![]() |
Şu üsteki mesaja sadece gülsem kurallara aykırı hareket etmiş olur muyum.:D:D
|
Alıntı:
Ne güzel...Tertemiz, küfürsüz, hakaretsiz bir mesaj; çok hoşuma gitti... Peki Sayın Anti İrtica, lütfen bana CHP'nin tek bir demokratik eylemini örnek verir misin? Ben gerçekten hatırlamıyorum; o yüzden sana soruyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sadece bunu mu demokratik eylem olarak görüyorsunuz. Yani salt bu yüzden dolayı mı CHP diyorsunuz. Peki kadın hakları hususunda ne yaptınız bir anlat hele... Meclisin yaptığı her anayasa değişikliğinden sonra, anayasa mahkemesine gitmek gibi bir anti demokratik hareketlerini neden görmüyorsunuz. |
Alıntı:
cehapenin kadın hakları için yaptığı çalışmaları anlatırmısın bana... ne yapmış bugüne kadar... Kadın hakları ise Bu Başörtülü bayanlar kadın yerine geçmiyormu sizin nazarınızda... |
Alıntı:
Yok canım, günahlarını almayalım, seçim meydanlarında o kadar başörtüsü dağıttılar, arabalarının en önüne başörtülü kadın fotoğrafını yerleştirdiler !.. |
ünlem işaretini gördüğüm için fikirlerimi beyan etmek istemiyorum
ama eğer bunda oy avcılığı yapmaktan başka bir amaçları var ise bende hiç bir şey bilmiyorum... |
Alıntı:
Olur mu hiç.. bizim, halkın partisi cumhuriyetin savunucusu cehepe öyle bir amaç peşinde koşar mı hiç?.. (ÜNLEM) |
koşmaz.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
Numan Kurtulmuş ile görüşlerim değişebilir belki ama görmek lazım
Saadet için Kurtul(m)uş olabilir :D iyi slogan bunu saadetliler kullansın telif hakkı ödemelerine gerek yok hediyem olsun :D |
All times are GMT +3. The time now is 16:05. |