AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28371)

Hıfz-ı lisan 05-12-2008 02:08

AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
isimler nasıl aynı oldu ki bir isim iki kere kullanılabiliyor mu :-\

Gülsn yeni üye olan Demokrat'ın yanına bi tanede alt tire koymuş... (:

küçük ayrıntı olunca farkedemedim.. :) Mavera abiyi ararken çizgi varmı diye bakarız :D (konumundan biliriz zaten de =)

Duygu'Seli~ 05-12-2008 02:08

İlginç ve değişik bir giriş..Ve akabinde yine ilginç bir karşılama töreni.. ;) Ne diyelim..Hoşgeldiniz..Memnun oluruz inşALLAH..Saygı ve seviyenize mukayyet olduktan sonra ben kefilim size kimse karışmaz burda.. ;)

Demokrat 05-12-2008 02:08

Alıntı:

Bence konuyu açan gerçek Ahmet abi...bu mor renkli olan kandırdı bizi 8)

Ben gercegin, buyrun imzam 8)

Demokrat_ 05-12-2008 02:08

Hoşbulduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha önce CHP lilerin forumuna gitmiştim. Orada CHP ve Kemalizm aleyhine yazılar yazdığım için kovulmuştum. Beni bu kadar sıcak karşılayacağınızı hiç tahmin etmiyordum. AK Partiliyim deyip, sizi kandırmaktansa gerçekleri söylemek en iyisi.

ENGİNEER 05-12-2008 02:09

Duygu Alemdar konuştu (:

Berika 05-12-2008 02:10

:D

Demokrat 05-12-2008 02:10

Alıntı:

Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha önce CHP lilerin forumuna gitmiştim. Orada CHP ve Kemalizm aleyhine yazılar yazdığım için kovulmuştum. Beni bu kadar sıcak karşılayacağınızı hiç tahmin etmiyordum. AK Partiliyim deyip, sizi kandırmaktansa gerçekleri söylemek en iyisi.

Kardes buyur kendi fikirlerini en iyi sekilde savun, propagandaya varmadan buyur kendi dogrularini anlat acikcasi cok bir fark oldugunu tahmin etmiyorum ;)
Bu arada chp forumlarinda ben ikinci mesajdan sonra atildim, atilma sebebimde chp nin solculugunu sorgulamam!

akgenclik56 05-12-2008 02:11

POLAT DUYMASIN

ENGİNEER 05-12-2008 02:11

Alıntı:

Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı

Kardeş ayıp ettin bu sitede Ak Partiliden çok Saadetçi ve kemalist var zaten...Bide sen gel tam meclise döndü bırası...Hem farklı fikirler heycan katıyor...Liberal Demokrat partililer akıllı adamlar oluyor genelde ve bizle aynı kafa yapıları var zaten...

Duygu'Seli~ 05-12-2008 02:11

Alıntı:

Duygu Alemdar konuştu (:

??? ;) bana mı dediniz..?

All times are GMT +3. The time now is 10:01.