AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=159)
-   -   Sonuç farklı lider aynı Helal sana Fırtına! 1-1 (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=155709)

Blur 09-29-2011 17:14

Trabzon avrupa'dan gelecek para için ne sattıysa ? ne satmış laaa trabzon :D :D

biz herkesin babasıyız fahişelik kavramını bir takımla veya şehirle özdeşleştireceksen çok uzaklara gitme.

Blur 09-29-2011 17:14

Trabzon avrupa'dan gelecek para için ne sattıysa ? ne satmış laaa trabzon :D :D

biz herkesin babasıyız fahişelik kavramını bir takımla veya şehirle özdeşleştireceksen çok uzaklara gitme.

İntifada 09-29-2011 17:17

he ne yapmaya duruyorsun o şehirde :)
Hem bu şehire muhtaçsınız hem artistliginizden geçilmiyor :)
Babaymiş sizin adınız yoktu biz varken ;)

Blur 09-29-2011 17:22

Trabzon'a ayda 1 giderim istanbul'da eğitim için bulunuyorum bitince dönücez şampiyon +bu seni neden entrese ediyor ki ? :D

yaran var ki her seferinde trabzon'a alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsun artık geçmişinle alakalı heralde mazur görüyorum ama senin söylediğinle trabzon'a bişey olmaz senin acziyetin ortaya çıkıyor...

İntifada 09-29-2011 17:27

sorma ya yaram büyük :)
Yok lafa söze gelince yok bizans yok erkek adam memleketinin takımını tutar yor 61 >34 ama o kadarda büyük olmasa gerek ki alayınız buraya muhtaç :) geldikçe geliyorlar...
Toprak parçası olarak trabzona tek kelime etmemde trabzonspor ve trabzonsporlu kavramına artık alttan alttan yapmıyorum o işi ;)

Acziyet ne alâkaysa :)

Blur 09-29-2011 17:32

anladın ne demek istediğimi... eeee ne oluyo istanbul'da yaşayıp trabzon'lu olunmuyomu ne kadar saçma konuşuyosun la :D

kendi şehrinin takımına ihanet ettiğin için bizlerinde şehriminizn takımına sırtımızı dönmemizimi bekliyosun ??

şimdi mavera yurt dışında adam Trabzonspor'lu :D adam mecburiyetten dolayı oraya gitmiş ne yapması lazım Trabzon'a mı dönsün.. ben Trabzonsporluyum lan trabzon'da yaşarım :D

mantığına hayran kaldım.. :D

unnamed 09-29-2011 17:35

başlamışlar yine saçmalamaya...
1 maç yapıyorsunuz haftalarca muhabbetini bitirmiyorsunuz...
nasıl iş buya.....

Blur 09-29-2011 17:38

maç 2 gün önce oynandı zaman kavramın ne garip :D

her boka 6-0 diyenleride biliyoruz...

Mavera 09-29-2011 17:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957813)
he ne yapmaya duruyorsun o şehirde :)
Hem bu şehire muhtaçsınız hem artistliginizden geçilmiyor :)
Babaymiş sizin adınız yoktu biz varken ;)

ya sev ya terket diyorsun.. bu konuyu aciklayici mesajindan sonra bana yardimci ol sence hangi takimi tutayim austria wien mi, rapid wien mi ;D..
yada amatörde oynayan viyana türkgücü var onu tutalim :D

unnamed 09-29-2011 17:41

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 957823)
maç 2 gün önce oynandı zaman kavramın ne garip :D

her boka 6-0 diyenleride biliyoruz...

ne saçmalıyorsun sen?
kullandığın kelimelerede dikkat et...
biraz daha ufkunuda genişlet, futbol seni kurtarmayacak muhabbeti yaparsınız bitirirsiniz...
ama günlerce aynı muhabbeti yapıyorsunuz...
sanki sonuç değişiyor....

All times are GMT +3. The time now is 20:19.