AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ailem Ak Partiye Oy Vermiyor.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=41203)

ishakyilmaz 11-24-2008 17:03

Sol yanın yaralı,bunu ancak senin durumunda olanlar anlayabilir.Sıkıntılı ve stresli günler geçirdiğini düşünüyorum.Bunlar insanı yanlış söylemeye ve yanlış yapmaya teşkil etmemeli.Genel olarak iyi niyetli bir kardeşimiz olduğundan şüphem yok.Sıkıntılar gelip geçicidir,burda ince mesajlar var aslında.Belkide dünya imtihanının en çetin dönemi.peygamber sabrına sarıl,dua silahını yanından ayrıma.Böyle dönemlerimizde suçu ona buna yüklemeyi,kalp kırmayı başaran insanlardanız.Daha sonra şapkamımızı önümüze koyup düşündüğümüz zaman,yanlışımızın farkına varmaktayız.Temmenim odur ki bunun için bile geç kalmış sayılmayız.

remix20 11-24-2008 18:10

ishak yılmaz kardeş teşekkür ederim sağol allah razı olsun .....

ahmetermiş 11-24-2008 19:28

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460317)
maarem kardeş yanlış anlama sen kendini çok doğru bir yerdemi olduğunu sanıyorsunki ailenide oraya çekmeye çalışıyorsun mesela oy vermek sorumluluktur oy namustur beşyüzkilo kömüre gıda yardımına oyunu verenler sizce namusunu satmış olmuyormu oy vermek neden sorumluluktur eğerki oy verdiğin siyasiler doğru hayırlı işler yaparsa oy veren insanda o hayırdan faydalanır ya hayırlı doğru işler yapmazsa zalim olursa zenginin dostu amerikancı israilci türkiyenin üstlerini açıp amerikanın 4200 keresorti yapmasına izin verirse oradaki müslüman bacılarımıza kafir amerikalılar tarafından tecavüz edilirse ımf ile çalışırsa ve asgari ücret 430larda sürünürken ev kiraları 350 400 se aylık mutfak masrafı 100ytl nin üstündeyse elektrik su telefon 100ytlyi geçiyorsa işsizlikten fakirlikten dolayı gençler evlenemiyorsa zina çoğalıyorsa kız ailelşeri kızların kenjdisi zengin koca arıyorsa o siyaside eğer zalimse her gün fakirden beddua alıyorsa ona oy verenlerde bu beddualar onlarıda bulmazmı.....

SEN kendini ne sanıyorsun..sen bizi yahudi yap amerikalı yap dinsiz yap bende ukala deyınce bana karşı ukalalık yap..! bu en kibar iltifatımdır bilesin..git kendi çöplüğünde öt..
bence ak partililere özür borçlusun hemen özür dile..:kızdım:

Üç mevsim 11-24-2008 19:59

O beklediğimiz özür bir türlü gelmedi. Tahammül sınırları zorlanmamalı.

çilik 11-24-2008 20:05

yavvv Gitttsin yaaa adamı sinir ediyor

ishakyilmaz 11-24-2008 20:08

Gitmesin,ama liyakatiyle yorumlarına hakkaniyet duygularını da katarak devam ettsin.Kalbinde insan sevgisi olan bir kardeşimiz.Fakat kişisel davranıp diğer kalplerin kırılmasına ve incitilmesine sebep olmasın.

menzilli_35 11-24-2008 20:49

[ı]özgün genç ben o arkadaşın adına sizden özür diliyorum o arkadaşta üzülmüştür aslında siz onun kusuruna bakmayın.....[/ı]

çilik 11-24-2008 21:28

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461029)
[ı]özgün genç ben o arkadaşın adına sizden özür diliyorum o arkadaşta üzülmüştür aslında siz onun kusuruna bakmayın.....[/ı]

o sen olma sakın:D:D

menzilli_35 11-24-2008 21:35

bilader koptum be bu nasıl söz oraya koyduğun resimlerde çok yakışmış

çilik 11-24-2008 21:39

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461047)
bilader koptum be bu nasıl söz oraya koyduğun resimlerde çok yakışmış

sen kop kop burda bende bu aptallığa gülüyorumm:D

All times are GMT +3. The time now is 03:15.