AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Burda olmasından mutluluk duyduğum.Değerli HaMZa_YüReKLi hoşgeldin.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=49872)

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:50

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485302)
ne banlanması yahu...

içimi sızlattın.....;1

insan yeğeninin beni banlayın feryadını duymak istemiyo...:güzel:

aaa teyze senmiydin tanıyamadım...: ))

aşk-ı ilahi 12-23-2008 23:52

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485307)
aaa teyze senmiydin tanıyamadım...: ))

önemli değil..

yaşlılıktan geç tanıttım..

üye olduğunu selemeden duyunca...

bakayım dedim..;;)

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:52

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485306)
değerli kardeşim sen serzenişte bulunuyorsun..siteye girerken dahi bir selamı esirgediğin gibi başladın siyaset yapmağa,,insan bi selam verir merame der..değilmi..?
ondan sonra fikirlerini görüşlerini dinleriz..
ayrıca sen milli görüşçü olabılırsın bende AK partiliyim ve bende doğruları ve hak bildiklerimi hak ve halkım için söylerim..
hoş geldin dememiz içinde bir selam verin derim,,başlığı dah siz değil ümmü seleme açmış..
saygılarımla

o hoşgeldin yazınca bende ona cevap yazdım o sıra forumunuz pek tenhaydı bi ikimiz vardık zaten...şimdi yazayım selamün aleyküm arkadaşlar...: ))

ahmetermiş 12-23-2008 23:57

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.. HOŞ GELDİNİZ

hayırlı ve güzel paylaşımlarda ve hoş sohbetlerde bulunmamız temennisiyle..

HaMZaYüReKLi 12-23-2008 23:58

Allah razı olsun hoş bulduk...

Matematik 12-24-2008 00:00

hoşgeldin kardeş.. İyi forumlar.

yolcu44 12-24-2008 00:06

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485303)
Hoş bulduk Allah razı olsun....eee kardeşim sende benden hiç olmadık bişi istiyorsun...bütün görüşlere açık biliyordum ben burayı bana karşıt kişilerde olabilir bu gayet normal...o bana cevabımı verir...bende ona cevabını veririm forumlar bunun için değilmidir...seviyeli tartışmalar benimde sizinde yanlış bildiği şeyler olabilir...yok illa akpyi övecen diyorsanız Beni BANLAYIN...: )))

Ne demek istediğimi iyi biliyorsun kardeş :)
Foruma huzur bozmak için girenlerin sonu zaten bellidir; fakat seviyeli bir tartışma, seviye fikir ve düşünce aktarımı yapılacaksa başımızın üzerinde yeriniz var. Zaten her forumda farklı kalemlerin olması gayet doğaldır. Türkiyenin dört bir tarafına hitap eden bir partinin forumu olarak bizler de her kesimin fikir ve düşüncesini paylaşmasına izin veriyoruz. Ama tabi bazı sınırlar var, bu sınırların dışına çıkılmaması gerektiğini bir yönetici olarak senin çok daha iyi bilen gerekiyor -ki zaten kuşkum yok bundan- Ak Parti Forumu biraz daha tanıdıktan sonra paylaşımlarda (doğru paylaşımlarda) bulunman doğru bir eylem olacaktır.

Kadim Sevgiler....

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 00:09

Alıntı:

[.,.Prizma.,.] Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485315)
Ne demek istediğimi iyi biliyorsun kardeş :)
Foruma huzur bozmak için girenlerin sonu zaten bellidir; fakat seviyeli bir tartışma, seviye fikir ve düşünce aktarımı yapılacaksa başımızın üzerinde yeriniz var. Zaten her forumda farklı kalemlerin olması gayet doğaldır. Türkiyenin dört bir tarafına hitap eden bir partinin forumu olarak bizler de her kesimin fikir ve düşüncesini paylaşmasına izin veriyoruz. Ama tabi bazı sınırlar var, bu sınırların dışına çıkılmaması gerektiğini bir yönetici olarak senin çok daha iyi bilen gerekiyor -ki zaten kuşkum yok bundan- Ak Parti Forumu biraz daha tanıdıktan sonra paylaşımlarda (doğru paylaşımlarda) bulunman doğru bir eylem olacaktır.

Kadim Sevgiler....

merak etmeyin sınırları zorlamam, doğru bildiğimi sonuna kadar savunurum bu sizin için sınır zorlamaksa bilemem...: ))

yolcu44 12-24-2008 00:16

Her doğru doğru değildir kardeş :). Üslup yanlış olduktan sonra bütün kavramlar, olaylar sadece sana göre doğruluk kazanır. Doğru bildiklerini, savunduklarını güzel, ciddi bir üslup çercevesinde eyleme; eylemden yazıya dökmen gerekir. İşte sınırlar da bunun için vardır ;;)

Kadim Sevgiler...

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 00:24

fazla ciddi olmuyorum ki ciddi olduğum zaman yanlış anlaşıla biliyorum bütün cevaplarımın sonundaki tebessüm yanlış anlaşılmamak içinmdir...rahatsız oluyorsanız koymayım...hocam ne zormuş sizin forumda üye olmak biz size hiç bi kural koymuşmuyduk şöyle yapmayın böyle yapmayın diye...: ))

All times are GMT +3. The time now is 23:40.