AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Forum Köşe Yazarlığı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Şehit Oldum Anne... - Tunahan Bozkurt - 22.10.2007 (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=12194)

Ayşe_Berra 01-12-2008 02:50

Şehit Oldum Anne... - Tunahan Bozkurt - 22.10.2007

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Bugün içim o kadar çok acıdıki..küçük bir video hazırlıyordum daha doğrusu hazırlamaya çalışıyordum senden izinsiz bir kaç cümlesini kullandım.
O saat itibariyle bir şeyler durdu sanki bende..
Tekrar yüreğine sağlık Tunahan,sen beni birkez daha ağlattın ama sen sakın ağlama.. :'( :'(

"Mesajlarıma yazılan cevapları göster"e tıklatıp karşımda "şehit oldum anne" başlığını görünce hemen dedim ki " off ya Ayşe yine üzülmüş."

Dostum;

Ağla; ağlamak güzeldir;ama sakın umuttan mahrum etme kendini. Bak ne diyor adamın biri;

Bir gün 24 saat değil, en az 25 saattir. Çünkü mutlaka birileri bir yerlerde en az bir saat sizin için yaşıyordur, sizi düşünüyordur.

İşte önemli olan bir yerlerde birilerinin senin için yaşadığından emin olmak. Bundan eminsen, üzülmeden ağla dostum ;)

Eminim,umudum da var ama zaman zaman tükenen bir umut..Yaşamın kıyısına geldiğini elinden her şeyin alındığını hisseder ya insan öyle bir şey..

O an kızıyorum kendime aslında güçlü bir iradem vardır ama bazen dayanamıyorum işte..

Sürekli okusamda yazıya yorum yazmamın nedeni bu değildi aslında.Hiçbir yazını okumadığımı varsayarsak ben sadece bu yazından bile çok şey öğrendim,yaşamıma kattım.VE buna ihtiyacı olan bir çok kişi var diye düşünüyorum.Tek kelimeyle okunmaya değecek muhteşem bir yazı..Tekrar kalemine sağlık ,sol yüreğinin altındaki cevahir hiç sönmesin DOSTUM!!!

(Ayrıca yazından 3-4 cümle kullandım,hakkını helal et.İnşallah göreceğin bir video olacak birazda onun için ekledim)

Mu-Alim 01-12-2008 02:56

Helal-i hoş olsun dostum, ne demek. Merakla bekliyorum videoyu.

Ama ben inanmak istiyorum şimdi sana, senin umudunun hiçbir zaman bitmeyeceğine, senin güçlü bir insan olduğuna, yarın yaşayacağın güzellikleri düşünüp hemen şu dakika elini gözüne götürüp gözyaşlarını sileceğine ve son bir hıçkırıkla O'nun adını mırıldanacağına ve sonra "iyi ki varım, iyi ki varsın" diyeceğine O'nu düşünerek...

Yoksa sadece kendini üzmekle kalmazsın, bilesin...

Ayşe_Berra 01-12-2008 03:21

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Helal-i hoş olsun dostum, ne demek. Merakla bekliyorum videoyu.

Ama ben inanmak istiyorum şimdi sana, senin umudunun hiçbir zaman bitmeyeceğine, senin güçlü bir insan olduğuna, yarın yaşayacağın güzellikleri düşünüp hemen şu dakika elini gözüne götürüp gözyaşlarını sileceğine ve son bir hıçkırıkla O'nun adını mırıldanacağına ve sonra "iyi ki varım, iyi ki varsın" diyeceğine O'nu düşünerek...

Yoksa sadece kendini üzmekle kalmazsın, bilesin...

Elimi gözlerime bu mesajı okuduğum saniye götürmüştüm,ama senin bana inanmak istemen ve sonrasındaki cümlelerin inan o iki damlanın tekrar akma nedeni oldu..Dediğim gibi zaman zaman tükensede inan ayakta tutan tek şey belkide umut...

Bir yandan da kızıyorum kendime,bu yazının bana ne kadar çok şey kattığını yaşama daha sıkı bağlandığımı,elimdekilerin kıymetini kaybetmeden anlama fırsatı verdiğini daha öncede belirtmeme ve bilmeme rağmen sanki inadına bunları elimin tersiyle itip umutsuzluğu seçiyorum ve bunun arkasına sığınmaya çalışıyorum..İnan bunları bu şekilde açıklamak bile zor..

Şuan yürekten İnanarak diyorum ki;yarınların ne kadar güzellikle geldiğine,yaşayacağım güzel vuslatlara ve ebedi dostluklara inanıyorum..Biliyorumki hayat benim verdiğimi bana verecek.Bundan sonra umutsuzluk yok,ağlamak var ama üzülmek yok..

Ve son hıçkırıkla diyorum ki; "İYİ Kİ VARIM, İYİ Kİ VAR VE İYİ Kİ VARSIN DOSTUM.." Yürekten söylenen yüreğe gidermiş,yüreğimdeki duygu ve dualarla söyledim bunu.Hep gül Dostum,iyi ki varsın..

Ayşe_Berra 01-13-2008 02:00

Yine,yeniden birdaha;"İYİ Kİ VARSIN DOSTUM.." ;)

kralfk 06-19-2008 13:18

paylaşım için sağol

Mu-Alim 10-05-2008 11:45

O gün 13 şehidimiz vardı; Dağlıca'daydı...
Bugün ise 15 şehidimiz var; Aktütün'de...

Fark eden hiçbir şey yok...

Duygu'Seli~ 10-05-2008 13:49

Yürekçe bir yazı..
Bir solukta okudum..
Emeğinize sağlık..

Mu-Alim 10-06-2008 02:11

Evet, yürekçe bir yazı...Yazanın eline sağlık..;)

All times are GMT +3. The time now is 18:28.