AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   sınır ötesi operasyonun getirisi nolur? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=11085)

akzeinebu 10-09-2007 21:47

sınır ötesi operasyonun getirisi nolur?

bence hemen bir operasyon yapılırsa zararlı çıkarızz oraya girdiğimizde kime savaş açıcazkii belirli bir hedef yok karşımızda belirli düzenli bir ordu yok

KARAHANLI 10-09-2007 21:50

Düzenli ordunun olmaması tehlikeli

ismet 10-09-2007 21:50

sınır ötesi operasyon

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
artık yapılmalı..yetti bu kadar şehit vermek...eger içeridekileride susturmak istiosak dışarıyı bitirelim ki güvenecekleri bir yer kalmasın....

sınır ötesi operasyon sınır içindekinden daha zor ve tehlikeli hem terör örgütünün büyük çoğunluğu oradadır ama oraya operasyon yapılırsa dağılacaklar her tarafa bu iki devlet arasındaki savaş gibi değil yürekli dağılan her taşın altından her mağaradan 10 12 kişilik gruplarla bir savaş kafa kafaya bir savaş değil sınır ötesi daha karışık daha zor orada daha dağınık birlikler var daha hain pusular daha hain baskınlar hem önce sınır içini düzzeltmeliyiz sınır içindeki sorunu düzeltmeden sınır dışına operasyon yapılırsa sınır içindeki sorun sınır dışından kaçanlarla büyüyebilir daha tehlikeli bir hal alabilir. Benim önerim sınır ötesi operasyon yapılacak ise bu birkaç devletle ortaklık yapılarak halledilmeli çünkü bu hain örgüt parçalar halinde dolaşıyor bunu başka devletlerle ortak saldırarak yapılmalı. Şimdi ırak taki abd askerleri ile ortaklaşa bir operasyon mantıklı olabilir ama çok sıkı bir anlaşma olmalı bu bence böyle çözülebilir ırakta şimdi abd var iken oraya abd ye sormadan operasyon yapmak pek doğru olmaz die düşünüyorum

akzeinebu 10-09-2007 21:52

nesii iyikii gerilla savaş taktiği uyguluyolar haince pusu kuruyorlar bu zamana kadar askerlerimizin çoğu bu hainca pusularda şehit olmadımı??

AKmetalci 10-09-2007 21:53

sınır ötesi operasyon

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
orası öyle ama abd çok kalleş bir anda ıranı vurduğunu düşün iran kaç cephede savaşacak..evet iran bize tabii ki destek olur ama bence iyi düşünmek lazım halen çözümün sınır ötesinde olmadığını düşünüyorum böyle bir konuda popülist davranmak hata olur...bilmiyorum gerçi son dakika haberi tezkere çıkacak gibi...hayırlısı olur inşallah....

iranı karsısına alamaz.alsa coktan alrıdı. rusya amerıkaya bileniyor. asya ittifakından korktugu kadar kımseden korkmuyor amerıka. bakın gorursunuz PAŞA PAŞA cekılecek onumuzden.iran da yanımızda ki bakın.eger sayet amerıka ıle ters dusersek.ozaman İSlam alemi ayaga kalkar.kıyamet kopar..

Mu-Alim 10-09-2007 22:02

Bence hiçbir getirisi olmaz.Hanemize biraz daha şehit ve birkaç katı da terörist leşi ekleriz,hepsi o...Çünkü bu savaş yanlış,savaş ile olacak bir iş değil bu...

Mu-Alim 10-09-2007 22:14

sınır ötesi operasyon

Yapılmamalı!

parabol 10-09-2007 22:19

belkı bı bukadar daha sehıt verırız belkı bızımde babalarımız abılerımız ölur ama kafa tutmus oluruz ıste...burada haınce pusuya dusurulerek oldurulecemıze bıseler yaparız...bızde sılah sıkar oyle oluruz..

ama once saglıklı bı egıtım gerekıyor yoksa olmaz..askerlerımız cok yetersız..18 19 yasındakı ınasnları olıyorlar bu ınsnalar hayatlarında sılah tutmamıs bı atıs talımı yapılıokı oda hak getıre..bu ınsanalar basarılı olamaz..once adam gıbı hazırlanmamız lazım..asekrı okullarda bıle teorık seyler gosterıyolar..bı askerın bı talımde bı kolı mermıyı bıtırmesı lazım once omzunun curumesı lazım..bızımkıler cay tasıyor..olmaz boyle olmaz...

Mu-Alim 10-09-2007 22:22

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
belkı bı bukadar daha sehıt verırız belkı bızımde babalarımız abılerımız ölur ama kafa tutmus oluruz ıste...burada haınce pusuya dusurulerek oldurulecemıze bıseler yaparız...bızde sılah sıkar oyle oluruz..

Biz silah sıkmıyor muyuz yani parabol? Bizim askerlerimiz ne için oradalar? "Burada" dediğin yer Türkiye Cumhuriyeti,bizim topraklarımız...Burada sıkamadığımız mermiyi,dışarda mı sıkacağız?

Ben savaşmadığımızı düşünmüyorum...Savaşıyoruz;ama disiplin eksikliği var senin de dediğin gibi...

Ama askeri eğitimden önce insanların temel eğitimini vermemiz lazım.Temeli sağlam tutarsak askerliğe gerek kalmaz...Şehide gerek kalmaz,çünkü terörist kalmaz...

Sukût-u_Hayal 10-09-2007 22:28

sınır ötesi operasyonun türkiye ye faydası olacağını düşünmüyorum... daha fazla şehit daha fazla gözyaşı ve daha fazla üzüntü.....insan öldürmekle terörü bitiremeyiz.....

All times are GMT +3. The time now is 11:40.