AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Başörtüsü yasağı 5 liraya kalktı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=128405)

novek 05-18-2010 16:00

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746079)
Ne yazdığını bilmiyorsun cevap verince neden yazıyorsun diyorsun yazdığını iyice oku tabi başkasının sana ezberlettiğini okuma fırsatın bile olmuyor acıyorum ya sana ;;)

harbiden iyi degilsin.
işçi patron konusu konusuyorduk. bana kurandan yazılar yazıyorsun.

novek 05-18-2010 16:01

OLAMAZ.
hiç bir şey yoktan var olmaz. vardan yok olmaz.

işçiden azalan şey zenginde artar.
zenginden azalan. işçiden artar.

her ikisinden yana olması demek ikisininde eşit kazanması eşit hayat standardın da olması olur.
tekrar oku yukarıyı.

Ahmet Yasin 05-18-2010 16:04

be adam hiçbir şey yoktan var olamaz diyen sen değilsin yazdım cevabını oku işte

novek 05-18-2010 16:08

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746085)
be adam hiçbir şey yoktan var olamaz diyen sen değilsin yazdım cevabını oku işte

tamam işte hiç birşey yoktan var olmaz vardan yok olmaz.
diyorum anlayamadınmı?

fizikte en temel kuraldır bu. su buharlaştıgında yokmu oluyor sanıyorsun uçup gidiyor donusuyor başka bir şeye.
aynı şey ekonomidede geçerli birinin zenginligi artıyorsa birinin azalıyor demektir.
genemi anlamadın yoksa??

Ahmet Yasin 05-18-2010 16:12

hay senin fiziğinede kuralınada :@

bazen kendime kızıyorum neden sana yazıyorum diye zerre miktarı ekonomi bilgin olsa yine bunları yazmazsın

cevap versene sence zenginlik nedir veya fakirlik?

novek 05-18-2010 16:14

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746088)
hay senin fiziğinede kuralınada :@

bazen kendime kızıyorum neden sana yazıyorum diye zerre miktarı ekonomi bilgin olsa yine bunları yazmazsın

cevap versene sence zenginlik nedir veya fakirlik?

zengin
fakir.

fakir cogunluk: emegindne başka satacak bişeyi olmayan çalışmak zorunda olan.
zengin azınlık: sermaye yani uretim araçlarını tekelinde bulunduran işçileri çalıştıran. çalışmadan yaşayabilien hayatını surdurebilen azınlık.

Ahmet Yasin 05-18-2010 16:18

peki insanlar dünyaya gelir gelmez zengin fakir oluyorlar bunu kim nasıl belirliyor.komunizmde zengin yokmu yoksa komunizmde yöneticilerden başka zengin olmalarına izin vermzlermi?

Cevap ver lafı değiştirmee

novek 05-18-2010 16:19

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746091)
peki insanlar dünyaya gelir gelmez zengin fakir oluyorlar bunu kim nasıl belirliyor.komunizmde zengin yokmu yoksa komunizmde yöneticilerden başka zengin olmalarına izin vermzlermi?

Cevap ver lafı değiştirmee

komunizmde işçi ile muhendis, bilim adamı aynı maaşı almaz. elbette bilim adamı fazla maaş alır.
yani yaptıgı işin zorluguna göre.
millet vekillerini tam bilmiyorumda bizim milletvekilleri kadar luks degilidr herhalde :)

Ahmet Yasin 05-18-2010 16:20

sıra atlama herkes anasından doğar doğmazmı zengin fakir oluyor?

eee türkiye de durum anlattığından çokmu farklı.

Ahmet Yasin 05-18-2010 16:25

nerdesin cevap versene*

All times are GMT +3. The time now is 04:17.