AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Site Yönetimi ve Üyelere Bir Soru (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=142021)

İntifada 12-12-2010 23:12

arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...
bu konuyu açananın bir milli görüşçü olması hasebiylemi böyle konuşuyorsunuz yoksa ciddi hisleriniz bunlar mı?
bizim gençlik kolları başkan yardımcımızın diskoda bir toplantıda ne işi var?

Mavera 12-12-2010 23:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840942)
arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...
bu konuyu açananın bir milli görüşçü olması hasebiylemi böyle konuşuyorsunuz yoksa ciddi hisleriniz bunlar mı?

sorun tam olarak toplantimi, discoda olmasimi önce adini koyalim..
simdi cok ama cok absürd bir örnek verecegim receb tayyib erdogan istanbul belediye baskanligi secildigi dönemde nerelere girip oy istedi sanirim benden daha iyi biliyorsun degil mi kardes..

manifesto 12-12-2010 23:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840942)
arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...

Yorumlar ŞAKA gibi mi geldi sana?
Diskoda ne işi veya ne işleri olduğu açık değil mi?
Diskoda ki gençlere partisini ilkelerini örgütünü ve düşüncelerini anlatıyor
Bu şaşkınlık niye?
Uzaylı görmüş masum köylü tepkisini ben anlayamadım

Özgür Çağrı 12-12-2010 23:18

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840939)
Bir gün feleğini şaşırıcan ama o gün bu gün değil..
şakirt sürüsü ne demek? ne oldu sana..ünideyken kız peşinde koştuğun yada sigara içtiğin için seni evden mi attılar..kuyruk acın bu mu?

Bir dönem kahvehane sohbetleri yapıldı hiç kimse sizin kahvehanelerde ne işiniz var diye ahmakça sualler etmemiş..

Ben daha üniversiteye gitmedim ama bu cevabı sen hakettin kahvehaneyle pubı bir tutuyorsun bravo bravo ;D

Mavera 12-12-2010 23:19

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840953)
Ben daha üniversiteye gitmedim ama bu cevabı sen hakettin kahvehaneyle pubı bir tutuyorsun bravo bravo ;D

pubun farkli oldugunu nereden biliyorsun bakayim yoksa tecrübemi diyorsun ;D;D

Özgür Çağrı 12-12-2010 23:20

Alıntı:

M.Atilla Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840925)

Zaten bu tür bir yorum artık tartışma ortamında beklenen tipte bir yorum haline geldi..Tartışma ortamlarında ilgisi olsun olmasın konu nasıl oluyorsa bu noktaya geliyor..yorumla ilgili olarak da beş parmağın beşi de bir olmadığı için birmiş gibi kabul etmek ve bunun üstüne genellemeler yapıp fikri empoze etmek sadece kişiyi bağlar..

Hımm arkadaşın bizi yobaz olarak nitelendirmesi zoruna gitmedi bu cevap zoruna gitti değilmi ?

Özgür Çağrı 12-12-2010 23:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840954)
pubun farkli oldugunu nereden biliyorsun bakayim yoksa tecrübemi diyorsun ;D;D

Bütün pubların kapısında ya efes tabelası ya tuborg tabelası vardır kahveden farklı yani ;D benmi yanlış biliyorum yoksa içerde zikirmi çekiyorlar publarda :hihi2:

Mavera 12-12-2010 23:22

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840959)
Bütün pubların kapısında ya efes tabelası ya tuborg tabelası vardır kahveden farklı yani ;D benmi yanlış biliyorum yoksa içerde zikirmi çekiyorlar publarda :hihi2:

o efes, tuborg artik kahvelerede düstü o acidan kahve kültürünüde sorgulamak
gerekir ama yeri burasi degil..

Özgür Çağrı 12-12-2010 23:23

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840962)
o efes, tuborg artik kahvelerede düstü o acidan kahve kültürünüde sorgulamak gerekir ama yeri burasi degil..

Ben efes tuborg içilen kahve görmedim henüz hatta artık yasa çıktı sigara içmek bile yasak gayet temiz nezih ortamlar ;D

unnamed 12-12-2010 23:28

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840949)
Yorumlar ŞAKA gibi mi geldi sana?
Diskoda ne işi veya ne işleri olduğu açık değil mi?
Diskoda ki gençlere partisini ilkelerini örgütünü ve düşüncelerini anlatıyor
Bu şaşkınlık niye?
Uzaylı görmüş masum köylü tepkisini ben anlayamadım

2002 ve öncesinde siyasetin içerisindeyim...
o kadar siyasi çalışmalarda bulundum, bir kerede elin sarhoşuna partinin ilkesini anlatmaya çalışmadım...
la adamın dünyası milyona bağlamış, bu adama neyi anlatacaksın ki..

All times are GMT +3. The time now is 21:04.