AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=4840)

selahattin_ay 09-30-2007 01:24

Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar iddalıydınız ama ne yazıkki kaybettiniz...üzülmeyin bunlarda ggeçer..siz şimdi şampiyonlar ligine konsantre olun ve yenin şu cska yı...birde centilmence maç olamasını istedik ama kalecinizin yaptıgı çok ayıptı...hadi hepinize geçmiş olsun...

besiktas kalecisi ayip birsey yapmaz bu arada
(ALLAH RAZI OLSUN HAKAN NE YAPTIN GORMEDIM AMA GIDE 3 PUAN OLSUN )

kayısıkentli44 09-30-2007 01:27

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
ya bu millet ne kadar merakli biz besiktaslilara, inadina geliyorlar mekanimiza ::) ::) iclerinden 'ahhh bir bjk li olamadim gitti' cekiyorlar ya napalim kaderiniz utansin arkadaslar.

BESIKTASLI OLMAK BIR AYRICALIKTIR.

ben saten istemem bjk li olmak.....birde ben kusmadım içimi ama siz yanlış anladınız...rakipleri karıştırmış olabilirim kusura bakmayın sizleri takip etmiyorum...ama yenmenizi isterim...ülke puanı ülke itibarı açısından..ama sizlerin bu kadar at gözlükleri ile bakmanız beni üzdü...ben karşı takımdan olabilirim..ama dostça karşılanmak isterdim..mekanınızda herşeyinizde size olsun... >:( >:(

kayısıkentli44 09-30-2007 01:28

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar iddalıydınız ama ne yazıkki kaybettiniz...üzülmeyin bunlarda ggeçer..siz şimdi şampiyonlar ligine konsantre olun ve yenin şu cska yı...birde centilmence maç olamasını istedik ama kalecinizin yaptıgı çok ayıptı...hadi hepinize geçmiş olsun...

besiktas kalecisi ayip birsey yapmaz bu arada
(ALLAH RAZI OLSUN HAKAN NE YAPTIN GORMEDIM AMA GIDE 3 PUAN OLSUN )

izlemeden konuşmasaydın...birde allah razı olsun dedigin için seni esefle kınıyorum..bir oyuncuya tekme atmak güzel birşeyse öyle olsun... >:( >:(

selahattin_ay 09-30-2007 01:30

tek cumle
dostca gel karsilamaktan ote evimizi al ;)

kayısıkentli44 09-30-2007 01:32

Alıntı:

tek cumle
dostca gel karsilamaktan ote evimizi al ;)

artık buraya adımımı atmam...bir kere boyumuzun ölçüsünü aldık...sanki düşmanmışız gibi karşılandık...biz dostlugunuza sıgınarak geldik ama nerde..bunu bir fb linin bile yapacagını düşünmezdim ve akpartiforumda..

Sukût-u_Hayal 09-30-2007 01:36

arkadaşlar noluyor ya.. maç bitti tartışması devammı ediyor yapmayın ;)

selahattin_ay 09-30-2007 01:39

1. bizim amacimiz da bu idi allah razi olsun gelmeyin lutfen burasi mac sonucunu degerlendirme laf atma mekani degil dikkat edersen BESIKTASLILAR SOHBET MEKANI
2. ne bir mac ne bir yorum da bulundum gese, ezikbahce bolumunde ama onlarca haber attim. neden sence bunlar olmasin diye
3. karsilamaktan gelmekten bahsediyorsan 44. sayfadayiz simdi 41-42- sayfalara bakar misin?
nasil ev sahibiyiz anlarsin gecmis olsunlari nasil kabul ettik anlarsin ? bir kac kisi soyleyem serkan yucel sonra akzeinebu ne demis biz ne demisiz bak..
4. cok ozur dilerim sizin bolumunuze girip insallah yenersiniz demistim bir keresin de uefa macinda
yanlislik yapmisim sileyim onuda kirletmisim forumunuzu kusura bakma

selahattin_ay 09-30-2007 01:41

Alıntı:

akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

serkan yücel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar güzel bir maçdaha sona erdi bundan sonraki maçlarda başarılı olmanız dileklerimle

oleeeeeeeeeyyy
oleeeeeeeeeeeyyy
oleeeeeeeeeeeeeeyyy
oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyy
şampiyooooooooooonn fair - play ;D
SAĞOL SERKAN

Alıntı:

akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlarr geçmiş olsun güzel maçtı ;)

:) YAAA SUMEYYE TOP SEN DE

;D
teşekkür ederiz
sağol akzeinebu
sizleri de tebrik ederiz
TARAFTARLIK BİLİNCİNİZDEN DOLAYI...
TÜM GS LİLERİ SİZLER GİBİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ.. ;)

yardimci olur belki arkadasim bizim misafirperverligimiz nasilmis konusunda

selahattin_ay 09-30-2007 01:41

kayisi kentli devam edeyim mi arkadasim 2 ornek yeter mi??? daha var cunku ?? bizde hosgoru de sinir yok

selahattin_ay 09-30-2007 01:43

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar...size demiştik...alıştırmıştık...

sen bakmamissin arkadasim ama ben yardimci olayim gese li arkadaslarin yorumlarini misafir liklerini

All times are GMT +3. The time now is 02:49.