![]() |
Alıntı:
bana oy verenlere 1 yıllık beğeni aboneliği veriyorum, tek kelimeden oluşan mesajlara dahi beğeni veriyorum, hatırlatayım dedim, belki oy kullanmadan önce bu bilgi işine yarar ;D |
Alıntı:
Peki... Başka oy isteyen veya istemeyen varmı....? |
Aha aldım 1 oy dilinur verdi kesin :w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam anlaştık ... :) Alıntı:
Kamuoyu yoklaması yapıyorum şimdilik ... Kim oy istiyo istemiyor bunu değerlendiriyorum ... |
Alıntı:
Teşekür ederim... :) Evet gördüm ama gözlerime inanamadım... Bu ankette yanlış bişiler var .... :) |
Alıntı:
Evet ben de başlarda inanamamıştım gözlerime ama işte insan sonradan yavaş yavaş alışıyor.. :d Benden önce benim yerimde olması gereken çok insan var o ankette ama gel gör ki kontöre de ihtiyacım var :hihi2: Bu sebepten fazla sesimi çıkarmayayım diyorum. :)) Şaka bir yana hadi herkes kullansın artık oyunu. Şurda fazla zaman kalmadı. Eğer böyle devam edersem kontör almayayım diye düşünüyorum.Yok gerilere düşeceksem ki bu ihtimal yüksek o zaman gidip alayım diyorum.. ;D Artık hayırlısı ne diyelim.. (: |
Alıntı:
sonra çözdüm olayı hımm rüşvet caizmidir bu mevzuda:;ı: |
Alıntı:
Beylerbeyi oy verenlere 1 yıllık beğeni aboneliği verecekmiş almi... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ...??? Siz kaç yıllık beğeni aboneliği vermeyi düşünüyorsunuz ... :) |
Ben de birkaç yıllık veririm ya ne demek.. :d
İsteyene istediği kadar beğeni var benden bundan böyle.. :p |
All times are GMT +3. The time now is 21:29. |