AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ak Partiyi Niye Seçtiniz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=25043)

Akmehmet_Akif 05-19-2008 05:47

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Ben FBI ajanıyım Ak Parti'yi yok etmek için gönderildim 8)

siz buzamandan veri çakmadınız ben burada köstebeklik yaptım iyi rol yaptım ama demi 2 ay tam ak partili gibi davrandım aslında ben köstebektim yaşımıda küçük diye tanıttım

Demokrat 05-19-2008 13:56

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

siz buzamandan veri çakmadınız ben burada köstebeklik yaptım iyi rol yaptım ama demi 2 ay tam ak partili gibi davrandım aslında ben köstebektim yaşımıda küçük diye tanıttım

Hadi ya demek köstebeksin o zaman ne isin varki burada gelincik tarlasi iki sokak asagida, biz kac kisiyiz platformunun orada 8)

ENGİNEER 05-19-2008 15:45

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Al işte bi ajan daha (:

romakudüs 05-19-2008 17:47

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

hem halka hemde hakka hizmet ettiği için

maviinsan 05-19-2008 17:54

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Alıntı:

çaktırma 8)

Akmehmet_Akif 05-19-2008 21:42

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Alıntı:

Al işte bi ajan daha (:

Senden bendensin

Akmehmet_Akif 05-19-2008 21:43

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

ben şaka yapmıyorum

Akmehmet_Akif 05-19-2008 21:55

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Alıntı:

başkan yeni görevi ney

kanahmet 05-24-2008 02:47

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Başbakan bizden biri bize kulelerden bakmayan biri halkı için çalışan. Yani muhteşem bir başbakan Daha ne olsun.

densiz_paspal 05-24-2008 04:00

AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ

Ailem ve akrabalarım genelde Milli görüşçüydü...Ben ise bir türlü sevemedim o çizgiyi... Kendime demokrat partiyi hep yakın hissetmiştim. Ak partinin girdiği ilk seçimde yani 2002 seçiminde de oyumu dyp ye vermiştim doğruyu söylemek gerekirse... Adnan menderes e karşı borcum olduğu düşüncesi ile bunu yapmıştım. Gelişen olaylar neticesinde 2004 yerel seçimlerinde sultanbeylide ak partiye verdim -ancak belediye başkanından memnun değiliz-
22 temmuz seçimlerinde ise adeta yemin etmiştim 1 seneden fazla kendi içimde tutuyordum öfkemi, 22 temmuz günü büyük bir keyifle oyumu ak parti ye verdim ve akşam tv de gururla bu tabloyu izledim. Ve işte Türkiye böyle olmalı, 2 kişiden diğeri de bunu görmeli artık dedim...

All times are GMT +3. The time now is 00:48.