![]() |
Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..
Evde yalnız kalmayı çok seviyorum
aslında benzer bir durumda yaşadım sayılır şıklarda olmayan bir tutum olacak ama,evde biri varmış gibi yüksek sesle birine seslenirim "anne bu sesler nee" diye sonra sesimi değiştirip cevap veririm abartıp gürültü yaparım,birisinin olduğundan eminsem kendimi odaya kilitleyip polisi ararım tabi tüm bunları yaparken bayılmamak için mücadele veririm ::) |
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Önce 2.şıkkın sonra da 5. şıkkın gereğini yapardım.
|
Alıntı:
|
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur balkondan aşağıya atardım .... :D |
mutfaktan annemin benim içiin kullandıgı oklova'yı alırdım sonra aramaya baslardım :))
|
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:09. |