AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   AK Parti Olmasa Hangi Partiye Oy Verirdik ? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=44319)

muhacir 10-19-2008 01:57

Faruk bey:

Tamam.... Ben kapattım o konuyu.

MehmetMert 10-19-2008 11:06

oy kullanmadım

Görüşüm, bu tür anketler toplumun kafasını karıştırır arkadaşlar. Akgençlik olarak ben şunu yazmayı düşünüyorum, benim partim hala ayakta ve yoluna devam ediyor. Allah korusun başına bir hal gelecek olursa bu sorudan önce partimin devamı niteliğinde bir parti nasıl oluştururum onu düşünürdüm. parti kurmaya vakit kalmadan seçim olacak olursa işte o vakit bu anketi düşünürdüm. Konuyu açan kardeşime saygı .

meleken 10-19-2008 21:36

akpden giderse gider İNADINA SOL İNADINA CHP

FarukARSLAN. 10-19-2008 23:02

Alıntı:

meleken Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445629)
akpden giderse gider İNADINA SOL İNADINA CHP

İnadına muhalefet, inadına ayak bağı..
diyosun yani :cool:

FarukARSLAN. 10-19-2008 23:08

Alıntı:

MehmetMert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445443)
oy kullanmadım

Görüşüm, bu tür anketler toplumun kafasını karıştırır arkadaşlar. Akgençlik olarak ben şunu yazmayı düşünüyorum, benim partim hala ayakta ve yoluna devam ediyor. Allah korusun başına bir hal gelecek olursa bu sorudan önce partimin devamı niteliğinde bir parti nasıl oluştururum onu düşünürdüm. parti kurmaya vakit kalmadan seçim olacak olursa işte o vakit bu anketi düşünürdüm. Konuyu açan kardeşime saygı .

Bende görüşüne saygılıyım. Ama böyle anketler haberlerde gazetelerde olursa toplumun kafasını karıştırır. Forum içi muhabbet geleneğinden bir soru yada ayrı bir siyasi pencereden bakma fırsatı olur türünden bakarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum ..
Yani benim partim ayakta yoluna da devam ediyor derken benim de görüşümü dillendirmiş oluyorsunuz ..
Belirttiğim gibi yine de görüşüne saygılıyım..

meleken 10-19-2008 23:33

Alıntı:

farukarslan. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445679)
inadına muhalefet, inadına ayak bağı..
diyosun yani :cool:

hayır inadına muhalefet demiyorum chp ikdidara yürüyecegiz akp kalcı degil inadıan sol inadına chp diyorum

FarukARSLAN. 10-20-2008 00:05

Alıntı:

meleken Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445687)
hayır inadına muhalefet demiyorum chp ikdidara yürüyecegiz akp kalcı degil inadıan sol inadına chp diyorum

İktidara yürümek..

cehepe'nin lugatında var mıydı böyle kelimeler?

Varmışsa bile yine yanlış olurdu; iktidara yeni umut, yeni oluşum içinde olanlar yürür. Önceden iktidar olup koltuğunu kaybeden artık yürüme ayaklarında olmaz!

Kafa değişmeden inadına dünya liderliği desen kaç yazar..
(ki AK Parti varken cehepenin iktidar olması düm dünyanın iktidarı olması kadar zor-imkansız-) ...

Lâle_ 10-20-2008 19:36

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Hakan Özkan 10-20-2008 19:40

Alıntı:

meleken Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445687)

Kalıntı haline gelmek nedir milletin gözünde bilirmisin bilmiyorum. Vizyonun dar bileşkelerine teslim olmuş kendinden başka düşünceye yaşam hakkı vermeyen , kendi doğrsunun kutsayıp bütün bir hayatını o fanus içinde geçiren bir canlılın ve partinin sizce koca farklılıklar ile kültürel zenginliğe gark olan milleti kucaklamasına imkan veriyormusunuz gülmenin bir zamanı olur ama bu söyleme nasıl karşılık verilir bilmiyorum. yeryüzünde tek parti chp olsa kendi insani hislerini kullanıp sadece bu partiye nazar etmesi karşısında bile tedirgin olurum .

CUMHURİYET_ 10-21-2008 13:37

AK Parti olsa da olmazsa da oyum CHP'ye.

CHP'nin laik demokratik Türkiye savunucusu olduğunu düşünüyorum.

All times are GMT +3. The time now is 13:12.