![]() |
Alıntı:
Türkiye cumhuriyetinin ilk adalet bakanı ne adil bi memleket değilmi... Soyadını bizzat mustafa kemal vermiştir.. |
Alıntı:
Tartışmanın düzeyli bir ortamda yürütmek için karşıdakilerin değer verdiği insanlara hitap ederken kelimelerinizde titiz davranmanızı öneririm. |
yuh artık..
böyle bir kelime edecek lafa bak.. yahudilerdede aynı ortak düşünce yokmu? tüm insanlar yahudilere hizmet etmek için vardır? niye? asab bozmayın ... sizin en hayırlınız Takva ile üstün olanınızdır diye buyurmuş efendimiz... ırkıyla değil... |
Alıntı:
|
Küfür eden ben değilim , benim arkadaşıma dün KÖPEK diyen kim di..
Mahmut esat bozkurt'a bak yukarda ne yazılmış.. Ben vatanın bölünmez bütünlüğe karşı ayaklanan bi şerefsize hakaret ediyorum sana ne oluyor arkadaş zorunuza giden neeee Türkiye burası bize kurşun sıkanı kucaklayacakmıyız !! |
Alıntı:
bunların yüzünden kendi türklüğümden utandım... :@:@:@ |
Alıntı:
Artık o zaman devlet öyle bir noktaya getirildi ki.. Doğu'da sürekli olaylar , isyanlar neymiş kürdistan'ı verecekmişiz onlara toprak kazanacaklarmış.. :w: |
Alıntı:
acaba kimin kitaplarını okudun sen.... |
Alıntı:
Kendi Türk'lüğünden utanmış.. Biz Müslümanlığ onur , Türk'lüğü gurur sayıp Ay yıldızlı bayrağın altında saf tutarız ! Bu lafı herkes söyleyebilir mi acaba.. |
Alıntı:
Şeyh Sait gibiler yüzünden olmadı mı bu söylediklerin.. Şeyh Sait'i burada resmen kahraman ilan ettiniz halbuki şeyh sait kendi askerine , kendi halkına kurşun sıkan heriff.. |
All times are GMT +3. The time now is 21:53. |