![]() |
sınır ötesi operasyonun getirisi nolur?
bence hemen bir operasyon yapılırsa zararlı çıkarızz oraya girdiğimizde kime savaş açıcazkii belirli bir hedef yok karşımızda belirli düzenli bir ordu yok
|
Düzenli ordunun olmaması tehlikeli
|
sınır ötesi operasyon
Alıntı:
|
nesii iyikii gerilla savaş taktiği uyguluyolar haince pusu kuruyorlar bu zamana kadar askerlerimizin çoğu bu hainca pusularda şehit olmadımı??
|
sınır ötesi operasyon
Alıntı:
|
Bence hiçbir getirisi olmaz.Hanemize biraz daha şehit ve birkaç katı da terörist leşi ekleriz,hepsi o...Çünkü bu savaş yanlış,savaş ile olacak bir iş değil bu...
|
sınır ötesi operasyon
Yapılmamalı!
|
belkı bı bukadar daha sehıt verırız belkı bızımde babalarımız abılerımız ölur ama kafa tutmus oluruz ıste...burada haınce pusuya dusurulerek oldurulecemıze bıseler yaparız...bızde sılah sıkar oyle oluruz..
ama once saglıklı bı egıtım gerekıyor yoksa olmaz..askerlerımız cok yetersız..18 19 yasındakı ınasnları olıyorlar bu ınsnalar hayatlarında sılah tutmamıs bı atıs talımı yapılıokı oda hak getıre..bu ınsanalar basarılı olamaz..once adam gıbı hazırlanmamız lazım..asekrı okullarda bıle teorık seyler gosterıyolar..bı askerın bı talımde bı kolı mermıyı bıtırmesı lazım once omzunun curumesı lazım..bızımkıler cay tasıyor..olmaz boyle olmaz... |
Alıntı:
Ben savaşmadığımızı düşünmüyorum...Savaşıyoruz;ama disiplin eksikliği var senin de dediğin gibi... Ama askeri eğitimden önce insanların temel eğitimini vermemiz lazım.Temeli sağlam tutarsak askerliğe gerek kalmaz...Şehide gerek kalmaz,çünkü terörist kalmaz... |
sınır ötesi operasyonun türkiye ye faydası olacağını düşünmüyorum... daha fazla şehit daha fazla gözyaşı ve daha fazla üzüntü.....insan öldürmekle terörü bitiremeyiz.....
|
All times are GMT +3. The time now is 11:40. |