AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=9091)

ceyhanli 02-20-2008 20:36

Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi

göktürk nickli birader karışmayım dedim dayanamadım. ama senin gibiler yüzünden insanlar ülkücülüğü hep yanlış tanıdı. ülkücüleri hep yanlış tanıdı. daha fazla konuşup batma ülküyede daha fazla zarar verme edebinle çek git. Ülkücü terbiyesi nedir nasıl olur öğren gel ondan sonra konuş.

LüGaT 02-20-2008 20:42

Alıntı:

Lugat arkadas yanlis yoldasin biz osmanlinin bayragini tasiyoruz o üc hilal seninde bayragin ihanet etme

Slogan atmayı bir bırakırsan harika olacak.Siz şoven milliyetçisiniz.Osmanlının bayrağını falan taşıyamazsınız.

Allah o bayrağa ihanet edenlerin cezasını versin.Osmanlı yıkılış dönemine bak bakalım hangi akım, kimler ihanet etmiş bu bayrağa.Nasyonalizm desem, Fransız ihtilali desem, milliyetçilik (siz ona ırkçılık deyin) desem ne anlarsın ? Ulu Hakan Abdülhamid'i ne amaçla devirmişler akabinde ne hokkabazlıklarla koskoca çınarın dibine ne kibrit suyu dökmüşler desem sana ne düşündürür?

Alıntı:

senin gibiler ancak bilgisayar arkasinda bunlari söyleyebilir sen ülkü ocaklarini bilmezsin ama gel gör bizim kapimiz herkeze acik ama bu dediklerini orada da söyleme yoksa bilirsin ne olacagini

Ne olacağını bilirim. En azından tahmin ederim. Sence ne olur ? Sence adam olmak ne kadar zor ?

Alıntı:

ülkücüler kadar kimse vatana millete sahip cikmiyor bunu sizlerde biliyorsunuz
Seni ve ülkücüleri kimse vatana sahip olmak için görevlendirmedi.Siz sadece kendi kendinizi kandırıyorsunuz.

Alıntı:

sehit cenazelerini yillardir biz kaldiriyoruz bizleri cenazelerden uzaklastiran senin genel baskanin
Artık şunu o kafanıza sokun şehitler ülkücüler için şehid olmuyor, şehidler bu vatanın güvenliği için can veriyor.Şehidleri kendi çapında tekelleştirmek ancak size yakışır ve bunun adı bölücülüktür.Bunun hesabını veremezsiniz.

İşin ilginç yanı şehitleri kendine mal eden cahiller aynı şehitlere cenaze törenlerinde saygı gö,sterecek kadar fikir namusuna da erişemiyorlar. Şehid cenazelerinde siyasi slogan atacak olan satılmış tüm insanları uzaklaştırmak aziz şehitlere karşı boynumuzun borcu.Uzaklaştırmak değil kovmak, orayı kirletiyorlar.

Alıntı:

benim genel baskanim liderim hic bir vatandasa anani alda git demedi bir basbakana yakismaz bir vatandasa öyle hakaret etmek.
Senin genel başkanın konuşmuyor ki zaten.Ne vatandaşla, ne medyayla..Konuşamıyor mu ne?Genel başkanın birgün birşeyler yapmaya başlarsa hata da yapar. Umutla bekliyoruz.

"Ananı al da git" milyonlarca insanın o dümbüllüye söylemek istediği kelimelerdi, Sayın Başbakan siyasi popülarite düşünmeksizin haddini bildirince adamcığa tüm bu milyonların daha da sevgisini kazandı.Yapmacık davranmasından evladır.

AkSa- 34 02-20-2008 20:44

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Ey yönetim bana hayat dersi veren ??? bana nasihatlerde bulunan ???bunun yanısıra etmediği hakareti bırakmayan bu Duyguseli adlı üyenin form kurallarına göre yasaklanması gerekir.Eğer burası bir ak parti forumu ise partinin ismine yakışması adına adalet yerini bulmalı diye düşünüyorum.Saygılar.

duygu arkadaşımız sana hayat dersi vermekle beraber ağzınında payını vermiş ki! içerlenmişsin birazda üzülmüş gördüm seni.gel kardeşim burası akpartiforum bende aksa-34 sevgi, şefkat dağıtıyorum...

kabardey_06 02-20-2008 20:44

sen ne mubarek bir şahsiyetsin be recep,,alem seni adım adım takip ediyor,nerede ne söylediğini,kiminle ne görüştüğünü,duygularını düşüncelerini memleket için ne planladığını, cümle alem mercek altına almış didik didik irdeliyor,,ağzından çıkan bir kelimeden nice romanlar yazılıyor,nice ''methiyeler '' düzülüyor,,,2002 yılı öncesi ''güllük gülistanlık'' olan ''cennet'' türkiyemizi ''cehenneme'' çevirişini hazmedemeyenler var,,sana öyle bir husumet besliyorlar ki,,seni bir tenhada tek başına bulsa bu kara ruhlu yaratıklar,,kirli elleriyle kanına girecekler,,sen ne yaptın be böyle,,niçin kendine düşmanlar edindin,,bu çetrefilli yola hangi sebebten ötürü çıktın,,değer miydi hiç,,kalpleri kaskatı kesilmiş ağzı salyalı kendini bilmezler senin hakkında ileri geri konuşuyorlar,,sana olmadık isnatlarda bulunuyorlar,,maksadını aşan konuşmalarını olabildiğince istismar edip seni ademe mahkum etmek istiyorlar,,türküm desen kabahat,gürcüyüm desen ihanet,,ne söylesen nafile,,önyargılarının zebunu olmuş su'i zanlarıyla yaşayan kümelere nasıl bir tanımlama getirmeli ki,,isabet buyurmuş olalım,,,,seni töhmet altında bırakmak isteyenlerin seceresini bu sayfalara taşıyacak olsam kusuruma bakmazsın değil mi,onların seviyesine indiğim için,,,,sana söz o kadar alçalmayacağım,,,bir kaç hatırlatma sadece,,,,ahmet necdet sezer beyefendilerini cumhurbaşkanı yapmak durumunda olan bir meclis tablosu vardı,,lakin bu tabloya alternatif başka tablolarda mevcuttu,,bunlardan en can alıcı olanı,,sadi somuncuoğlu beyefendilerinin seçilebilme durumu idi,,sadi bey,,adaylığını meclis başkanlığına bildirmek için teşebbüs etmişti ki,,karşısına bir ''arslan''parçası çıkıverdi,,,dur bakalım sadi,,,burada kanunlar değil bizim TÖRELERİMİZ geçerlidir,,dön geriye,,,,cereyan eden hadise herkeslerin malumu,,,sonrası ise tam bir kabus,,,seçilen cumhurbaşkanının icraatlarında gizli olan bir kabus,,pkk mensuplarının,,devsol mensuplarının affedilmesiyle sonuçlanan bir kabus,apo itini gerçek manada SAYGINLAŞTIRAN bir kabus,,buna birde üçlü koalisyon icraatlarınıda katacak olursanız,,vehametin rezalet boyutu ortaya çıkacaktır,,hatırlayın üç liderin masada oturuş şeklini,rahmetli ecevitin titrek bakışlarını,,mesut yılmaz beyefendilerinin okeye dördüncü kişiyi bekleyen duruşlarını,,elini masaya yumruk yapıp vurması beklenen devlet ağabeyimizin tam tersi bir hareketle elini masanın altına saklamasını,mülayim pozlar vermesini hele bir hatırlayın,,,parti programlarını üst üste koysanız yüzde doksan uyuşacak ve örtüşecek olan iki siyasi hareketin mensupları arasında kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi gerekirken,,hakaretamiz ifadelerle bu engellenmektedir,,,türkiye cumhuriyetinin bir başbakanına ağza alınmayacak laflar söyleyen bir kimse hiç kusura bakmasın,,türk ırkından olamaz,,devlet geleneğinden bihaber olanların milliyetçi olamayacakları gibi,,,

Saltuk Buğra Han 02-20-2008 21:40

Alıntı:

ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
göktürk nickli birader karışmayım dedim dayanamadım. ama senin gibiler yüzünden insanlar ülkücülüğü hep yanlış tanıdı. ülkücüleri hep yanlış tanıdı. daha fazla konuşup batma ülküyede daha fazla zarar verme edebinle çek git. Ülkücü terbiyesi nedir nasıl olur öğren gel ondan sonra konuş.

Ceyhanlı denen üye sana ne oldu ki veya kim kafana taş attı da ordan kafanı uzatıyorsun.Sen önce git de yazdığım yazıları oku bakalım kime hakaret etmişim.Karışmamış ve dayanamamış keşke dayanamamaya devam etseydin.Benim gibiler yüzünden ülkücüler yanlış tanınmış peh peh,lafa bak acaba küfürmü etmişim ak partisine hakaret mi etmişim sayın başbakana (belki sen bile şu ana kadar başbakana sayın dememişindir )bir sözmü söylemişim.Kaldıki beğendiğim icraatlarıda var.İnkar edemem.Ama sen gelmiş daha fazla zarar vermeden edebinle çek git diyorsun hangi yorumlara baktında bu karara varıp bana bu şekilde hitap edersin be abdal.(bu arada sakın yanlış anlama abdal derken insana sevgi ve saygıyı, beşeri dünyada insana yakışır bir düzen arzulayan insan manasında diyorum sana.)

ceyhanli 02-20-2008 22:34

Alıntı:

Alıntı:

Ceyhanlı denen üye sana ne oldu ki veya kim kafana taş attı da ordan kafanı uzatıyorsun.Sen önce git de yazdığım yazıları oku bakalım kime hakaret etmişim.Karışmamış ve dayanamamış keşke dayanamamaya devam etseydin.Benim gibiler yüzünden ülkücüler yanlış tanınmış peh peh,lafa bak acaba küfürmü etmişim ak partisine hakaret mi etmişim sayın başbakana (belki sen bile şu ana kadar başbakana sayın dememişindir )bir sözmü söylemişim.Kaldıki beğendiğim icraatlarıda var.İnkar edemem.Ama sen gelmiş daha fazla zarar vermeden edebinle çek git diyorsun hangi yorumlara baktında bu karara varıp bana bu şekilde hitap edersin be abdal.(bu arada sakın yanlış anlama abdal derken insana sevgi ve saygıyı, beşeri dünyada insana yakışır bir düzen arzulayan insan manasında diyorum sana.)

birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim. ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır. ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. ülkücü adam ülküsü için Türk İslam için bu devlet kazandıktan sonra kendisine yine laf atan iftira atan sataşan olursa ya hiç muhattap olmaz davasına bakar ya da ülkücülüğün kendisine verdiği ağırlıkla tek kelime ile konuyu bitirir ama ülkücü adam sabırlıdır ağırbaşlıdır bu nedenle ülkücü adam bu tür forumlarda mahalle ağızıyla konuşmaz davasını onun bunun ağzına düşürmez. ;)

asilkurt55 02-21-2008 11:56

ilk önce buradan bu cirkin yazıyı başlatanı kınıyorum,2.olarak bu yazıya cirkin cevaplar ekleyenleri kınıyorum,3. olarakta hicbir siyasi teşkilatın birimlerine böyle hakaret vari kelimeler yazılmasını dogru bulmuyorum.herkes bir teşkilatın üyesidir mutlaka.ama nedense forumlarda bu tür zıtlaşmalar oluyor hep.anlamadıgım konu bizler bu ülkenin en üst seviyelere gelmesi için mücadele vermiyormuyuz,bizler türk islam davasını savunmuyormuyuz.ne dir bu cekişme ozaman.sizler neyin peşindesiniz,bizler ne için ugraşıyoruz.forumunuzu incelemedim ama ak parti gibi bi parti nin forumunda bu tür yazıların olması hicte etik degildir.

Saltuk Buğra Han 02-21-2008 18:05

birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim.Diyorsun
Mükemmel takdir ederim seni benide aynen öyle bilebilirsin

ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır.Diyorsun
Hayır kardeşim sataşan hangi silahı kullanıyorsa ona o silahla cevap vereceksin.Aynen seninde bildiğin 80 öncesi gibi.Fikire fikir ile zikire zikir ile .Çeliğe çelik ile bileğe bilek ile yada bizim burada yaptığımız ve senin dediğin gibi kahve ağzı ile açılmış konuya maalesef diyorum gene kahve ağzı ile yaklaşan sözler sarf edilir.80 öncesi abilerimizin anlattığı gibi gene o dönemlerin akıncı gençliği gibi vur kafama şehit olayım yaklaşımı bekleyemezsin.Bir asker bile savaşırken bilerek kurşuna kendini hedef verse şehit olmaz önce kendini en üst düzeyde müdafaa edeceksinki sonradan takdir Allahındır,şehit de olabilirsin gazide.Kısaca bu konu burada durdukca her zaman birileri gelecek ve burada ağzına geleni söyleyecektir.Bana iftira atanı muhatap almayacağım he komik olma dostum.belki ben almam ama başkası muhakkak muhatap alacaktır.

ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. Diyorsun
Olduğu gibi katılıyorum olması greken şüphesiz budur ama bir yere kadar değilmi ?dediğim gibi hakaretin ve buna dayanabilmenin bir sınırı vardır değilmi? nede olsa herşeyden önce Ülkücülükten bile hepimiz önce insanız .Fıtratımızda kısacası insanoğlunun yaratılışında vardır bu.

Allah Türkü Korusun

Saltuk Buğra Han 02-21-2008 18:34

duygu arkadaşımız sana hayat dersi vermekle beraber ağzınında payını vermiş ki! içerlenmişsin birazda üzülmüş gördüm seni.gel kardeşim burası akpartiforum bende aksa-34 sevgi, şefkat dağıtıyorum...
Al işte bir tane daha gelde muhatap olma.Bana ağzının payını vermiş.İçerlenmiş ve üzülmüşüm.Ve sevgiye ihtiyacım olduğunu söyleyip sevgi dağıttığını söylüyor.Ben buranın akpartiforum olduğunu ilk defa bu arkadaştan öğrendim sağ olsun kendileri.Akpartiforumun değerli üyesi aksevgi biraz uzak dur kardeşim eksik kalsın sevgine ihtiyacım yok.Benim tabiatım küçükle küçük büyük le büyük alim ile alim zalim ile zalim olmaktır.Olay bundan ibaret.Muhatabım sen değilsin ve her ne kadar muhatabım sen olmasanda seni şimdi ilk ve son kez muhatab almışsam bunun ile gururda duyabilirsin.Sağlıcakla kal.
Not olarak ayrıca şunuda ifade edyimki ben burada bir misafirim forumunuzu tesaadüfen buldum ve üye oldum sağolun kabul ettiniz .Kendi asıl forumumu bile ihmal edip sık sık buraya takılmaya başladım ama misafirinize biraz kibar olun.Bizim geleneklerimizde bu vardır.Her hangi bir provakötörlük yaparsam o zaman diyeceğinizi diyebilirsiniz.

ceyhanli 02-21-2008 21:23

Alıntı:

birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim.Diyorsun

ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır.Diyorsun
Hayır kardeşim sataşan hangi silahı kullanıyorsa ona o silahla cevap vereceksin.Aynen seninde bildiğin 80 öncesi gibi.Fikire fikir ile zikire zikir ile .Çeliğe çelik ile bileğe bilek ile yada bizim burada yaptığımız ve senin dediğin gibi kahve ağzı ile açılmış konuya maalesef diyorum gene kahve ağzı ile yaklaşan sözler sarf edilir.80 öncesi abilerimizin anlattığı gibi gene o dönemlerin akıncı gençliği gibi vur kafama şehit olayım yaklaşımı bekleyemezsin.Bir asker bile savaşırken bilerek kurşuna kendini hedef verse şehit olmaz önce kendini en üst düzeyde müdafaa edeceksinki sonradan takdir Allahındır,şehit de olabilirsin gazide.Kısaca bu konu burada durdukca her zaman birileri gelecek ve burada ağzına geleni söyleyecektir.Bana iftira atanı muhatap almayacağım he komik olma dostum.belki ben almam ama başkası muhakkak muhatap alacaktır.

ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. Diyorsun
Olduğu gibi katılıyorum olması greken şüphesiz budur ama bir yere kadar değilmi ?dediğim gibi hakaretin ve buna dayanabilmenin bir sınırı vardır değilmi? nede olsa herşeyden önce Ülkücülükten bile hepimiz önce insanız .Fıtratımızda kısacası insanoğlunun yaratılışında vardır bu.

Allah Türkü Korusun

birader artık devir değişti 80 lı dönemler olsa eyvellah seve seve ama artık çok devir değişti bu devirde bileği değil siyaseti ilmi olan kazanıyor bu devirde sabreden sessiz kalan kazanıyor. kişilere göre değil zaman göre dava yürütmek gerekiyor. bu devir çok çalışmayı sessiz kalmayı güzel bir makama gelmeyi gerektiriyor. tabi bu makamı kişisel hırslar için değil insanlar için kullanman gerekiyor. yaşın kaçtır nerde eğitim görürsün bilmem ama bulunduğun eğitim kurumlarını birincilikle bitirmek için çalış. iş hayatındaysan işinin en iyisini yap. hep en iyi konumda ol bu tür insanlar hayatta çok konuşmayla anlatmayla vurmayla kırmayla bu devirrde bu tür insanlarla baş edemezsin. bu devirde çok çalışırsın kendini çok iyi geliştirirsin güzel bir yerlere gelirsin o zaman bu tür insanlar karşında saygıyla durur seslerini çıkaramaz. ülkücü abilerim öncelikle babam beni bu terbiyeyle yetiştirdiler. ve bugün söylediklerinde ne kadar haklı olduklarını anlıyorum ne oluduğumu nerde olduğumu anlatmaya gerek yok ama bugüne kadar hiçkimse karşıma geçipde bu konu altında yazılanları yüzüme söylemeye cesaret edemedi, edemezde...

Saltuk Buğra Han 02-21-2008 23:33

Alıntı:

Alıntı:

Allah Türkü Korusun

birader artık devir değişti 80 lı dönemler olsa eyvellah seve seve ama artık çok devir değişti bu devirde bileği değil siyaseti ilmi olan kazanıyor bu devirde sabreden sessiz kalan kazanıyor. kişilere göre değil zaman göre dava yürütmek gerekiyor. bu devir çok çalışmayı sessiz kalmayı güzel bir makama gelmeyi gerektiriyor. tabi bu makamı kişisel hırslar için değil insanlar için kullanman gerekiyor. yaşın kaçtır nerde eğitim görürsün bilmem ama bulunduğun eğitim kurumlarını birincilikle bitirmek için çalış. iş hayatındaysan işinin en iyisini yap. hep en iyi konumda ol bu tür insanlar hayatta çok konuşmayla anlatmayla vurmayla kırmayla bu devirrde bu tür insanlarla baş edemezsin. bu devirde çok çalışırsın kendini çok iyi geliştirirsin güzel bir yerlere gelirsin o zaman bu tür insanlar karşında saygıyla durur seslerini çıkaramaz. ülkücü abilerim öncelikle babam beni bu terbiyeyle yetiştirdiler. ve bugün söylediklerinde ne kadar haklı olduklarını anlıyorum ne oluduğumu nerde olduğumu anlatmaya gerek yok ama bugüne kadar hiçkimse karşıma geçipde bu konu altında yazılanları yüzüme söylemeye cesaret edemedi, edemezde...

Tabiiki söylediklerinin hiç birine itirazım yok haklısın bu konuda .Ama yukarda da bahsettiğim gibi bir yere kadar be kardeşim doğru değilmi?

ceyhanli 02-21-2008 23:52

sabır acıyı yudum yudum sindirebilmektir. tabikide konuşmak gerek ama yeri zamanı üslubu ve kime söylediğin çok önemli. ama burası yeri değil karşında kimler var bilmiyorsun. sabır.

kabardey_06 02-23-2008 03:04

göktürk kardeşimize seviyeli üslubundan dolayı teşekkür ederim,,ne olursan ol,,karşındakine saygılı ol yaklaşımı ,şiarımız olmalıdır,,açılan konuya bir kez daha baktım ve karşı tarafı incitebilecek nitelikte olduğuna kanaat getirdim,,,yer yer başkalarının kutsalına masumanede olsa dil uzatabiliyoruz,,haliyle aynıyla mukabelede bulunmalarına şahid oluyoruz,,üç günlük dünyanın üç kuruşluk dünyalıkları için birbirimizi üzmeye değmeyeceğini hatırlatırken,şahsım adına atıştığım bu camiadan özür diliyorum,,,umarım bizler, bu ülkenin mensupları olarak ebediyete kadar kardeş olarak bir ve beraber huzur içerisinde yaşarız,,,saygı sevgi ve hürmet adrese teslim,,

ASENA58 03-01-2008 02:19

bunlar ülkücüşüğün demirbaşları ise ben ülkücü değilim
hatta benim çoğu tanıdığımda ülkücü değil
siz mi ülkücülüğü biliyorsunuz yoksa biz mi bilmiyoruz
foruma üye olalı birkaç saat oldu ama anlaşılan ülkücü düşmanlığı var
yazık

TÜRK EVLADI 03-01-2008 14:41

[i][b]Forumda ülkücü düşmanlığı yok...
Askine burada ki birçok arkadaş ülkücü kökenli..
Ama çakma ülkücüler nedeniyle ocakların bu hale geldiği kesin Asena...
Sende biliyosun...
Yoksa Alparslan Türkeş'i sevmeyen mi var?

ASENA58 03-01-2008 16:18

Emre benim gözlemime göre öyle
çakma ülkücüler yüzünden bütün ülkücüler kötüleniyor gördüğüm kadarıyla
onlarda uyuşturucu vs var demek ne demek
bunları açıkla o zaman

Alparslan Türkeş ten sonra ortalık çok değişti
seven sevmeyen karıştı

Benide_Kapatın 03-01-2008 16:45

Başlığı açan şahısta ülkülü ülkücüdür.Ülküsüz ülkücülerle işimiz olmadığı iöin ocak işlerini bıraktık.

ASENA58 03-01-2008 16:48

ocağı bırakıp bu hallere mi düştünüz
çoğunuz ülkücü kökenlisiniz neden biriniz özelleştirmeye karşı ses çıkarmadınız
neden vakıflar yasasına karşı gelmediniz
%47 nerde
bu işler yapılırken nerdeydiniz

ülkülüyseniz ülkünüzün gerektirdiğini yapın
değişimin bu kadar fazla.

Benide_Kapatın 03-01-2008 16:53

Özelleştirmeye değil hortumlamaya karşıyız,

Vatanseverliğe değil ırkçılığa karşıyız,

Aklı selim olan bilir ki, MHP nin de AKP nin de CHP ninde özelleştirme polikası aynıdır.

Çünkü devletin yükünü arttıran kurumlar arttıkça olan daha önceki ANASOL-M hükümetinde olduğu gibi vatandaşı vurmuştur.

Lütfen bakınız:2002 MHP seçim beyannamesi.(Zarar eden ve ekonomik getirisi olan devlet kurumları zaman kaybetmeden özelleştirilecektir.)

ASENA58 03-01-2008 16:59

yılda 2 milyar dolarlık vatan toprağını satmazlar ama
yahudiler vaadedilen toprakları aldılar teker teker
yakında devletçe amerikanın kölesi olmaktan
fertçe köle olmayada geçtiğimiz zaman bunlarıda söyleyebilecek misin acaba

bütün kurumlarımız yabancıların oldu
artık kendi ülkemiz için çalışmıyoruz yabancılar için çalışıyoruz

vakıflar yasasıylada kiliselerin önü açıldı
yabancılar misyonerlikte yapacak
bizse sadece bakacağız

LüGaT 03-01-2008 17:00

MHP Seçim Bİldirgesi 2002, geçen yıllar içinde MHP'nin hayallerini AK parti gerçeğe çevirdi.

Devletin asli fonksiyonlarına kavuşturulması esas olduğundan, nihai aşamada özelleştirme veya tasfiye yoluyla Devletin KİT sisteminin dışına çıkması sağlanacaktır.

Halka arz yoluyla yapılacak özelleştirmelerle, sermayenin tabana yayılmasına ve rekabetçi piyasaların oluşumuna katkı sağlanacaktır. Devlet tekellerinin yerini özel sektör tekellerinin almasının önüne geçecek piyasa düzenleyici çalışmalara devam edilecektir.

Özelleştirmeyi yönlendiremeyen Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yeniden yapılandırılacaktır.

Kar eden KİTler, pazar fiyatı mümkün olduğunca yüksek tutularak vakit kaybedilmeden özelleştirilecektir. Zarar eden KİT’lerden rehabilite edilebileceklerin gerekli yatırımları gerçekleştirilecek, rehabilitasyonu mümkün olmayanların – en az beş yıldır faaliyet zararı eden kuruluşlar gibi- ise tasfiyesi sağlanacaktır.

Alıcısı bulunmayan kamu iktisadi teşebbüslerinin sıfır bedellerle çalışanlarına terk edilmesi uygulamasına hız verilecektir.

Bütün toplumun malı olan KİT'lerin satışından elde edilecek gelirlerin bir kısmı, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikaların finansmanında kullanılacaktır.

KİT’lerde profesyonel yönetim anlayışına geçilecek, kontrollü bir yöneticilik anlayışından uzaklaşılıp kar ve vergi odaklı bir KİT işletmeciliğine yönelinecektir.

Piyasadaki konjonktürel değişimlere ayak uyduracak idari kararların alınması için gerekli KİT’lere özerklik sağlanacaktır.

Demiryolu hizmetleri gibi dünya çapında maliyetin yüksek olduğu ve karın ancak devlet desteği ile sağlanabildiği sektörlerde devlet desteği devam edecek, ancak işletmeden kaynaklanan risklerin devlet tarafından üstlenilmesi yerine işletmeciliğin özelleştirilmesi yoluna gidilecektir.

Benide_Kapatın 03-01-2008 17:16

Alıntı:

ASENA58 Nickli Üyeden Alıntı
yılda 2 milyar dolarlık vatan toprağını satmazlar ama
yahudiler vaadedilen toprakları aldılar teker teker
yakında devletçe amerikanın kölesi olmaktan
fertçe köle olmayada geçtiğimiz zaman bunlarıda söyleyebilecek misin acaba

bütün kurumlarımız yabancıların oldu
artık kendi ülkemiz için çalışmıyoruz yabancılar için çalışıyoruz

vakıflar yasasıylada kiliselerin önü açıldı
yabancılar misyonerlikte yapacak
bizse sadece bakacağız

Bu yalanların hepsine inanıyosun sanırım kardeşim.. Yazık
Biraz bilgi sahibi ol sonra fikirleri tartışırız.
Böyle korku ve paronaya pompalanıp gelirsen burada tartışamayız.
Kaçkişiyiz.tuncayözkan.com tam sana göre bu halinle..
Ayrıca imanına güveniyorsan korkma.
İçinde azim varsa olanları seyretme sende güzel dinimizi onlara anlat.
Ortaçağda yaşamıyoruz artık..

ASENA58 03-01-2008 17:21

tarih tekerrürden ibarettir
çünkü insanlar ders almayı bilmez
içimize yabancıları soktuğumuz zamanlarda başımıza gelenleri tarihimiz gösterdi
vakıflar devlet için değil devlete karşı çalışacak
Osmanlı tarihi bilmez misiniz siz
biraz geçmişi göz önünde bulundurup düşünün

zaman her şeyi gösterecek
o zaman gerçekler anlaşılacak.

LüGaT 03-01-2008 17:24

Alıntı:

Devşirme usulunu bilirsiniz.Sokullu Mehmet Türk değildir, Türk devlet geleneğinin mimarı Nizamulmülk Farstır, Mimar Sinan Türk değil, Köse Mihhael bizanslı, müslüman olmuş yiğit bir kumandan, Osmanlı Padişahları yabancı kadınlarla evlenmişlerdir.Haliyle oğulları..Osmanlı tarihi biliriz (+ Selçuklu)

ASENA58 03-01-2008 17:31

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Devşirme usulunu bilirsiniz.Sokullu Mehmet Türk değildir, Türk devlet geleneğinin mimarı Nizamulmülk Farstır, Mimar Sinan Türk değil, Köse Mihhael bizanslı, müslüman olmuş yiğit bir kumandan, Osmanlı Padişahları yabancı kadınlarla evlenmişlerdir.Haliyle oğulları..Osmanlı tarihi biliriz (+ Selçuklu)

benim bahsettiğim devşirme sistemi değil ama
bu biraz alakaya maydonoz oldu
çocukken İslam kurallarına ve Türk töresine göre yetiştirildikleri için Osmanlıya ve Selçukluya faydalı oldular
padişahların evlendiği hanımlardan müslümanlığı ve Türklüğü benimsemiş olanlarda faydalı oldu
şu anda da İslamiyeti kabul edip yararlı olanlar var
ama Hürrem Sultan gibilerde oldu

vakıflar benliklerini koruyacaklar
bize uyum sağlamayacaklar
biz onları kendimize entegre etmedik
azınlık hakkı gibi bir şey bu
ama azınlıklara hakettiklerinden fazlası verildiğinde başka şeylerde istiyorlar
milleti-i sadıkamız malum

herkese hakettiğini vereceksin.

Benide_Kapatın 03-01-2008 17:34

Çanakkale'yi İstilaya Gelenler Gibi mi Yaşıyoruz?
Anadolu'yu Savunanlar Gibi mi İnanıyoruz?

Kendimize sormamız gereken soru sadece bu...

ASENA58 03-01-2008 17:38

işte uyuştuğumuz nokta
bu soruyu kendimize soralım
ve onların kemiklerini sızlattığımız için utanalım
ne dersiniz
istilaya gelenlerin önü açıldı
onların uğruna ölüme koştukları toprakları satıyoruz
biz ecdadımıza layık bir Millet miyiz acaba

eddie 03-01-2008 17:42

internettin hoca derin laf etmiş +1

Benide_Kapatın 03-01-2008 17:45

Alıntı:

işte uyuştuğumuz nokta
bu soruyu kendimize soralım
ve onların kemiklerini sızlattığımız için utanalım
ne dersiniz
onların uğruna ölüme koştukları toprakları satıyoruz
biz ecdadımıza layık bir Millet miyiz acaba

Merak etmeyin bu ülkenin çakıl taşını dahi çakallara vermeyiz biz.
Ama memleket içindeki çakallara da kanmayız.
Gösterilmek istenene inanmayacak kadarda aklımız başımızda.
Medyanın kimin elinde olduğunu,ve bu vaveylalarının sebebini de iyi biliyoruz.
Kaybedilen birşey yok, kaybedilen yıllardır sömürdükleri devletin ellerinden gidiyor oluşu..
Devletin halka açılması.
Yıllardır korkularla bir ileri bir geri götürülüp durduk.
Büyük olmak arzusunda isek BÜYÜK oynamamız gerekiyor.
Ve şuan BÜYÜK oynanıyor..

altınnesil 03-01-2008 17:46

yakıştıramadım ben,genelleme yapmaya,alaya almaya ne gerek vardı ki..

gerçek 'ülkücülerin' hakkına girmeyin lütfen!!!

üzüldüm bu yazıyı bu sitede görünce .. :(

ASENA58 03-01-2008 17:49

büyük olma arzumuz var
ama hedef büyükse düşüşte hata da büyük olur
bu kadar risk alınmamalı
bu benim görüşüm

vakıflar yasası hatadır ve acısı çıkacaktır
sü uyur düşman uyumaz
unutmayalım.

Benide_Kapatın 03-01-2008 17:50

Alıntı:

altınnesil Nickli Üyeden Alıntı
yakıştıramadım ben,genelleme yapmaya,alaya almaya ne gerek vardı ki..

gerçek 'ülkücülerin' hakkına girmeyin lütfen!!!

üzüldüm bu yazıyı bu sitede görünce .. :(

Üstad burda bi kinaye yapılmıştır, genelleme yoktur.
Genelleme yapılacaksa kendimde dahil olmam gereklidir.
Üstüne alınan alınır ama ülkü ocaklarında bunlar olmuyor diyemezsin bana!
Önemli olan burada bu imajın kırılmasıdır.
Amaç ise;
Önceden olduğu gibi ocakların ilim ve kültür öğrenilen, okunan yerler olmasıdır.

TÜRK EVLADI 03-01-2008 18:31

[i][b]Merve bu şikayet ettiğin şeylerin çoğu o ''çakma ülkücüler''in bilmedikleri konularda biliyormuş gibi davranmak için attıkları yalanlar...

MHP'nin başa geldiğinde özelleştirme yapmayacağını sanıyorsan yanılırsın...
MHP-DSP-ANAP kolasiyonu zamanında yapılan toprak satışı miktarıyla AKP'nin ilk 3 yılda yaptığı toprak satışı miktarı aynı...
Araştır istersen...

Milliyetçiliğimden asla ödün vermedim ve vermemde asla!
Milliyetçilik sadece ülkücülerin bildiği birşey değil...
Emin ol şu forumda gördüklerinin yarısı bende dahil olmak üzere ülkücülüğe hala gönülde bağlıdır ancak ben Kuran'ın okunduğu ve gençlerinin tarihten coğrafyaya, matematikten kimyaya, siyasetten ekonomiye herşeyden anladığı bir ülkücü ocağı görmek isterim...

Ülke slogan atmakla kurtulmuyormuş...
Anlamak geç oldu ama benim için çok güzel oldu...

_KaaN_ 03-01-2008 18:32

Vay be.
Benim yaşadıklarımın ve düşüncüklerimin aynısı olmuş sende de :)

kabardey_06 03-02-2008 01:47

yarım asırdan fazla bir süre içerisinde türkiyemiz,avrupa ile bütünleşebilme politikalarına iman etmiş vaziyettedir,,bu benimsenen politikalar tek bir partinin sırtlanabileceği,omuzlayabileceği,üstesinden gelebileceği bir görüntü arzetmediği içindir ki,,partiler üstü birer DEVLET POLİTİKASI halini almıştır,,avrupa birliğine giriş sürecinde önümüze,masamıza konulan her reform paketi,,peşinen kabullenmemiz gereken tekliflerdir,,direktif değil teklif,,,siz eğer avrupa ile bütünleşmek istemiyorsanız tüm dosyaları yırtar atarsınız ve kendinize başka alternatifler arar,bu alternatifler ekseninde politikalar geliştirirsiniz,,günümüz partilerinin marjinal olanları hariç hepsi,avrupa ile bütünleşmekten yanadırlar,,efendim,,bütünleşelim ama değerlerimizi kaybetmeyelim,,kimlik erezyonuna uğramayalım gibi çıkışlar,kulak verilince hoştur fakat aslında boştur vede koftur,,,,,entegre olmak kimseleri kimliğinden etmez,,entegre olamayanlar ise belki kimliklerini muhafaza edebilirler fakat bu kimlikleri ile sefil bir hayata mahkum olurlar,,,la la laaaa ne güzel memleket,,aç fakat onurlu,,sefil fakat gururlu,,peki neden hem tok hem onurlu,hem mağrur hem gururlu olmayalım,,,,çok ayrıntılara girmek istemiyorum, vakıflar yasası bize birşey kaybettirmez aksine çok şeyler kazandırır,,türkiye cazibe merkezi olmak zorunda,birilerinin ülkemizde gözü var diye onu tesettüre bürüyemeyiz,,elbetteki açılıp saçılmayacağız fakat tüm dünyanın iştahını celbedecek pozları vermektende geri durmamalıyız,,bahsi geçen vakıflara imtiyaz sağlanmıyor ki endişe edelim,,onların ellerinden aldığımız taşınmazlarını iade etmekten öteye bir anlam taşımıyor bu yasa,,gaspçı bir devlet görünümünden kurtulmamız uzun vadede elimizi her alanda güçlendirecektir,,,unutmayalım ki gayri müslim diye tanımladığımız bu insanlarda bizim gibi türk vatandaşıdırlar,,kanunsuz işler yapan her kim olursa olsun ensesinden tutup hesabını soracak büyük bir devletin çatısı altında yaşamaktayız,,,korkularla,paranoyalarla yaşamak durumunda olanlar tepesinde uçuşan üç beş kargayı,,f_16 uçağı sanan korkuluklar hükmündedir,,,,,yok böyle bir politika,,,yok böyle bir siyaset,,,yok böyle bir devlet anlayışı ve geleneği,,,,,

Benide_Kapatın 03-08-2008 21:44

Başlık baya uzmış mı ne? bi ara değerlendirme yapmak lazım.!

antipka 03-22-2008 05:41

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı

*Okey Takımı

*Tavla Takımı

*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Polat Alemdar, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri

*Kurtlar Vadisi, Deliyürek vs. gibi eğitim amaçlı dizilerin cd.leri

*Muştu, levye, sopa,falaka

*Ruhsatsız tabanca, bıçak

*Filistin askısı

*Bol bol küllük

*Çay ve çaya atılacak karbonat

*İnternette forumlarda sağa sola laf yetiştirecek birkaç eleman

*"Nasıl provakatör olunur" el kitabı

*Cenazelerde atılacak slogan listesi broşürü

*Linç ve kavga dövüş eylem planı çizelgesi

;D ;D ;D

peki arkadasım su ana kadar hıc bır ulku ocagına gırdınız mı?orda yasananları gordunuz mu olayları bılıyor musunuz?soylentilere yorum yapmak basıttır.Ama illaki bi düsünceyi savunmak ıstıyorsan once karsı dusuceyı bılmen gerekır.sımdı bana sorcaksın sen hıc gıtttın mı dıye ewet gıttım hem de az buzdeıl baya cok gıttım ama sımdıye kadar o yukarıda yzdıklarınla karsılasmadım umarım demek ıstedıgımı anlamıssındır.Kendı dusuncende yola cıkmalısın once kendını tanıyıp sonra baska dusunceyi öğrenmelısın.karsındakı ısı sana bı sey sordugunda cewap werbılesın.

Hüdaverdi 03-22-2008 07:31

Birde liselerdeki küçük çeteler vardır.
Kız kavgası oldumu veya omuzua çarptın olayı yaşandımı başka bir okulu basmalar vs.

Bu yüzden bizim burdaki ülkü ocağı yakınır hep ''kavga olduğunda gidersiniz,namaz kılmaya dini sohbetler oldumu hiç biriniz gözükmezsiniz''diye...

antipka 03-23-2008 01:30

benim gördügüm ülkü ocakların da mescit dahı vardır eger gıtmıs olanınız var ıse gormustur yerı ve zamanı geldıgındede mevlut te okutulmustur hatta bır cok sehıdımızın arkasından mevlutler okutulmustur.

Benide_Kapatın 03-23-2008 01:36

Eski ülkü ocaklarına yavaş yavaş dönüş var.!

Takdir ediyoruz.

Eskisi gibi eğitim ve kültür yuvası olursa öpüp başımıza koyarız.!

Düzeltebilmek için eleştirmek gerek.!

All times are GMT +3. The time now is 15:47.