AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=9091)

ulkumuzturan 08-05-2008 23:43

Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Benim ülkü ocagimda ezan sesi dinmez bayrak inmez benim ülkü ocagimda Kürt de vardir alevi de vardir irkci varsa sizsiniz nerede irkcilik yapiyoruz söyle, apo picine sayin demedik diye irkcimi oluyoruz dogru sizler degilsiniz teröristbasinada sayginiz var ama sehitlere yok
Nasıl inandırıyorlar böyle şeyleri size.

Gel de ğöğsünü gere gere anlat: bizim ülkücülerimiz saygılı, temiz, vatana millete faydalı adamlardır.

Sizin gibiler yüzünden ülkücülerin adı kirleniyor.Kaç yaşındasın de bakalım, nasıl da düşman etmişler insanı insana?

Sanırımk sizlerin sinirleri alınmış başkada yorum yapmıyorum ak partiye gönül verenler

Demokrat 08-05-2008 23:47

sen ülkü ocagi diye camiiye gitmisin herhalde :)

ulkumuzturan 08-05-2008 23:47

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
e simdi nereye variyoruz o sayilanlarin hangisi ülkü ocaklarinda yok, neden bahceli ülkü ocaklarini kapatiyor :)

Bu başlığı açan şahsiyetin karakterini gerçekten merak ediyorum ömründe 1 defa ocaklara girmişmi anlaşılır gibi değil edepsizce bir başlık kınıyorum

ulkumuzturan 08-05-2008 23:55

Alıntı:

GöKTüRK Nickli Üyeden Alıntı
senin gibiler bizim cevremize bile yaklaşamaz zaten.bilgi seviyen buna yetmiyor malesef.

ak partili arkadaşlar ekleyin konuşalım

Demokrat 08-05-2008 23:59

Alıntı:

ulkumuzturan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

GöKTüRK Nickli Üyeden Alıntı
senin gibiler bizim cevremize bile yaklaşamaz zaten.bilgi seviyen buna yetmiyor malesef.

ak partili arkadaşlar [email protected] ekleyin konuşalım

buranin suyumu cikti ayrica genelde msn adresini verenler banlaniyor haberin olsun :)

Demokrat 08-05-2008 23:59

Alıntı:

Alıntı:

e simdi nereye variyoruz o sayilanlarin hangisi ülkü ocaklarinda yok, neden bahceli ülkü ocaklarini kapatiyor :)

Bu başlığı açan şahsiyetin karakterini gerçekten merak ediyorum ömründe 1 defa ocaklara girmişmi anlaşılır gibi değil edepsizce bir başlık kınıyorum

bende seni kiniyorum, ne yapacagiz simdi bende eskiden ülkücüydüm ama simdi ocaklari tasvip etmiyorum olamaz mi!

ulkumuzturan 08-06-2008 00:05

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bende seni kiniyorum, ne yapacagiz simdi bende eskiden ülkücüydüm ama simdi ocaklari tasvip etmiyorum olamaz mi!

Sen Ülkücüysen bende Recep tayyip erdoğan olayım

Demokrat 08-06-2008 00:07

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Sen Ülkücüysen bende Recep tayyip erdoğan olayım

tayyib olmana gerek yok insan olsan yeter :) ülkücüyüz dediysek her gencin arka edinmek icin, vurdu kirdi hevesiyle 15-16 li yaslarda yasadigi bir heves yoksa aklimiz basimiza gelince ne isimiz olur ocakla, subatla :)

ulkumuzturan 08-06-2008 00:30

Vageçtim 15-16 grubu değilsin kreş grubundasın yani 0-6 yaş grubu :-*

Demokrat 08-06-2008 00:39

Alıntı:

Vageçtim 15-16 grubu değilsin kreş grubundasın yani 0-6 yaş grubu :-*

ayni yas grubunda oldugumuzu idda ediyorsun yani :)

All times are GMT +3. The time now is 15:06.