AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ekim Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=138813)

Mavera 10-06-2010 01:46

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814854)
olum vallahi billahi hatırlamıyorum :şaşkın:

yok okeyde yendiğini hatırlıyorum da. kitabına mı oynamıştık harbiden :hmm

ben bişeyine de oynamam gerçi ama, rüya felan görmüş olmayasın ;D

yeme beni :)

evet birseyine oynamiyorduk dedik ki okey iddali gecsin o yüzden ödül olarakta kitap belirledik ve insiyatife birakmistik..
gerci ben o zamanlar hacca gitmemistim kahvede milletin az cayini icmiyordum :)

EZEL 10-06-2010 01:49

Kimseyi kayırmadan verdiğim oylar : Hüdaverdi, ALmi, Akıncı 34, Beylerbeyi,Furkanca Bakış

Beylerbeyi 10-06-2010 01:53

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814859)
yeme beni :)

evet birseyine oynamiyorduk dedik ki okey iddali gecsin o yüzden ödül olarakta kitap belirledik ve insiyatife birakmistik..
gerci ben o zamanlar hacca gitmemistim kahvede milletin az cayini icmiyordum :)

hacdan önce yaptıkların bi tek bunlar mı ;D

kitap olayında ciddi misin ? yani uluslararası kitap göndermek bana pek akıllıca gelmiyor da, ikimiz birden nasıl böyle aptalca düşünmüş olabiliriz onu merak ediyorum :hmm

EZEL 10-06-2010 01:58

Yönetici arkadaşlardan ricam oylarken yanlışlık yaptım Hüdaverdi, ALmi, Akıncı 34, Beylerbeyi,Furkanca Bakış oy vericektim yanlışlıkla sadece Almi'ye oy verdim diğerlerinide eklerseniz sevinirim .

Üç mevsim 10-06-2010 02:01

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814872)
hocam konu ici mesajlari silseniz daha kolay olmaz mi :)

Arkadaşım kıymetli abim neden konuyu meşgul ediyorsunuz, sürekli gözönünde bulunarak insanların zihinlerini alalama yoluyla verecekleri oya müdahale ettiğinizin farkında değil misiniz :evet:

Bu mudur yani. Bir bana oy verin demediğiniz kaldı pes :@

Etik diye bir şey var canım :olmaz:

Mavera 10-06-2010 02:03

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814888)
Arkadaşım kıymetli abim neden konuyu meşgul ediyorsunuz, sürekli gözönünde bulunarak insanların zihinlerini alalama yoluyla verecekleri oya müdahale ettiğinizin farkında değil misiniz :evet:

Bu mudur yani. Bir bana oy verin demediğiniz kaldı pes :@

Etik diye bir şey var canım :olmaz:

o zaman söyle yapalim bir bana, bir sana versinler orta yolda anlasalim ;D

Beylerbeyi 10-06-2010 02:07

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814881)
Yönetici arkadaşlardan ricam oylarken yanlışlık yaptım Hüdaverdi, ALmi, Akıncı 34, Beylerbeyi,Furkanca Bakış oy vericektim yanlışlıkla sadece Almi'ye oy verdim diğerlerinide eklerseniz sevinirim .

ben de oyum nerde diye arıyordum ;D

eyvallah üstad.

tüm forum ahalisini EZEL gibi objektif olmaya davet ediyorum. hatır, gönül işi değil bu olay, hakeden kazansın :)

Üç mevsim 10-06-2010 02:11

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814899)
ben de oyum nerde diye arıyordum ;D

eyvallah üstad.

tüm forum ahalisini EZEL gibi objektif olmaya davet ediyorum. hatır, gönül işi değil bu olay, hakeden kazansın :)

Bunu sen sen mi söylüyorsun güzel espriydi adaş :V

Beylerbeyi 10-06-2010 02:13

ankette yer alan isimlerin hepsi forumda ağırlığı olan kişiler. zaten bu baz alınarak anket oluşturulmuş.

bana göre şuan ilk sırayı paylaşan özgün ve mavera 1.liği hakediyor. ikisi de çok kaliteli, özgün ve geniş bakış açılarıyla yorum yapan nadide üyeler.

Mavera 10-06-2010 02:15

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814907)
ankette yer alan isimlerin hepsi forumda ağırlığı olan kişiler. zaten bu baz alınarak anket oluşturulmuş.

bana göre şuan ilk sırayı paylaşan özgün ve mavera 1.liği hakediyor. ikisi de çok kaliteli, özgün ve geniş bakış açılarıyla yorum yapan nadide üyeler.

sagolasin dostum benim favorimde özgün, sen ve firat bu arada ikiside trabzonlu ve trabzonsporlu lütfen bunuda not düs :)

All times are GMT +3. The time now is 07:56.