AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=22448)

isimsiz 03-15-2008 20:08

Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

secim öncesi yalvaran, aglayan, yuvaya dönün diyen herhalde saadetlielr degildi!...sizinkisi ac tavuk kendini dari ambarinda hisseder misali..
secim öncesi tuncay özkanla isbirligi yaparak ak partiden ne koparsak kardir diyenlerin hic ama hic samimiyetine inanmiyorum ;)

sizle tartışmayacağım ama size verecek cevabım olmamasından değil tartışıp forumun huzurunu bozmak istemememden dolayı. varsın siz öyle bilin. ALLAH'A EMANET OLUN.

Hüdaverdi 03-15-2008 20:10

Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
TEKRAR SÖYLÜYORUM,BİZ HER NE KADAR AYRILMIŞSAKDA İMANDA HALA KARDEŞİZ..
VE AYRILSAKDA BERABERİZ....

fazla uzatıldı konu,kulak verin bu yoruma :-\

mavera 03-15-2008 20:12

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

secim öncesi yalvaran, aglayan, yuvaya dönün diyen herhalde saadetlielr degildi!...sizinkisi ac tavuk kendini dari ambarinda hisseder misali..
secim öncesi tuncay özkanla isbirligi yaparak ak partiden ne koparsak kardir diyenlerin hic ama hic samimiyetine inanmiyorum ;)

sizle tartışmayacağım ama size verecek cevabım olmamasından değil tartışıp forumun huzurunu bozmak istemememden dolayı. varsın siz öyle bilin. ALLAH'A EMANET OLUN.

Huzur bozan taraf olmayacagim icin benim acimdan sorun yok kardes ;)

sesli34 03-15-2008 20:14

kim hani nerede

neyi kapatıyolar allah aşkına boş verin yaa

çoçuk elinden şeker almak mı bu

sadece gündemi deiştirme çabaları

baktılar baş örtüsü sorunu çözüme ulaşıyor
baktılar dünya krizde ee doğal olarak bizde bundan etkileneceğiz tam bu sırada birde bu mesele

nekadar zarar veririz bu millete çabaları bunlar

bir tabir vardır
maymun gözünü açtı diye

millet uyandı arkadaşlar

ASENA58 03-15-2008 20:18

kapatamazlar
kapatıtıklarında sanki herşey bitecek mi yeni bir parti kurulacak yine oyları toplayacaklar
ben akp taraftarı değilim ama köstekçiside olmam
boşuna bu işler
gündemi meşgul ediyorlar.

4AkSaadet 03-15-2008 20:36

KIMSE SİZE BİZANSIN TORUNLARI DEMEDİ !..

HİÇ Mİ BİR SAADETLİYLE KARŞILAŞMADINDA HALA BUNU İDDİA EDİYORSUN!..

Erbakan o konuşmada, Papa heykeLinin önünde o biLdirgeyi imzaLarken, oradaki bazı kişiLer biz bizansın torunLarız dedi.. Erdogan ise buna karşıLık vermedi.. Bunu orada hatırLattı.. O mitingdeydim!! O sözLeri kuLagımLa duydum !..

Çık artık kirLi karteL medyasının kucağından Ahmet Ömer !!!

ayrıca

@mavera

bakıyorum çok bi kibir yapmışsınız... ::)

mavera 03-15-2008 20:39

hangi konuda kibir yapmisim yoksa saadete günahimi vermeyecegim konusunda mi 8)

4AkSaadet 03-15-2008 20:41

Alıntı:

hangi konuda kibir yapmisim yoksa saadete günahimi vermeyecegim konusunda mi 8)

espirici şey seni ;D

EpiVaTeS 03-15-2008 20:43

merak etmeyin kapatamayacaklar....
BASBAKANIMIZ bu gün çok güzel bi cevap verdi gonlunuzu hostutun...

KAmusal mışş 03-15-2008 20:47

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
11 üyenin 7 si gerekiyormuş kapatmak için..
inşAllah o sıra elleriniz erisinde kalkmasın hemi.. >:(

;D :D
inşallahh
Bu arada teşekkürler haber için
güzel...

All times are GMT +3. The time now is 15:33.