AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Antalya Şokta! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=93493)

tayyipci2434 04-05-2009 01:07

zaten o kelımeden baska bişi yok soleyeceğiniz doğru demiş ananızıda alın gidin..:D alla alla

Beyazgülüm 04-05-2009 01:07

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571585)
3 parti kim?

2 parti yazdım sandım 3 mü yazmışım değiştireyim chp-mhp

turhan007 04-05-2009 01:09

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571584)
neye cvp vericekmişim iktidar olmayıp ikinciliğe sevinen tek parti sizsiniz sen bana cvp ver bakalım neden hiççççç iktidar olmadınızz her zaman 2. parti biraz çalışında sizde 1. olun,ona buna iftira atacağınıza önünüze bakın Allah baykalı partinizden eksik etmesin çünki çok işimize yarıyor çokkkk :)

size yorum yapmıyorum morte arkdaşın yorumundan kopya cek buray yaz secmen ne dedi size nereye seviniyorsunuz.. ananızıda alın gidin demedimi burada sp kardeşlerimi alkışlıyorum görüsürmüz uymasada dindarlar icerisinde en temizi

Beyazgülüm 04-05-2009 01:10

Alıntı:

turhan007 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571594)
size yorum yapmıyorum morte arkdaşın yorumundan kopya cek buray yaz secmen ne dedi size nereye seviniyorsunuz.. ananızıda alın gidin demedimi burada sp kardeşlerimi alkışlıyorum görüsürmüz uymasada dindarlar icerisinde en temizi

kimi kopya etmişim çok komiksin tabi cvp yazacak laf kalmayınca böyle iftira atarsınız işiniz bu !!!

turhan007 04-05-2009 01:11

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571588)
zaten o kelımeden baska bişi yok soleyeceğiniz doğru demiş ananızıda alın gidin..:D alla alla

dogru demis padişahınız küfretse dogru olur sen secmen ananıda al git de secmen seni sandıkta gösterecek maniada arınc azarladı hep kücük gördünüz noldu dogu noldu ice sıkıstınız noldu cevap verin

Beyazgülüm 04-05-2009 01:12

Ağız tadıyla küfredemez olduk

DENİZ BAYKAL !!!

Morte 04-05-2009 01:14

Alıntı:

Size bir şey söylemek istiyorum. Şöyle biraz gerilere gidelim;
Sayın Baykal demişti ki 22 temmuzdan sonra "Ak Parti %47 oy aldı, demekki %53 Ak Parti'yi istemiyor hala" . Ben de o zaman Baykal'a demek istemiştim ki "Sen de %20 oy alıyorsun, bu ülkenin %80'i seni istemiyor.
Şimdi de aynı durum. Biz %40 aldıysak madem diyelim ki bu halkın %60'ı bizi istemiyor. Yalnız CHP %23 oy aldıysa bu halkın %77'si Ak Parti'ye değil, CHP'ye "Ananı da al git" demiş oluyor bence. Haksız mıyım? :)

tayyipci2434 04-05-2009 01:17

Alıntı:

turhan007 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571599)
dogru demis padişahınız küfretse dogru olur sen secmen ananıda al git de secmen seni sandıkta gösterecek maniada arınc azarladı hep kücük gördünüz noldu dogu noldu ice sıkıstınız noldu cevap verin

arkadasım madem bu kadar sınır oluyorusn ak partılılere..ne dıye uye oldun foruma..kusura bakmada bn sende ak partıye karsı bı sempatık meilin olduğunu dusunmeye baslıycam..yanıı sevmeye basladın ama gel ne olursan ol yınede gel.. ;ı:;ı:;ı: :D:D

Beyazgülüm 04-05-2009 01:20

Alıntı:

sp kardeşlerimi alkışlıyorum görüsürmüz uymasada dindarlar icerisinde en temizi

Bugün SP iktidarda olsaydı acaba bu düşünceniz aynımı olurdu buna anca kargalar inanır:D

redyellow 04-05-2009 01:23

Alıntı:

Şişşşşttttt....

Uyanıklık yapma.

Akpliarkadaşlarla tartışacaksan tartış.

SPlilere şirin görünerek kendine yandaş arıyorsan başka kapıya.

Bizden chpye destek çıkmaz.

başörtüsü konusunda anayasa mahkemesi kapısında nasıl zaar gibi beklediğinizi unutmadık.

28 şubat döneminde nasıl zorbalıklar yaptığınızı unutmadık.

Sizi takiyyeciler sizi...

Sizi atatürk istismarcıları sizi...

Sizi zehirli altı okcular sizi!!!

All times are GMT +3. The time now is 05:42.