AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diyarbakır Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Diyarbakır’ın güvenlik duvarı: Surlar (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=131544)

EZEL 07-05-2010 18:05

İnsanlar Diyarbakırı tanımıyor bende tanımıyordum orda askerlik yapan bir arkadaşımın sayesinde Diyarbakırın büyük güzel bir şehir olduğunu öğrendim daha öncesinde gelişmemiş bir şehir tasviri vardı kafamda .

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764790)
Surların kürt kültürü olmadığı bir yere taşı gitsin hüdaverdi..

Biz hepimiz Türkiyeyiz Fırat :@

ALmi´ 07-05-2010 18:06

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764622)
diyarbakır surları güzel ama sanırım güvenlik problemi var. nerde belalı, nerde tinerci varsa surlarda toplanmış. insan giremiyor ki oraya?

Murat sen şimdi niye bizim buralara hakaret ediyorsun , küçümsüyorsun ? Sizin memleketinizden güzel bir kere :V :D

En son ne zaman d.bakırdaydın , ne zaman geldin buraya ? O güzelim resim ve altındaki yazıları bir çırpıda yok ettin yazdıklarınla , farkında mısın ? tebrik ettim seni =)

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764614)
o kadar gezmek istedim kimse gezdirmedi şimdiye kadar sadece dıştan bakmak nasip oldu.
Almi bir gün diyarbakıra gelsem siz gezdirirmisiniz?

Canım sen merak etme ben gezdiririm seni. Korurum da.. :p
Sadece haber vermen yeterli.. :saygılar: dee..sen burada degil miydin ?

El Emin 07-05-2010 18:09

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764794)
İnsanlar Diyarbakırı tanımıyor bende tanımıyordum orda askerlik yapan bir arkadaşımın sayesinde Diyarbakırın büyük güzel bir şehir olduğunu öğrendim daha öncesinde gelişmemiş bir şehir tasviri vardı kafamda .

Bir melih gökçek gibi biri belediye başkanı olacaktı....O zaman görecektin Diyarbakır'ı...

Fırat 07-05-2010 18:11

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764794)

Türkiyeyiz tabi sedat ona bir sözüm yok kürt kültürünün ortaya koymuş olduğu bir eser değil surlar. Tıpkı ayasofya gibi kalkıp ayasofyayı osmanlı kültür mirası içinda kabul edemyiz o bizansızın bir parçası her ne kadar camiye dönüştürülmüş olasada bir zaman dilimi içinde..

ALmi´ 07-05-2010 18:14

Tartışmaya gerek yok. Hüdaverdi konuyu sana zahmet G.D.Anadolu bölgesi kısmına taşı. Gereksiz mesajlarda silinsin aynı zamanda.

EZEL 07-05-2010 18:14

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764800)

Bir melih gökçek gibi biri belediye başkanı olacaktı....O zaman görecektin Diyarbakır'ı...

Valla ben Diyarbakırın Karpuzunu yemeye gelcedim :w:

Beylerbeyi 07-06-2010 05:01

......................

ak sevda 07-06-2010 09:28

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764797)
Murat sen şimdi niye bizim buralara hakaret ediyorsun , küçümsüyorsun ? Sizin memleketinizden güzel bir kere :V :D

En son ne zaman d.bakırdaydın , ne zaman geldin buraya ? O güzelim resim ve altındaki yazıları bir çırpıda yok ettin yazdıklarınla , farkında mısın ? tebrik ettim seni =)

Canım sen merak etme ben gezdiririm seni. Korurum da.. :p
Sadece haber vermen yeterli.. :saygılar: dee..sen burada degil miydin ?

Allah razı olsun
Canım ben dıyarbakıra en uzak bir beldede yaşıyorum dıyarbakırlıyım ama trenle 2 saat arabayla 1 saat yol var aramızda
inşallah 2 3 ay sonra dıyarbakıra 1 haftalık tatil düşünüyorum

All times are GMT +3. The time now is 03:52.