AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   İşte SAADET PARTiSi'nin Genel Başkan Adayı !!! !!! !!! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=44517)

Üç mevsim 11-24-2008 18:39

Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'ne ve siyasete yeni bir soluk getirmesini temenni ederim.

Arkadaşlar daha düzgün bir üslup kullanarak birbirimize ve değerlerimize karşı kırıcı olmadan sohbetimize devam edelim lütfen..

Gölge 11-24-2008 19:32

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460902)
hoşgeldin milli nizam kardeşim sitede ben yanlız değilim allaha şükür bu ak gençlikle mücadele etmeye çalışıyorum ben bakayım senin yazılarınla kim dalga geçmiş kimmiş bu kullanıcı adı ateist düşün terbiyesiz saadet partisi bitmiş lafa bak sen hangi partidensin bakayım kimlere yalanmaya çalışıyorsun.....

Ben AK gençliğim mesela ne açıdan bizimle mücadele ediyorsun ne zannediyorsun sen kendini ???

Üç mevsim 11-24-2008 19:37

Arkadaşlar birbirimize hakaret etmeden, seviyeli bir biçimde sohbetimize devam edelim lütfen. Hakaret içerikli mesajlar ayıklanıyor.

Gölge 11-24-2008 19:40

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460991)
Arkadaşlar birbirimize hakaret etmeden, seviyeli bir biçimde sohbetimize devam edelim lütfen. Hakaret içerikli mesajlar ayıklanıyor.

Özgün kardeşim kimdir bu remix20 denen şahsiyet hangi açıdan ak gençlikle mücadele ediyormuş ne zannediyor bunlar kendini yeri gelince kardeşlik türküleri söylerler ama ak gençliğe hakaret etmekten de geri kalmazlar çoktan banlanmış olması lazım bu şahsiyetin forumdan ne demek ak gençlikle mücadele ediyorum kimsin sen ???

Üç mevsim 11-24-2008 19:55

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460994)

Özgün kardeşim kimdir bu remix20 denen şahsiyet hangi açıdan ak gençlikle mücadele ediyormuş ne zannediyor bunlar kendini yeri gelince kardeşlik türküleri söylerler ama ak gençliğe hakaret etmekten de geri kalmazlar çoktan banlanmış olması lazım bu şahsiyetin forumdan ne demek ak gençlikle mücadele ediyorum kimsin sen ???

Aslında konumuz bu değildi, konumuz Saadet Partisi'nin Genel Başkan Adayı Numan Kurtulmuş.. Ama bazı arkadaşlar maalesef konuyu amacından saptırıyorlar Gölge.

Gölge 11-24-2008 20:14

remix20 adlı şahsiyet banlanmıştır banlayan yönetici kardeşimizin ellerine sağlık umarım bunda sonra daha isabetli ve hakaret içermeyen yorumlarda bulunurlar ....

menzilli_35 11-24-2008 21:28

[ı]gözümüz aydın arkadaşlar aslında bu olaylar üzücü çünkü insanları dışlamak iyi bir şey değilbilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz[/ı]

çilik 11-24-2008 21:51

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461042)
[ı]gözümüz aydın arkadaşlar aslında bu olaylar üzücü çünkü insanları dışlamak iyi bir şey değilbilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz[/ı]

:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w:

menzilli_35 11-24-2008 22:08

arkadaşım neden ağlıyorsun bak gerçekten bende üzülüyorum çünkü ben kalp kırmayı sevmiyorum neyse istemiyorsanız sizinle yazışmam ama dalga geçmiyorum ben bu gece rahat uyuyamam tüm sitedeki arkadaşlar hakkını helal etsin benim bu siteye üye olma amacım kırıcı olmak değildi sizleri üzdüysem özür dilerim arkadaşlar siyaset yüzünden gelinen bu nokta çok üzücü müslümanın müslümandan başka dostu varmı....

çilik 11-24-2008 22:10

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461067)
arkadaşım neden ağlıyorsun bak gerçekten bende üzülüyorum çünkü ben kalp kırmayı sevmiyorum neyse istemiyorsanız sizinle yazışmam ama dalga geçmiyorum ben bu gece rahat uyuyamam tüm sitedeki arkadaşlar hakkını helal etsin benim bu siteye üye olma amacım kırıcı olmak değildi sizleri üzdüysem özür dilerim arkadaşlar siyaset yüzünden gelinen bu nokta çok üzücü müslümanın müslümandan başka dostu varmı....

Bak bende üzülüyorum gel anlaşalım seninle bu olay kapansın .sen şimdi remixin dimi kardeşş

All times are GMT +3. The time now is 03:09.