AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Abdullatif Şener zevkten dört köşe (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=92790)

sevdesu 04-01-2009 23:45

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567485)
YOOOO OLMAZ GENEL MERKEZDEN 2 HAFTA TATİL VERİLDİ 2 HAFTA SONRA GENEL SEÇİM ÇALIŞMALARINA VE KUARN KURSLARININ HİZMETİNİN GÜÇLENDİRİLMESİNE BAŞLANICAK O SÜREYİ İYİ DEĞERLENDİRMEM LAZIM YOKSA VAKTİM OLMAYACAK İLERİDE...........

ne diyosun sen ya fitne fesatlıgınızdan ölceksiniz yakında sakin olun bu ne kindir ya insan din dostuna bu kadar zulüm için uğraşırmı hayret bişey ya tepem attı ya saçma sapan incir çekirdeğini doldurmayacak laflar etmeyi kesin lütfen

Beyazgülüm 04-01-2009 23:45

iyi hadi güle güle

usame 04-01-2009 23:49

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567486)
ne diyosun sen ya fitne fesatlıgınızdan ölceksiniz yakında sakin olun bu ne kindir ya insan din dostuna bu kadar zulüm için uğraşırmı hayret bişey ya tepem attı ya saçma sapan incir çekirdeğini doldurmayacak laflar etmeyi kesin lütfen

NE FİTNESİ NE FESADI ANLAYAMADIM ARKADAŞIM NE DİYORSUN SEN YAV......SİZİDE KURAN KURSLARIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ...............AGD YAZ KURAN KURSLARINDA........EEEEEEE ARTIK DURMAMIZ LAZIM TÜM TEŞKİLATLARA KOMUT GELDİ ÇALIŞMALAR 2 KATINA ÇIKTI NE YAPALIM BUNU SÖYLEMEK SUÇMU...............SİZDE ÇALIŞIN SİZDE SÖYLEYİN SONRA %9 OY KAYBETMEYİN

sevdesu 04-01-2009 23:50

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567488)
NE FİTNESİ NE FESADI ANLAYAMADIM ARKADAŞIM NE DİYORSUN SEN YAV......SİZİDE KURAN KURSLARIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ...............AGD YAZ KURAN KURSLARINDA........EEEEEEE ARTIK DURMAMIZ LAZIM TÜM TEŞKİLATLARA KOMUT GELDİ ÇALIŞMALAR 2 KATINA ÇIKTI NE YAPALIM BUNU SÖYLEMEK SUÇMU...............SİZDE ÇALIŞIN SİZDE SÖYLEYİN SONRA %9 OY KAYBETMEYİN

sizin aldığınız oy kadar kaybetmişiz hala %40ız fark ortada :)

usame 04-01-2009 23:55

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567489)
sizin aldığınız oy kadar kaybetmişiz hala %40ız fark ortada :)

SEN HARHALDE %40 ALCAĞINI DÜŞÜNMÜYORDUN SAADETİN HER ŞEY YAVAŞ YAVAŞ..............MERAK ETME HİÇ TAKMA BİZ ARTIK ESKİ %2 LİK SAADET DEĞİLİZ .............MİSAL 2006 YILINDA KURAN KURSUMUZDA İLİMİZDE 50 KADAR ÇOCUK VARKEN GÇEN SENE 120 CİVARI OLDU BU SENE 250 KATILIM BEKLİYORUZ VE BU ÇOCUKLARIN AİLELERİ SÜREKLİ KONFERANSLARIMIZA DAVET EDİLİP İSLAMİ ŞUUR KAZANDIRILIYOR...........EEEEEEEEEEE SONRA FARK OLUYOR SİZİNLE 2 SENE SONRA OLUCAK SEÇİMLERDE GÖRÜŞELİM

Özgür Çağrı 04-01-2009 23:56

Ak Partideyken Bu adamı ben hiç sevmiyorum dediğimde babam bana çok kızmıştı :) Niye adamın samimiyetine inanmıyon diye

valla ben hep derim ileri görüşlüyüm diye :)

sevdesu 04-02-2009 00:01

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567500)
SEN HARHALDE %40 ALCAĞINI DÜŞÜNMÜYORDUN SAADETİN HER ŞEY YAVAŞ YAVAŞ..............MERAK ETME HİÇ TAKMA BİZ ARTIK ESKİ %2 LİK SAADET DEĞİLİZ .............MİSAL 2006 YILINDA KURAN KURSUMUZDA İLİMİZDE 50 KADAR ÇOCUK VARKEN GÇEN SENE 120 CİVARI OLDU BU SENE 250 KATILIM BEKLİYORUZ VE BU ÇOCUKLARIN AİLELERİ SÜREKLİ KONFERANSLARIMIZA DAVET EDİLİP İSLAMİ ŞUUR KAZANDIRILIYOR...........EEEEEEEEEEE SONRA FARK OLUYOR SİZİNLE 2 SENE SONRA OLUCAK SEÇİMLERDE GÖRÜŞELİM

ne alka Kur'an kursuyla devlet yönetiminin ne alaksı var o kadar saçma sapan bomboş konuşuyorsun ki anlatamam bu mudur yani büyüdüğünüzü gösteren şey Kur'an kursu mudur... yeter alet etmeyin dini bunlara yeter yaaaaaaa..... siz 3000 senesinde dahi muhalefet dahi olamayacak kadar cahilsiniz

All times are GMT +3. The time now is 15:00.