AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ekim Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=138813)

Mavera 10-15-2010 21:36

desenize yine kaderimiz agir toplarin eline kaldi :).. oy kullanmayan kim kaldi, söyle el kaldirsinda yasina göre birseyler düsünelim..
yalcin abimiz icin bir degnek ayarladim zaten :)

Özgür Çağrı 10-15-2010 21:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820464)
desenize yine kaderimiz agir toplarin eline kaldi :).. oy kullanmayan kim kaldi, söyle el kaldirsinda yasina göre birseyler düsünelim..
yalcin abimiz icin bir degnek ayarladim zaten :)

;D

Bana oy verenlere izmite geldikleri takdirde simit çay'a götürürüm.
Ayrıca 1 yıllık beğeni aboneliği

veriyorum.

Ağır toplara ağır top arabası hediye edecem yeterki oyunuzu bana kullanın ;D

Hüdaverdi 10-15-2010 21:41

Giriyorum hep aynı şeyi görüyorum ama yaw :(
;D

Fırat 10-15-2010 21:44

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820377)
bende diyorum bir yerde yanlışmı mı yaptık diye:)

sonra çözdüm olayı hımm rüşvet caizmidir bu mevzuda:;ı:

Üstat ayni ya bunlar tok yemiş kar etmiyor..

Mavera 10-15-2010 21:44

oda birseymi bana oy kullanan herkesi en listemin üst kösesine yazacagim bunun yaninda herhangi bir yazisini bile alintalayip "haklisin, ne kadar güzel yazmissin, olay budur, müthis bir yaklasim, düsüncelerimize tercüman oldun, bu güzel yaziyi ancak güze bir insan yazabilir" gibi ego yükseltici methiyeler düzecegim :)
bu arada bana oy verenlerin izmite gitmesine gerek yok biz evlerine o yörenin meshur neyi varsa yollayacagiz..
konyaliya etli ekmek, diyarbakirliya karpuz, izmitliye pismaniye, giresunluya findik, antalyaliya portakal,istanbulluyada tinerci :)

Fırat 10-15-2010 21:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820468)
Giriyorum hep aynı şeyi görüyorum ama yaw :(
;D

Eli boş gelme sende..

Delilin NuR 10-15-2010 21:49

Bende oy kullanmadım ... :)
Ve son güne kadar kullanmayacam ... :)

Fırat 10-15-2010 21:49

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820471)
oda birseymi bana oy kullanan herkesi en listemin üst kösesine yazacagim bunun yaninda herhangi bir yazisini bile alintalayip "haklisin, ne kadar güzel yazmissin, olay budur, müthis bir yaklasim, düsüncelerimize tercüman oldun, bu güzel yaziyi ancak güze bir insan yazabilir" gibi ego yükseltici methiyeler düzecegim :)
bu arada bana oy verenlerin izmite gitmesine gerek yok biz evlerine o yörenin meshur neyi varsa yollayacagiz..
konyaliya etli ekmek, diyarbakirliya karpuz, izmitliye pismaniye, giresunluya findik, antalyaliya portakal,istanbulluyada tinerci :)

Karpuz dersen işin rengi değişir bak.. Damardan girme buna denir işte..

Mavera 10-15-2010 21:51

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820478)

yani? :)

Fırat 10-15-2010 21:51

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820478)

Kulanmadın önce bana danış.

All times are GMT +3. The time now is 15:41.