![]() |
mesela ibrahim abi benim lehime cekilebilir :).
gerci oylar yakin, hersey degisebilir ama tek degismeyecek olan almi nin dereceye girmesi.. |
Ben konuya girene kadar 130 kişi yorum kondurmuş uyhh geç kaldık ayrıca ezilme tehlikesi geçiriyorum :)
Bu kadar güçlü rakiplere karşı genç bir beden desteklerinizi bekliyorum ühühühü :( (Fena sömürü yaptım nihaha kesin yine ben kazanacam best of the ak partiforum üyesi olucam gençlerin oylarını bekliyorum ) |
yüz kere dedik...
Tek oy yapın diye... Dinlemiyorlar ki... |
Alıntı:
abi bu kilif minareye uymuyor gibi ne dersin ;D;D |
Alıntı:
kılıf uydurmak değil ki bu... Geçen ay da dahil olmak üzere yüz kere söyledik... Ama dinlenmiyoruz sanırım... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar madem yarışmayı kazanmak istiyorsunuz öyleyse yeni konular açın.
|
Kazanmasakta açıyoruz...
Derdimiz kazanmak değil ki... Maksat muhabbet... |
Alıntı:
ben sahsen oy verirken kimin cok konu actigina bakmiyorum kimin yorumlari kendi görüslerime göre ilgi alanima giriyor, takdir ediyorum ona veriyorum.. |
Alıntı:
Alıntı:
Peki öyleyse muhabbetiniz bol olsun. |
Alıntı:
Bu arada benim oy verme kriterim yoğun şekilde aktif olmadır. Kaliteli yorum konusunda bir çok arkadaşımız zaten en zirve hali ile hizmet ediyor. |
Alıntı:
Yeni konu açmakla oluyorsa bu iş şimdi açık ara öndeydik ama ismimiz bile geçmiyor... ;1 Konu açmakla bir alakası yok sanırım bu anketin... ;1 Başlığı okumadınız sanırım... ;1 |
Alıntı:
abicim balik bastan kokar hep yalcin baskanin isleri yönetimi sindirmis ondan icazet almadan kimse sesini cikaramiyor :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:( Abi yapma böyle ya :). Millet despot şekilde yönetildiğimizi düşünecek. Sizde muhakkak farkındasınız ki etliye sütlüye karışmam ben. Coğunluğun kararlarına karşı Chp tarzıyla değil teslimiyet farkı ile olaylara müdahil olurum. Siz geçen günki kitap mevzusuna bir hayli kendinizi kaptırdınız. Yıllardır yanımda omuz omuza verdiğimiz stratejide saflar mı değişti ne abi derin güçler tarafından baskı altındamısınız. :) |
bilemeyecegim artik yönetim icinde derin gücler mi var :).. bakiniz saydim noktalarin hatta virgüllerin efendisi tami tamina 102 kere su anketi tek secenekli yapalim buyurdu ama dikkate alan yok simdi o noktali arkadas isyan bayragi cekse haksiz mi :)
|
Yok haklıdır muhakkak . Ama ibrahim parcalanmadan yana asla tavır koymaz , olgun bir insandır kendisi .
Aslında bu oylama için üyelerin görüşleri alınabilir. İmkanda varsa tekliflerde çok ise tek secenekle de olabilir . Yalnız ben çok oy kullanmak isteyenlerin fazla olacağına inanıyorum. Birde ibrahim kardşeimizin kızgınlığı eskisi kadar aktif değil o yüzden de listede pek başarı elde edemiyor ona kızıyor. :) |
almiyle, özgün aldi basini gidiyor bu saatten sonra degisimler cok nadir olur ;)
|
Listeye bak süper yav tam best of valla ben hariç hepsi yaşını başını almış üstadlar fena onur duydum yav söylemesi ayıptır :hihi2: Yarıştığım adamlara bak vay be :)
|
yöneticilerin oyları düşük kalmış biraz :)
|
Alıntı:
sanki bizimkiler cok yüksek, özgün aldi basini gidiyor almi arkasindan kovaliyor bizde arkadan agir cekim geliyoruz muratcim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu kadar söylendiniz. Nazarınız değer şimdi. 3. bile olamadan sonlandıracağım anketi kesin :)
|
Tüm arkadaşlara başarı dileklerimi yeniler yineler oy avcılığı için kendini öne çıkaran arkadaşlarımıza da nazire yapmak isterim ;ı::hihi2: :çiçek:
|
Araba sürmek için dayımlarda olmasaydım tehdit ve yalakalıkarımla çoktan 1. olmuştum ama yapamıyorum :( ;D
Artı kbir daha ki seçimlere ;D |
Listedeki arkadaslari biraz takip ediyorum ama hic birini ayirt edemedim ,hepsi cok aktif ve siteye farkli degerler katan isimlerdir...Oylarim herkes icindir...Hayirlisi olsun :)
|
Ben bi ilk ikiye girmiyim sorarım size.. Şimdilik susma hakkımı kulanıyorum.
|
Alıntı:
|
:güzel:Akıncı
|
Alıntı:
sen yeterki devrim de ben koşa koşa gelirim... |
devrim mi var...
benide yazin listeye benide... |
Hmm.. iyimiş.. :)
|
2 tane 1.
4 tane 2. var çetin bir yarış oluyor :) |
Alıntı:
böyle bir sonuc olursa herhalde finansör mehmet emin karamehmet olur :).. bu arada ilk ikiye girme durumum olursa alacagim hediyeyi siradaki arkadasa devredebiliriz sonucta kontör isimize yaramayacak, baska bir arkadasin hakkini gaspetmeyelim ama 3. olursam begenileri alirim o acidan 3.lüge oynuyorum :) not: caktirmayin ilk ikiden umudu kestik zügürt teselliisi yapiyoruz :) |
ay sonuna dogru kan gövdeyi getirecek gibi bir hava var ankette :)... hele oylarini son dakikaya saklayanlar iyi pazarlik payina sahip olacaklar :D
|
Vaatlere başlask mı acaba..
|
Alıntı:
kontörü paylaş benimle ben oylarımı sana devredip çekileyim ;D;D |
ben zaten kontör kazansamda devredecegim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 15:36. |