AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Filenin sultanı artık tesettürlü (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28764)

yasinarslanpay 05-16-2008 23:37

Filenin sultanı artık tesettürlü

Olabilir onuda eleştirmiyorum. En değişmemiş matta kitapda da baktığımızda örtünme emir olarak verilmektemi tam bilmesekde baktığımızda emir olsada buna uyanıın olmadığı buradan yola çıkarak hristiyanlıkta örtünme Rahibeler de görülür diyebilriz. Ayrıca herkes inancını yaşamakta özgürdür.

Hıfz-ı lisan 05-16-2008 23:45

tapınaklardaki rahibelerin dışarıdan anlaşılması için örtündüklerini biliyorum.yani emir değil bilinme adına takıyor onlar..zaten hristiyanlığı neden konuşuyoruz anlamışta değilim..

İlahi emirdir tam olarak biliyoruz (kuran ve hadisler ışığında) ..

özgürdür.. :)

yasinarslanpay 05-16-2008 23:49

Hristiyanlık'a döndü olay çünkü eleştiri yapılırken bu kitapda yok incilde var diyorlardı Bizde atılan iftarayı düzelttik . Bizim dinimizde rahibeler dışında örtünen yoktur. Ancak yaşlı hanımlar örter evet vardır ancak onun dışında yoktur.

Berika 05-16-2008 23:50

Alıntı:

yasinarslanpay Nickli Üyeden Alıntı
Hristiyanlık'a döndü olay çünkü eleştiri yapılırken bu kitapda yok incilde var diyorlardı Bizde atılan iftarayı düzelttik . Bizim dinimizde rahibeler dışında örtünen yoktur. Ancak yaşlı hanımlar örter evet vardır ancak onun dışında yoktur.

bizim dinimiz derken?

Hıfz-ı lisan 05-16-2008 23:51

anlaşıldı...

Berika 05-16-2008 23:52

ben anlamadım hiçbişey

EpiVaTeS 05-16-2008 23:52

Alıntı:

yasinarslanpay Nickli Üyeden Alıntı

hristiyanmısın sen kardeşim....
anlayamadım açık konuşurmusun...

ENGİNEER 05-16-2008 23:53

Yasin eğer bu ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil!

Seni daha önceden az çok biliyorum böyle bir adam değildirn bilmiyorum birisi senin kullanıcı ismini felan mı kullanmaya başladı nedir..

Hıfz-ı lisan 05-16-2008 23:53

bu kitapta yok derken bizim kitabımız olan Kuran-ı Kerimi söylüyor iseniz onu söyleyren insanın aklına şaşarım okadar..=)

arkadaş papayla ilgli karikatürü hoş bulmamış,belirtmiş..

yasinarslanpay 05-16-2008 23:55

Birşey açıklama mecburiyetinde görmüyorum kendimi birini örtünmesini sorgulamak ne kadar etik dışıysa birine inancını sormak o kadar yanlış bizi bu forumda ak parti birleştiriyor. islam değil yada ben öyle biliyorum. yazdıklarımızı net açık.

All times are GMT +3. The time now is 14:28.