![]() |
Alıntı:
evet birseyine oynamiyorduk dedik ki okey iddali gecsin o yüzden ödül olarakta kitap belirledik ve insiyatife birakmistik.. gerci ben o zamanlar hacca gitmemistim kahvede milletin az cayini icmiyordum :) |
Kimseyi kayırmadan verdiğim oylar : Hüdaverdi, ALmi, Akıncı 34, Beylerbeyi,Furkanca Bakış
|
Alıntı:
kitap olayında ciddi misin ? yani uluslararası kitap göndermek bana pek akıllıca gelmiyor da, ikimiz birden nasıl böyle aptalca düşünmüş olabiliriz onu merak ediyorum :hmm |
Yönetici arkadaşlardan ricam oylarken yanlışlık yaptım Hüdaverdi, ALmi, Akıncı 34, Beylerbeyi,Furkanca Bakış oy vericektim yanlışlıkla sadece Almi'ye oy verdim diğerlerinide eklerseniz sevinirim .
|
Alıntı:
Bu mudur yani. Bir bana oy verin demediğiniz kaldı pes :@ Etik diye bir şey var canım :olmaz: |
Alıntı:
|
Alıntı:
eyvallah üstad. tüm forum ahalisini EZEL gibi objektif olmaya davet ediyorum. hatır, gönül işi değil bu olay, hakeden kazansın :) |
Alıntı:
|
ankette yer alan isimlerin hepsi forumda ağırlığı olan kişiler. zaten bu baz alınarak anket oluşturulmuş.
bana göre şuan ilk sırayı paylaşan özgün ve mavera 1.liği hakediyor. ikisi de çok kaliteli, özgün ve geniş bakış açılarıyla yorum yapan nadide üyeler. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:56. |