![]() |
Başörtüsü Düzenlemesi İptal Edildi
Ezilmekten bıkmayan parti cumhuriyet halk partisi..
sizin layık olduğunuz yer çöplüktür .. ki orayıda kirletirsiniz.sonrada gelip bu ŞEREF dolu siteye üye olup çöplükten beter ediyorlar burayı . ben bu yaşımla biliyorum geçmişi adama bak |
Alıntı:
Seni kim sözcü seçti? İnsanların akıllıları değil belli ki. Bakırköy adına mı katılıyorsun? |
Sakin, sakin sakin ... Tamam... Ortalığı karıştırmak isteyen, Başka görüşlü şahıslar rahat dursunlar.
Alıntı:
|
ancak gelirler bizim foruma vıdı vıdı boş boş gerçek olmayan mantıksız şeylerle konuşurlar doğru gerçek şeyler söylediğimizde onları kapak yaptığımızda da iftiralarla kaçarlar
SİZ BÖYLE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYECEK KADAR **** |
Alıntı:
çok güsel bakırköy adına çok güldüm iyi temsil edebilse bari :D |
Bunlar liderlerine benzeyerek aızaıhmer hastası olmuşlar
|
YAAAAAAAAAA çıldırcam yaa nasıl halkın iradesinin tercihinin önüne geçebilirsiniz......
ama durun size yine cevabı vereceğizzzzzzz |
Eminim bu söylediklerimiz yazad_ da yankı yapıyodur .. Adamın içi boş olunca yankıdan başka bişey beklenmez zaten :D
|
bizi zor durumda bırakacak mesajlardan lütfen kaçınalım
malum sitemizde farklı kesimlerden bol bol çanak yalayıcılar var bide onlara koz vermeyelim sonra bir yerlere sipariş ediyorlar... |
Alıntı:
:-* Sakin olalım ve bize yakışan vakar ve sabırla insanlar ne kadar küçülebilirmiş onu seyre dalalım. Yalanları bir daha açığa çıktı, bırakalım onlar endişelensinler. |
All times are GMT +3. The time now is 00:53. |