AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tirajlar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=428)
-   -   Zaman gazetesi emin adımlarla (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=120338)

Terennüm 11-17-2009 12:07

işte bütün mesele bu arkadaşlar.bir zaman gazetesi okuru cumhuriyet ve aydın doğan gazetesi okuru gibi zaman gazetesini logosu görünecek şekilde koltuğunun altında gezemiyor.işte bu duvarları yıkmak için bir vesile buyrun bugünden itibaren bizden zamanımızı arabamızın torpido üstüne arkasına kolumuzun altına logosu görünecek şekilde yerleştirmye.emin olun bakışlar nasıl değişecek:)şahsen ben zaman gazetsi abonesi olmaktan onur duyuyorum:)
peki siz?

EZEL 11-17-2009 12:37

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689273)
Bu ülkede halen posta ve hürriyet 500 binin üstünde satıyorsa vahki ne vah :(

kahvehaneler alıyor

Özgür Çağrı 11-17-2009 12:51

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689503)
işte bütün mesele bu arkadaşlar.bir zaman gazetesi okuru cumhuriyet ve aydın doğan gazetesi okuru gibi zaman gazetesini logosu görünecek şekilde koltuğunun altında gezemiyor.işte bu duvarları yıkmak için bir vesile buyrun bugünden itibaren bizden zamanımızı arabamızın torpido üstüne arkasına kolumuzun altına logosu görünecek şekilde yerleştirmye.emin olun bakışlar nasıl değişecek:)şahsen ben zaman gazetsi abonesi olmaktan onur duyuyorum:)
peki siz?

genelde yapıyorum abi zamanı o kadar fazla olmasada tarafı bu cumhuriyet okurlarının gözüne sokacam bir gün :hihi2:
Zaman hayatın her alanında olduğu için reklama ihtiyacı yok ;D Her tarafta her elde bir zaman her apartmanda zaman aboneleri
onlar zaten için için kuduruyorlar :hihi2:

Berr Ak 11-17-2009 20:10

Bulunduğum yerde gazete bürosu bile gizli bir yerde, üzerinde zaman yazmıyor, ismet sigortacılık yazıyor:hihi2: İlk gittiğimde büroyu baya bir aramıştık.Anlayacağınız binalarının bile saklandığı bir yerdeyim.Ancak üniversitedeyken elimde taşımayı ben de çok severdim.Hatta üniversite merkeze çok uzaktı ve tek araba gidiyordu.Yarım saatte varıyorduk okula.Ototbüse biner binmez açıyordum gazetemi başlıyordum okumaya.Tipime bakanlar hep şaşırırdı.Arkadan bazen "aaaaaaaa zaman okuyor" diye sesler uyduğum çok oldu.Çünkü zaman okumak için başörtülü veya ince bıyıklı olmak gerekiyor:hihi2:

onurcan 11-17-2009 20:20

zaman gazetesi nin bir milyon traja ulaşması için bizde gayret ediyoruz artık her yerde zaman gazetesi var bunun ne demek olduğunu forumda herkes biliyordur umarım inşaallah daha iyi olacak. biraz gayret..

fatih güneş 01-24-2010 18:57

zaman türkiyenin en çok satan gazetesi ama hürriyete amiral gemi diyolar postaya türkiyenin en çok satan gazetesi diyolar bunlar zamanı hiç saymıyolar kıskançlığın bu kadarınada pes

redyellow 01-25-2010 03:47

Zamanın tirajı oldukça iyi.

Vakit gazetesinin de bu ülkede 500.000 sattığı günler olursa bu ülkeyi güzel günler bekliyor demektir.

İntifada 01-25-2010 03:50

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708136)
Zamanın tirajı oldukça iyi.

Vakit gazetesinin de bu ülkede 500.000 sattığı günler olursa bu ülkeyi güzel günler bekliyor demektir.

Size işte bu noktada sonuna kadar katılıyorum.Gözlükler farklı olsada gerçekleri gösterme konusunda ortaklar anlaşılan :w::w:

redyellow 01-25-2010 04:00

aha akıncıyla ben hiç gözlük muhabbeti yapmışmıydım yahu:)

Gözlük baya meşhur oldu forumda:)

Teşekkürler sayın akıncı, biz ne de olsa eski akıncılardanız:)

İntifada 01-25-2010 04:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708150)
aha akıncıyla ben hiç gözlük muhabbeti yapmışmıydım yahu:)

Gözlük baya meşhur oldu forumda:)

Teşekkürler sayın akıncı, biz ne de olsa eski akıncılardanız:)

Yeni akıncı eski mhfzkrdmkrt 34 nick zorluyorduda biraz değiştirdim.

Eski akıncı tanıdığım çok benimde

All times are GMT +3. The time now is 16:07.