AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21536)

Nazende 03-03-2008 19:38

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..

Evde yalnız kalmayı çok seviyorum
aslında benzer bir durumda yaşadım sayılır şıklarda olmayan bir tutum olacak ama,evde biri varmış gibi yüksek sesle birine seslenirim "anne bu sesler nee" diye sonra sesimi değiştirip cevap veririm abartıp gürültü yaparım,birisinin olduğundan eminsem kendimi odaya kilitleyip polisi ararım tabi tüm bunları yaparken bayılmamak için mücadele veririm ::)

Enfal 03-03-2008 19:54

"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

sumeyra 03-03-2008 19:55

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

??? ???

Duygu'Seli~ 03-03-2008 20:02

Alıntı:

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Üç mevsim 03-04-2008 15:54

Önce 2.şıkkın sonra da 5. şıkkın gereğini yapardım.

Enfal 03-04-2008 20:29

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Hayır anlamadım yani niye yorum yapmayayım.Evet senin de dediğin gibi arkadaşım ankete katılmak gibi bir zorunluluğum yoktu ve ben kendi irademle katılmak isteyip katıldım.Hoşuma gitmediyse yorumumu kendime neden saklayayım ki.Yapmayın ya neden eleştiriye açık olamıyoruz. Eğer bu ankete sadece anketten hoşnut olanlar katılabilir diye bir not yazsaydı o zaman yorum yapmazdım ama şu anda böyle birşey yok ve ben hoşnutsuz olduğumu belirttim diye neden böyle tepki aldım onu anlayamıyorum. ???

Gölge 03-04-2008 21:18

Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur balkondan aşağıya atardım .... :D

Müntesip 03-05-2008 15:14

mutfaktan annemin benim içiin kullandıgı oklova'yı alırdım sonra aramaya baslardım :))

Ak_Kelebek 03-05-2008 15:14

son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

Duygu'Seli~ 03-05-2008 15:16

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

All times are GMT +3. The time now is 06:09.