AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Vakit'ten sonra bir bomba da Hürriyet'ten! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=33147)

Berika 06-23-2008 13:23

Vakit'ten sonra bir bomba da Hürriyet'ten!

başka bir asker camide yakalansa ya da namaz kılsa ya da bir yakını başörtülü olsa bitmişti. ;)

haa pardon din özgürlüğü vardı demi

tayyipleyiz 06-23-2008 13:27

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:

Konu ile Hoca efendinin ne gibi bir alakası var acaba...
Konu ile ilgisini anlayamadıysan sorunun var demektir ...

İşinize gelmedimi hocaefendiyi karıştırma , konumlar farklı ıvır zıvır ... bırakın bu dar görüşü arkadaşlar , iki durumunda birebir örtüşmesimi lazım yani , kişilerin mekanların zamanların birebir uymasımı lazım ...
o zaman şu senaryoyu yorumlayın bana ; İlker Başbuğ Vatikan a gidiyor ve yanındaki en kıdemli kurmayı papanın elini öpüyor ... ne diyecektiniz buna .... ben söyliyim siz zahmet etmeyin ... hristiyan Başbuğ , nüfus cüzdanına hristiyan yazdır , git hristiyan memlekette komutanlık yap , buna nasıl müsade edersin ... vıdı vıdı vıdı ...

İşimize geldiği zaman (!) senin gibi gerçekleri görmeyecek konuma geliriz merak etme. :)

DARCECİ 06-23-2008 13:29

Zaman yada Vakit Montaj resim yapıp koyarlar..Onların yaptıgı en iyi iş bu...

maviinsan 06-23-2008 13:32

Alıntı:

yahu arkadaşlar ... bu yüzden 1 hafta uzaklaştırma aldım ama yinede yapamayacağım , susamayacağım ... o gözleriniz nasıl bu kadar taraflı bakar konulara.

Alıntı:

'eee be karga söyle bana.Sen hristiyan olsan gelip de bu çana pislemezdin,e müslüman olsan da şarabı içmezdin.Söylesene bana karga sen nesin?'
E kardeşim burada Fethullah Gülen in sağ kolu Fethullah Hoca nın yanında papanın elini öpmedimi ... öptü ... videosunun linkini koydum ve üzerine sayfalarca tartışıldı burada.
Fethullah Gülen için dinler arası diyalog yaptı demedinizmi , dinler arası kardeşlik makaleleri kopyalayıp yapıştırmadınızmı buraya ?

fethullah hoca sıradan sivil bir adam.Onun yaptıklarından bize ne?.Ama İLker BAşbuğ bir asker.VE yakında genelkurmay başkanı olacak.

By_ÇAKIR 06-23-2008 13:33

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
başka bir asker camide yakalansa ya da namaz kılsa ya da bir yakını başörtülü olsa bitmişti. ;)

Bitmezdi ablacım. O zaman özgürlük var diye konuşurlardı. Bu ülke özgür ülke derlerdi ama ülkemizde mağlesef özgürlük yok. CHP'li seçim yaklaşınca Baş örtüsünden oy kapmaya çalışır kampanyalarda baş örtülü bayanları kullanır sonra Ak Parti'de kiler gerçek baş örtülü dava açarlar yok üniversitede serbestlik yasası gelir onu kaldırtırlar.

Bunlar böyle...

tayyipleyiz 06-23-2008 13:37

Alıntı:

DARCECİ Nickli Üyeden Alıntı
Zaman yada Vakit Montaj resim yapıp koyarlar..Onların yaptıgı en iyi iş bu...

Montaj olduğunu kanıtlarmısın ... Kanıtlaymazsan ne olduğunu sen bliyorsun değil mi? Ben söylemiyim sonra seni yaftalamış olurum neme lazım ... Hiç işime gelmez ...

rikopasa 06-23-2008 15:44

Alıntı:

İşimize geldiği zaman (!) senin gibi gerçekleri görmeyecek konuma geliriz merak etme.
Böyle kaçak dövüşmek yakışmıyor senin gibi yöneticiye ...

Alıntı:

başka bir asker camide yakalansa ya da namaz kılsa ya da bir yakını başörtülü olsa bitmişti.

Askerlik yapmayanlar hatta doğası gereği o ortamı tenefüs bile edemeyecek insanlarda konuştu ya ... bravo.
Şimdi burada sana binlerce eşi kardeşi annesi kapalı olan subay astsubay çıkarsa ne dersin merak ediyorum... bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık.

Alıntı:

fethullah hoca sıradan sivil bir adam.Onun yaptıklarından bize ne?.Ama İLker BAşbuğ bir asker.VE yakında genelkurmay başkanı olacak.
diyorum ya işinize gelince öyle gelmeyince böyle ...
bir arada Büyükanıt Paşanın babasınınmı dedesininmi ne mezarı İsrail'deymiş ya ... ama aslolan neydi , adamın dedesi Filistinde İsrail'e karşı savaşırken ölmüş ...

Ben Vakit'in haberini bekliyorum bakalım ne yumurtlayacaklar ... komik adam bunlar komik ... Penguen'e rakip olurlar ...

politikaci 06-23-2008 15:46

Ya ne büyütüyorlar olamazmı adam müslüman gidemezmi yani

Berika 06-23-2008 15:48

Alıntı:

[
Alıntı:

başka bir asker camide yakalansa ya da namaz kılsa ya da bir yakını başörtülü olsa bitmişti.

Askerlik yapmayanlar hatta doğası gereği o ortamı tenefüs bile edemeyecek insanlarda konuştu ya ... bravo.
Şimdi burada sana binlerce eşi kardeşi annesi kapalı olan subay astsubay çıkarsa ne dersin merak ediyorum... bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık.

hadi göster merak ettim ..komik olma..ben askerlerin mülakatlarını da herşeyi de biliyorum.çevremde askerlikten atılanlar var.sebebini merak ediyormusun :) eşi asker diye açılmak zorunda olnaları da biliyorum.ama sen hiç bişey bilmiyorsun sadece foruma gelip saçma muhalefet yapıp gidiyorsun :)

Berika 06-23-2008 15:50

bi de forumda bir yerlerde 28 şubat belgeseli var bir zahmet bul da izle bakalım :) orada herşey anlatılıyor :)..ama şu da var artık böyle şeyler bitiyor çünkü biz her yerdeyiz :)

All times are GMT +3. The time now is 16:08.