![]() |
bu listede olmaman daha iyi yoksa yasayacagin hayal kirikligi moralini bozabilirdi :) ibrahim abide cok iddaliydi bak bakalim siralamada kacinci :)
|
Alıntı:
Bu listede adım olsaydı bundada lider olurdum amma biraz heyecanlı olurdu sadece :) |
diyorsunki ibrahim abiyle su anki liderligi paylarsirdim :)
|
Alıntı:
Yok abi listeye bakıyorumda liderliği payalaşabilecek bir kişi bile bulamıyorum :) İbrahim Abinin durum vahim :) |
hadi öyle olsun bakalim.. bende cok iddaliydim ama artik yogurdu üfleyerek yiyorum baksana bu kadar yigidin arasindan bir bayan siyriliyor ve üst siralari paylasiyor demek ki bu isler lafla olmuyor :)
|
yüz kere dedim tek oy olsun diye...
şimdi konuşturma Ahmet beni... |
Son paragrafından ismimin neden yazılmadığını ben anlamış bulunuyorum, zaten biliyorumda neyse...
Olsun ben olsaydım yarışma böyle heyecanlı olmayacaktı, açık ara lider olacaktım, böyle olması daha iyi oldu :):) Uvv çok sinir bozucu konuşmaya başladım, kimsen kaptım ben bu şimarıklığı ya :) |
Furkanca_Bakış'a verdim.
Başka arkadşalara da vermek isterdim. |
ahali anket saatler sonra kapanacak.. hedefim 3. lük o yüzden oy kullanmayan birileri bir zahmet almiye oy versin :)
|
Hayır vermeyin almayın beğeniciklerimi ahmet abi sen 2. ol bana verirsin kontörleri :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:03. |