![]() |
Kâbus gibi...
Alıntı:
|
Kâbus gibi...
;) Yapmayın Allah aşkına hayat kadınlarıyla kıyaslamayalım öncelikle çünkü onların yolu belli(kesinlikle kıyaslama yapmadıgımı belirtmek isterim benim vurgulamak istediğim olsa bile yanlış birşey oldugudur...)..Allah ıslah etsin..Kadının yaptığı iş güzeldir diyorsunuz neresi güzel anlayamadım.(kadının barıs için yürümesi dünyaya verilen sosyal bir mesaj onların akidesine göre de önemli bir durum,yani demek istediğim kadın kendi için yola cıkmamıs insanlık ve evrensel degerlerden olan barış için yola cıkmış ve yolculugu bitirecegi yerde İSRAİL.,düşüncesinde bizim oldugu kadar onun da dünyanın barıs içinde yasaması var demek ki .işte bu düşüncesinden dolayı güzel)..Sizin kendi bacınız gelinliğini giysin bir başına ülke ülke dolaşsın ben barış elçisiyim desin(bakın ben bu olayı savunmuyorum,benim bacımın inancıyla onun inancı bir olmadıgı için kıyaslama asla söz konusu degil-lütfen dikkat edelim)..Olacak şeymidir bu kardeşim..Barış için daha farklı mesajlarda veremez mi(muhakkak verebilirdi ama kişisel tercih meselesi kimse karısamaz).?Yabancılarda günah ayıp yoktur belki ama akıl denen şey de mi yoktur mübarek..? Onlarca ülkeyi dolaşmış taciz edilmiş(bugün taciz edilen her bayan dısarı cıkmamalı mı ??),başına gelecekleri az çok kestirebilir ve ders çıkartıp aynı hataları yapmayabilir..Ama Mss barış elçisi ne yapmış..Herkesi kendi gibi MELEK sanıp devam etmiş yoluna.. ;) Ben tecavüz edeni savunmuyorum bunu tekrar tekrar söylüyorum..Adam sapık cezasını er yada geç burda çekmezse diğer tarafta çekecek(burada aynı fikirdeyiz :D )..Ama kalkıpta kadın masumdur(evet masumdur diyorum) derseniz durun derim orda..Aklı olan kadın bir başına elin memleketine gitmez..Hadi gitti diyelim arabasına davet eden herifin niyetinide anlamaz mı..?
Ameller niyetlere göredir lafını herkes kendi düşüncesine kendine uyan tarafa çekiyor malesef(burada söylemek istediğim bir insan bir iyiliğe niyet edip te onu elinde olmayan imkanlar yüzünden yapamazsa ameline iyilik olarak gecer ümidindeyim.örn;teheccüd namazına yatmadan önce niyet etti,saatini alarmını vs kurdu ama uyanamadı,benim ümidim o ki cenab-ı ERHAMÜRRAHİM'in onun sevabını verecektir)..Bu konuda da katılmıyorum size..Benim niyetimde namaz kılmak var ama içimden gelmiyor kılmıyayım..Neden..?Niyet önemli efendim kılmazsamda olur.. ;) niyet önemliyse oruç tutmayada niyet edeyim ama tutmayayım çok susuyorum acıkıyorum..Allah biliyor ya içimi niyetim önemli..(!) ;) (muhakkak ALLAH herkesin içini bilir o sebeple gercekten vazifeyi yerine getiremeyecek kullarına kolaylıklar saglamıstır,olayı saptırmamak gerekir diye düşünüyorum) ) Bu gün sokağa adabıyla çıkan kadına kimse bir halt yapamaz(eminmisin ??-istersen anket yapalım :D) kusura bakmayın..Tek başına sokak sokak dolaşmazsa kimse ellemez..Bu tehlike her yerde var evet ama bu kadınlar dışarı çıkmıyacak anlamına geliyor gibi bir söz etmemişim(onu ben sordum,cünkü sizin yazınıza göre cözüm olarak ben onu cıkardım) ben..İnsan kaderini kendisi çizer az çok..Her kadın(cogu kadın diyelim) taciz ediliyor diyorsunuz bunu hangi kanıta dayanarak söylüyorsunuz kanıt istiyorum sizden(ben gözlemlerimi söylüyorum-kanıt istersen sokaga cıktıgında caktırmadan bir kızı ve onun yanından gecen erkekleri takib edebilirsin)..Ben Rabbime binlerce şükür böyle bir şeyle karşılaşmadım(eminim farketmemişsindir,bugün bircok sitede bile kızlara sarkıntılık yapılıyor(istanbul.net)olay vahim biraz )..Ama kalkıpta barış gönüllsü olarak gelinlik giyip (gelinlik yerine diz hizasında etek giyse yine aynı belki daha fazla etkilerdi erkekleri) elin memleketine gidip elin adamını tahrik edersem(unutma ki basın acık olması da bir tahrik unusurudur...sözüm meclisten dısarı) herşey müstehaktır bana...Hakederim,,Ceremesinide çekerim... Ve sonuç olarak yanlış olan olay değil kişilerdir..Olayın sorumlusu sadece sapık değildir..Kadında sorumludur sapıkta..Sapık vicdanını nefsine esir edip tecavüz etmiş..Allah cezasını versin..Kadında akılsızlığının(burada kesinlikle haklısın-ama akılsız davranan herkese bu muameleyi yapacak bir adam varsa her toplumda-ki vardır- ne olur dünyanın hali ) kurbanı olmuş Allah hakettiği gibi muamele etsin(-ki aksi söz konusu degil...amin).. |
All times are GMT +3. The time now is 06:23. |