![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
[b]Selamun Aleykum arkadaşlar .
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş :( Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. YENİDEN BİR LİSTE HAZIRLAYACAĞIM. AŞAĞIDAKİ LİSTE TAMAMEN DEĞİŞECEK. CİDDİ MANADA BURADA SÜREKLİ OLACAK VE İRTİBATI KESMEYECEK KARDEŞLERİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİCEZ. KATILMAK İSTEYENLER İSİMLERİNİ LÜTFEN YAZSINLAR. ( HEM RUMUZ HEM GERÇEK İSMİNİZİ LÜTFEN YAZINIZ ) Selametle. Bu arada isteyen dua kardeşini değiştirmeye bilir . Listeye hem kendini hemde karşısına dua kardeşini yazması yeterli KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) |
DUA KARDEŞLİĞİ
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN
1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra |
DUA KARDEŞLİĞİ
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- ravza_ruveyda ( ŞEYMA ) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra - .:Alamet-i_Farika:. ( levent ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bu kadar az kişimiyiz arkadaşlar :(
Hani nerde bizim o kalabalık listemizdeki kardeşlerimiz :-X Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacak. KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) 8- .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Biliyorum benim bir dua kardeşim var (Tuğba) ve görüşüyoruz .Sağolsun dualarında eksik etmez.Allah razı olsun .Ama gözü doymaz bir kişilik olarak başka dua kardeşleriminde olmasını istesem nasıl olur :) ::)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Biz Sümeyra ile dua kardeşi olmak istiyoruz. Bilginiz olsun. :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende katılmak istiyorum *******kübra*******(kübra) :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Hani nerde bizim o kalabalık listemizdeki kardeşlerimiz :-X Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacaktı ama vazgeçtim . İsteyen kendi dua kardeşini kendi belirlersin :)Sanırım böylesi daha güzel olacak :) KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN b]1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT)[/b] 8- *******kübra*******(KÜBRA) |
DUA KARDEŞLİĞİ
arkadaşlar dua kardeşleri neden bukadar az
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
bişey biz dua kardeşimle bağımızı hiç koparmadık hep dualarımız birlikte tabiki sanada... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
bende dua kardeşimle hala görüşüyorum . Allah ondan da razı olsun . Sizlerde benim dualarımdasınız canım benim. saol |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Canımsın yaa. sende çok iyi ve çok canayakınsın neşe'cim . o elektiriği senden alınca bende doğal davranıyorum canım benim. :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
saol canım benim allah senden de razı olsun sevgimiz karşılıklı dualarla buluşuruz inşallah
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Hala seviyorum ve sevicem inşaAllah :D |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bir dua kardeşide ben bulsam ::)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
benimde bir dua kardeşim olsa ::) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
peki ne zaman öğrenebilirim dua kardeşimi ? |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
buradan duyurucam inşaallah |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bunu duyunca uçma ihtimali çok yüksek :D :D
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Beni de ekleyebilir misiniz :-[
(Bu başvuru konularında hiç iyi değilim) :-X |
DUA KARDEŞLİĞİ
ayyy evet zeynep çok haklı uçtum bile ::)
canım benim tabii ki de çok isterim :) ben de ayşeyi istiyorum :-[ çok mutlu oldum ya çok teşekkürler :'( |
DUA KARDEŞLİĞİ
Hani nerde bizim o kalabalık listemizdeki kardeşlerimiz :-X İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacaktı ama vazgeçtim . İsteyen kendi dua kardeşini kendi belirlersin :)Sanırım böylesi daha güzel olacak :) Herkes kiminle dua kardeşi olmak istiyorsa karşısına diğer arkadaşının adını rumuz ve isimle birlikte yazsın arkadaşlar . Benim tek tek yapmam zor olur :) KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8- *******kübra*******(KÜBRA) 9- cartman 10- kartaLiçe 11- LoNeLiNeSS |
DUA KARDEŞLİĞİ
arkadaşlar dua kardeşlerinizi bulun
|
DUA KARDEŞLİĞİ
İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacaktı ama vazgeçtim . İsteyen kendi dua kardeşini kendi belirlersin :)Sanırım böylesi daha güzel olacak :) Herkes kiminle dua kardeşi olmak istiyorsa karşısına diğer arkadaşının adını rumuz ve isimle birlikte yazsın arkadaşlar . Benim tek tek yapmam zor olur :) Dua kardeşim Samet Ablacım ben seninle dua kardeşliğine devam etmek istiyorum dedi. Biz yine kardeşimle aynı devam edicez inşaAllah .. KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8- *******kübra*******(KÜBRA) 9- cartman 10- kartaLiçe 11- LoNeLiNeSS |
DUA KARDEŞLİĞİ
bizde cartman ile dua kardeşi olmak istiyoruz. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN
Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacaktı ama vazgeçtim . İsteyen kendi dua kardeşini kendi belirlersin :)Sanırım böylesi daha güzel olacak :) Herkes kiminle dua kardeşi olmak istiyorsa karşısına diğer arkadaşının adını rumuz ve isimle birlikte yazsın arkadaşlar . Benim tek tek yapmam zor olur :) Dua kardeşim Samet Ablacım ben seninle dua kardeşliğine devam etmek istiyorum dedi. Biz yine kardeşimle aynı devam edicez inşaAllah .. KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8- *******kübra*******(KÜBRA) 9- cartman ( ? ) ve kartaLiçe ( ? ) 10- LoNeLiNeSS |
DUA KARDEŞLİĞİ
kartaliçe --> yasemin cartman --> serhat ;) :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN
Arkadaşlar eşleştirme sonra yapılacaktı ama vazgeçtim . İsteyen kendi dua kardeşini kendi belirlersin :)Sanırım böylesi daha güzel olacak :) Herkes kiminle dua kardeşi olmak istiyorsa karşısına diğer arkadaşının adını rumuz ve isimle birlikte yazsın arkadaşlar . Benim tek tek yapmam zor olur :) Dua kardeşim Samet Ablacım ben seninle dua kardeşliğine devam etmek istiyorum dedi. Biz yine kardeşimle aynı devam edicez inşaAllah .. KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) -- (aynı Dua kardeşi ile devam) 4- Suskun_Prenses (ESRA ) 5- Berika (ZEYNEP) 6- meftun (SALİHA) ve Ayşe_Berra (AYŞE) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8- *******kübra*******(KÜBRA) 9- cartman ( SERHAT) ve kartaLiçe ( YASEMİN) 10- LoNeLiNeSS |
All times are GMT +3. The time now is 07:37. |