![]() |
DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR...
ramazandan önce bi dua kardeşine ihtiyaç var..
|
maşallah dua kardeşliğinde bayağı artış olmuş ...
allah artırsın..... |
Ramazan geldi. Benim ona onun bana karşılıklı dua edeceğimiz bir "dua arkadaşım" yok maalesef.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dualarda buluşalım insallahh müslümna kardeşi için neyi arzu ederse RABBİM o kişiye 10 katını versin inş. selam ve dua ile kalın
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[b][i][color=purple]İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE) - Gönülden (CANAN) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) 4- Suskun_Prenses (ESRA)- 5- Berika (ZEYNEP)-Duyguseli-(DUYGU) 6- meftun (SALİHA) ve Ayşe_Berra (AYŞE) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8-*kübra**(KÜBRA)-Cnn(CANAN) 9- cartman (SERHAT) ve kartaLiçe (YASEMİN) 10- LoNeLiNeSS- (NURULLAH)- Acizane44 (YELİZ) 11- Müntesip (ASIM)-Dolunay Kadim (REMZİ) 12-milli_mücahide (DİLEK)-Kara Eşref (TARKAN) 13- Politikacı (HATİCE)-Ha lee (HALE) 14- Yalçın -Siyah Gül 07-(AYŞE) 15-Efser (ZEYNEP)- İdealist07 (EMRE) 16-Rahmanın Kulu(GÜLSÜN)- Yeniden(NİSA) 18-Huzur (CEMİL)-Deniz Feneri(CENGİZ) 19-Nazende(Sevde)-Dilek (DİLEK) 20-Bilgi Müdavimi (?)-Çilik(ÇİĞDEM) 21-Nagihan(?)-Angelep (EMİNE) 22-Diriliş f (FATMA)-Ay Işığı (Birgül) 23-Eva(?) 24-Enfal(?) 25-Melek Tube(?) 26-Fütüvvet(BEDRETTİN) Not: Lütfen herkes dua kardeşiyle irtibata geçsin... |
Dua kardeşim Samet Dualarımdasın kardeşim . Sende unutma ablanı inşaallah |
Allah'ım
Bize merhamet et, günahlarımızı bağışla! Allah'ım Bize, tevhit ve adalete sahip çıkacak bir irade ve güç ver! Allah'ım, Bizleri dinine ensar ve yoluna hizmetkar kıl! Allah'ım, Müslüman olmak mutlu olmaktır. Bize bu mutluluğumuzu tüm insanlara ulaştıracak bir sabır ve bilgi ihsan eyle! Onu eksik, fazla, yanlış temsil ederek insanları mutluluktan uzaklaştıran cahillerden İslam'ı koru. Lutf u inayetinle İslam'ı öyle güzel yaşayalım ki, öyle güzel müslüman, öyle güzel insan olalım ki; bizi öldürmeye gelen bizde dirilsin... Amin... Dua kardeşim Ay Işığı'nın kıymetli şahsında, tüm dua kardeşlerine için yürekten bir Amin! Rabbim rızasını kazanan kullarından eylesin bizi. |
Alıntı:
Neşecim Rabbim acil şifa nasip etsin....kendine çok iyi bak dualarımdasın kardeşim.. |
dua kardeşim parabol...
|
Alıntı:
|
Dua kardeşim Enfal :)
Ayrıca Eşref bey siz boşta mısınız, fazla dua kardeşinden zarar gelmez :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İSİMLERİNİ YAZMAYAN KARDEŞLERİM İSİMLERİNİZİ RUMUZUNUZUN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE) - Gönülden (CANAN) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) 4- Suskun_Prenses (ESRA)-Eva(?) 5- Berika (ZEYNEP)-Duyguseli-(DUYGU) 6- meftun (SALİHA) ve Ayşe_Berra (AYŞE) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8-*kübra**(KÜBRA)-Cnn(CANAN) 9- cartman (SERHAT) ve kartaLiçe (YASEMİN) 10- LoNeLiNeSS- (NURULLAH)- Acizane44 (YELİZ) 11- Müntesip (ASIM)-Dolunay Kadim (REMZİ) 12-milli_mücahide (DİLEK)-Kara Eşref (TARKAN) 13- Politikacı (HATİCE)-Ha lee (HALE) 14- Yalçın -Siyah Gül 07-(AYŞE) 15-Efser (ZEYNEP)- İdealist07 (EMRE) 16-Rahmanın Kulu(GÜLSÜN)- Yeniden(NİSA) 18-Huzur (CEMİL)-Deniz Feneri(CENGİZ) 19-Nazende(Sevde)-Dilek (DİLEK) 20-Bilgi Müdavimi (?)-Çilik(ÇİĞDEM) 21-Nagihan(?)-Angelep (EMİNE) 22-Diriliş f (FATMA)-Ay Işığı (Birgül) 23-R.T.E(?)-Paropal(?) 24-Enfal(?)-Özgün Genç(?) 25-Melek Tube(?) 26-Fütüvvet(BEDRETTİN) Not: Lütfen herkes dua kardeşiyle irtibata geçsin... |
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE) - Gönülden (CANAN) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) 4- Suskun_Prenses (ESRA)-Eva(?) 5- Berika (ZEYNEP)-Duyguseli-(DUYGU) 6- meftun (SALİHA) ve Ayşe_Berra (AYŞE) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8-*kübra**(KÜBRA)-Cnn(CANAN) 9- cartman (SERHAT) ve kartaLiçe (YASEMİN) 10- LoNeLiNeSS- (NURULLAH)- Acizane44 (YELİZ) 11- Müntesip (ASIM)-Dolunay Kadim (REMZİ) 12-milli_mücahide (DİLEK)-Kara Eşref (TARKAN) 13- Politikacı (HATİCE)-Ha lee (HALE) 14- Yalçın -Siyah Gül 07-(AYŞE) 15-Efser (ZEYNEP)- İdealist07 (EMRE) 16-Rahmanın Kulu(GÜLSÜN)- Yeniden(NİSA) 18-Huzur (CEMİL)-Deniz Feneri(CENGİZ) 19-Nazende(Sevde)-Dilek (DİLEK) 20-Bilgi Müdavimi (?)-Çilik(ÇİĞDEM) 21-Nagihan(?)-Angelep (EMİNE) 22-Diriliş f (FATMA)-Ay Işığı (Birgül) 23-Recep Tayyip Erdoğan(?)-Paropal(?) 24-Enfal (Elif )-Özgün Genç(Murat) 25-Melek Tube(?)-Fatih Sultan(?) 26-Fütüvvet(BEDRETTİN) 27-İslam(?)-Şeh Şamil(?) Not: Lütfen herkes dua kardeşiyle irtibata geçsin... |
bende MelekTube ile dua kardeşi olmak istiyorum...
|
bende Şeyh Şamille dua kardeşi olmak istiyorum...
|
Alıntı:
http://img264.imageshack.us/img264/2064/ply0f5a1xn0.gif GÖNÜL denizlerinde, Kalp güllerinde, Aşk hayallerinde, Sevda masallarında, Leyla-Mecnun anılarında, Ferhat-Şirin yanışlarında, Aşıkların ağlayışlarında, Hizmet ehlinin gözyaşlarında, KUR-ÂN okuyanların kalp atışlarında, Salavat getirenlarin GÜLlere bakışlarında, Nur Deryasına girenlerin kırmızı kitapları okuyuşlarında, Gece secdeye kapananların mâna aleminde seyahatlarında, Duaya kalkan ellemize konan GÜLleri koklayışmızda, ÜMMET-İ MUHAMMED'in dileklerinde ve niyazlarında vede hayır dualarında olmak ümidi ile.. http://img264.imageshack.us/img264/2064/ply0f5a1xn0.gif |
Alıntı:
|
Parabol ve R_T_E gerçek isimleirnizide yazarsanız kaydedecek arkadaşlar.. :) :-*
|
Beril ve Yavuz
|
Bu arada kulanıcı adım paropal değil parabol ;)
|
Mümkünse bir dua kardeşi edinebilirim. Adım: Süleyman
|
Alıntı:
|
KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİM EKLESİNLER LÜTFEN 1- Ravza_Ruveyda (ŞEYMA)- Onlybullet34(SAMET) 2- neşe (NEŞE) - Gönülden (CANAN) 3- ak_kelebek-(AYŞEGÜL) ve gülseven-(BERNA) 4- Suskun_Prenses (ESRA)-Eva(?) 5- Berika (ZEYNEP)-Duyguseli-(DUYGU) 6- meftun (SALİHA) ve Ayşe_Berra (AYŞE) 7- Sümeyra (SÜMEYRA) ve .:Alamet-i_Farika:. (LEVENT) 8-*kübra**(KÜBRA)-Cnn(CANAN) 9- cartman (SERHAT) ve kartaLiçe (YASEMİN) 10- LoNeLiNeSS- (NURULLAH)- Acizane44 (YELİZ) 11- Müntesip (ASIM)-Dolunay Kadim (REMZİ) 12-milli_mücahide (DİLEK)-Kara Eşref (TARKAN) 13- Politikacı (HATİCE)-Ha lee (HALE) 14- Yalçın -Siyah Gül 07-(AYŞE) 15-Efser (ZEYNEP)- İdealist07 (EMRE) 16-Rahmanın Kulu(GÜLSÜN)- Yeniden(NİSA) 18-Huzur (CEMİL)-Deniz Feneri(CENGİZ) 19-Nazende(Sevde)-Dilek (DİLEK) 20-Bilgi Müdavimi (?)-Çilik(ÇİĞDEM) 21-Nagihan(?)-Angelep (EMİNE) 22-Diriliş f (FATMA)-Ay Işığı (Birgül) 23-Recep Tayyip Erdoğan(Yavuz)-Paropal(Beril) 24-Enfal (Elif )-Özgün Genç(Murat) 25-Melek Tube(?)-Fatih Sultan(?) 26-Fütüvvet(BEDRETTİN)-Süleymaniye(Süleyman) 27-İslam(?)-Şeh Şamil(?) Not: Lütfen herkes dua kardeşiyle irtibata geçsin... |
Neşecim ne zamandır foruma uğramadın sana burdan kucak dolusu selam olsun..yarın Rabbim nasip eylerse kadir gecesine iştirak edeceğiz...herdaim dualarımdasın kardeşim..
|
Dua edecek o kadar çok temiz dilim var ki İyi ki varsınız arkadaslar Dualarda buluşalım
|
yarın kadir gecesi inşallah dua kardeşim mustafam unutmaz beni dualarında:)
|
Dua kardeşi olan dotlar burası bizim sayfamız neden uğramayıp yaban bırakırsınız...lütfen burayı mahsun bırakmayalım..
|
Dua kardeşleri nerde ??
|
Alıntı:
Benim sizde hakkım yok ki Helal edeyim kardeşim . Sadece burası çok garip kaldı . dua kardeşleri şenlendirsin . güzel dular yazılsın . İnsanlar birbiri ile görüşüyor mü bilelim istedim ;;) |
Ben elimden geldiğince görüşüyorum ve dualarımdan hiç eksik etmiyorum dua kardeşimi onunda dualarında olduğumu biliyorum inşallah ihmal etmeyelim bundan sonra :evet:
|
“Üzerimize cemaliyle yumuşacık ve şeker tadında karlar indirip,celaliyle dağları ve yolları kara bürüyen Rabbimiz...Kalplerimize kar tanesinin paklığını indir...Mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle...Hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit..Dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel eyle...Bizi senin rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle...Günahlarımızı gufranının karında yıka ve temizle...”(amin)
Başta dua kardeşim Neşe'me ve burdaki tüm dua kardeşlerimize gelsin |
Dua Edelimm...
Ey Duaları işiten ve kabul eden Mevlamız. BIRDOST Kardeşimizin gönlünde olupta dile getiremediği ne kadar muradı varsa bunları hayırlı olanlardan kıl ve kabul buyur. Hangi hal için de bulundurursan bulundur senden gafil olmaktan onu koru. Kıyametin ve ölümün dayanılmaz şiddetinden onu Muhafaza buyur. Onu iyilerden kıl ve iyilerle beraber bulundur ve iyilerle beraber haşret. Müjdelenen, Cennet ve Cemaline eriştireceğin seçkin kullarından eyle. Ya Rabbi BIR DOST kardesime sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömürler nasip eyle... AMIN AMIN AMIN (bu arada dua kardeşim canan seni unutmadım hep aklımda ve dualarımdasın allah yar ve yardımcın olsun. Allah dualarını kabul etsin...kib aeo):) |
saol canım dua kardeşim ben yokken bile ismimi anmışsın allah razı olsun sende benim dualarımdasın
|
Dua kardeşim Samet Duamdasın değerli kardeşim.
Seninde beni unutmadığını biliyorum :) Msn.de arada bir görüşsekte Dualarda hep beraberiz inşaAllah kardeşim. Selametle |
All times are GMT +3. The time now is 08:37. |