![]() |
Alıntı:
benim bildiğim forumda herkes düşüncesini özgürce dile getirebiliyor. benim düşüncelerim sana ters düştü diye uyaramazsın beni! hele hele atıyorsun, kesiyorsun, biçiyorsun hiç diyemezsin. eğer attığımı iddia ediyorsan, bunu ispatlarsın ben de gerekirse özür dilerim. forum kuralları bunu gerektirir, bilip bilmeden kimseye atıp tuttuğunu söylemeyecksin! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir sözüne sadığız hamd olsun. işte uyuşuk müslümandan kastım da bir nebze buydu. daha kardeşinin (şiilerin) yaşayışı hakkında bilgi sahibi değilsin. iranı vahdet anlayışından dolayı savunanları sen insanları öldüren tipler olarak nasıl algılayabilirsin? bu kadar da olmaz ki! ben birlik beraberlikten bahsediyorum sen benim düşüncemle insanları öldüren, vuran kıran canlı bomba eylemleri yapan zihniyeti bir tutuyorsun. eğer iranı kastediyorsan iran saddam kuklası dışında hangi müslüman ülkeye saldırdı? Allah cümlemizi ıslah etsin. Alıntı:
Allah korusun hocaefendi yaşının da vermiş olduğu sebepten dolayı bunasa ve "hak din hırsitiyanlıktır" dense yine ses çıkarmaz cemaat üyeleri. Allah ıslah etsin.! |
patlamis misirimi aldim, kenardan izliyorum :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı hocaefendi 1976'da "Erbakan'ın peşinden gitmeyen kafirdir!" diye bas bas bağırırken sonra neden döndü acep..
|
Alıntı:
Çok merak ettim gerçekten...ben ben bur-AK sanırım biriyle karıştırdın...ben burada şiiler hakkında hiçbirşey konuşmadım. |
All times are GMT +3. The time now is 03:29. |