (YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran (ERKAN ) - Eses (OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA (AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio (TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay (YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) 28- acizane44 (YELİZ ) - fütüvvet (BEDRETTİN) 29- Esma_Sultan (ESMA) - ( ? ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravza hanım ben dua kardeşimle ilişkimi kesmedim...bundan sonrada varım tabiki...üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edip yeniden dua penceresinde buluşmak ümidi ile....emeklerinizden dolayı size çok teşekkür ederim...Allah razı olsun Ravza hanım...helalinden bir artı size...+ :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş :( Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. YENİDEN BİR LİSTE HAZIRLAYACAĞIM. AŞAĞIDAKİ LİSTE TAMAMEN DEĞİŞECEK. CİDDİ MANADA BURADA SÜREKLİ OLACAK VE İRTİBATI KESMEYECEK KARDEŞLERİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİCEZ. KATILMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ LÜTFEN YAZSINLAR. ( HEM RUMUZ HEM GERÇEK İSMİNİZİ LÜTFEN YAZINIZ ) Selametle. Bu arada isteyen dua kardeşini değiştirmeye bilir . Listeye hem kendini hemde karşısına dua kardeşini yazması yeterli KATILMAK İSTEYENLER 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- Gönülden (CANAN) |
DUA KARDEŞLİĞİ
beni de eklerimisin :)
Berika (zeynep) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ayşe ablama hala dua ediyorum çok güzel bi olaydı tekrar katılmak isterim
(Suskun_Prenses Esra ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş :( Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. YENİDEN BİR LİSTE HAZIRLAYACAĞIM. AŞAĞIDAKİ LİSTE TAMAMEN DEĞİŞECEK. CİDDİ MANADA BURADA SÜREKLİ OLACAK VE İRTİBATI KESMEYECEK KARDEŞLERİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİCEZ. KATILMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ LÜTFEN YAZSINLAR. ( HEM RUMUZ HEM GERÇEK İSMİNİZİ LÜTFEN YAZINIZ ) Selametle. Bu arada isteyen dua kardeşini değiştirmeye bilir . Listeye hem kendini hemde karşısına dua kardeşini yazması yeterli KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- Gönülden (CANAN) 3- Berika (zeynep) 4- Suskun_Prenses (Esra ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
ak_kelebek-(ayşegül) ve gülseven-(berna)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş :( Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. YENİDEN BİR LİSTE HAZIRLAYACAĞIM. AŞAĞIDAKİ LİSTE TAMAMEN DEĞİŞECEK. CİDDİ MANADA BURADA SÜREKLİ OLACAK VE İRTİBATI KESMEYECEK KARDEŞLERİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİCEZ. KATILMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ LÜTFEN YAZSINLAR. ( HEM RUMUZ HEM GERÇEK İSMİNİZİ LÜTFEN YAZINIZ ) Selametle. Bu arada isteyen dua kardeşini değiştirmeye bilir . Listeye hem kendini hemde karşısına dua kardeşini yazması yeterli KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- Gönülden (CANAN) 3- Berika (ZEYNEP) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) |
DUA KARDEŞLİĞİ
ravzacığım ben dua kardeşimden çok memnunum ve değişmesini istemem tabi oda istemezse ismimi listeye eklermisin şimdiden allah razı olsun
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşim beni hiç yalnız bırakmadı,hiç kopmadık birbirimizden ve kopmayacağız Allah'ın izniyle...Vesile olduğun için Ravza,çok teşekkürler,Allah Razı olsun senden :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Ne kadar hoş . Allah daim etsin inşaAllah |
DUA KARDEŞLİĞİ
beni unutmadın demi?