![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
izledim :-X
|
Alıntı:
;D ;D ;D sağolun ;) |
slm Ak kartallar nbr
|
kartal kısmına cevap veriyorum :) teşekkürler iyiyik senden na haber....
|
merhabaaaa! kimse yok mu? ::) |
SELAM BEN VARIM
|
akkpartii seni cok ozledim canimin icindeki atesbocegi ;D
|
ayy bir başka! emin ol benım içimdekı hasret senınkınden fazla! :( :( nasılsın? |
seni gordum daha iyi oldum bocekcigim :'( neler yapiyorsunn bjk cilgini :D resim bolumumdeki cizimimi begendin mi ustune basip buyultebilirsin
|
bende senı gordum ii oldum canmm ;) nerde o bölüm nerdekı resımler? link atsana bakıyım ;D bu arada akparti selçuklu dışanmış gibi oldu ;D ;D sen nasılsın selçuklu :-X |
|
uuuu! güzelde biraz ürkütücü ;D yaa benim masum ateşböceğim daha güzeldi! ;D ;D bu arada naptın sen o hikayeyi sonlandır mı? ::) ::) |
hayir ya sonlandirmadim kaldi oyle :D bence cok cirkin yaziyordum hem zaten orda yer alan kisilerin hepsi forumdan ayrildi yani cogunlugu artik yoklar :'( zaten forumdaki kisilerin hic birini tanimiyorum nerdeyse artik. herkes yabancilasmis. giresim gelmiyor buralara ::)
|
Alıntı:
evet ya sorma! aslına bakarsan artık banada yabancı geliyor bu forum... her ne kadar forumdan hiç ayrılmasamda yani hiçara vermesemde artık yabancı oldu insanlar! çok kşiyiz artık hangi birini tanıycanı aklında tutcanı şaşırıyosun o yüzden artık ben sadece bjk bolumumde nefes alıp veriyorum! ;D foruma gel mutlaka bak özleniyosun :-[ :-[ heryere yabancı olsanda bu bölüme ve bu bölümdekilere yabancı değilsin unutma! bu arada kendine haksızlık ediıyosun bence gayet iyi yazıyordun hikayeyi :-* :-* |
TEŞ BENDE İYİM AKKPARTİ
|
Atesbocegimmiiisin cok sagol canim senin icin gelicem, seni de kaybetmek istemem :'( bu arada imzani nasil yaptin Photoshop la mi? cok pahali o ben alamiyorum o yuzden :(
|
Alıntı:
yokk yaa ne photoshopu ;D ;D 1.5 mb lık bi program var çok basit adı photo filtre istersen indir ücretsiz! onda yaptım 2 dk ;D şimdide aynı programda çilik'in açtığı başlık için bi çalışma yapcam ::) AK KARTALLARIN SESİ: YENSEKDE YENİLSEKDE BEŞİKTAŞLIYIZ! 8) Altınada şey yazcam senın yazdığın şeyi: BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ! baya reklamını yaptım umarım ii olur ;D ;D bu arada foruma gelme sözünü unutmam ben haberin olsun :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aa imza yarışması mı varmış ! benim haberim yok :'( ya ne biçim kardeşmiş be o öyle! böyle kardeş olmaz olsun! ;D haklısın valla o programda çok güzel şeyler yapılıyor... bu arada yapıcan imzaları heyecanla bekliyorum 8) 8) NOT: ya ben orda 11.5 mblık yazmışım yanlış o! 1.5 mb aslında yanlışlıkla çift basmışım ;D haberiniz olsun(gerçi düzelttim ama!) |
selamlar
|
hmm bi kedi gördüm sanki ;D ;D selahattin burdasın yakaladım 8) nasılsın?? |
teşekkürler iyiyim kıss o mesajı dün atmıştım tosba seni daha yeni görüyon :(
|
yok onu değil senin ismini bölümün başında gördüm bu konuyu görüntüleyenler bölümü varya orda ;D iyiyim bende ne olsun ;) |
hmm iyi bakalım
ee senin okul yok mu bugün erken mi geldin??? |
evet öyle oldu ;) ya bjk bölümü neden bu kadar durgun üzülmeye başladım artık! :'( :'( :'( |
ya ben sık sık giremiyorum girsem de bizden kimse olmayınca sıkılıp çıkıyorum hemen
;) yoksa gelir gelmez hemen selam çakıyorum ama kimse yok selam alan :( |
ne oldu ya buraya :'( :'( bu arada bjk resimleri başlığının son sayfasına bak da benle gurur duy ;D ;D |
temem olur
|
selam
|
a.s
|
ya arkadaşlar benim imzamla birisi oynamış :'( :'(
|
benimkide görülmüyo!! !sitede mi sorun |
sitede sorun olsa bnm imzamdaki türkiyelerde görülmez
|
ben bilmez ;)
|
Alıntı:
iyide benim avatarım + imzam bende görülmüyor! sen görebiliyor musun ? |
Alıntı:
|
sümeyye rize maçını izledin mi??
|
sonlarını izledim ;D |
akkparti tanışalım ben hatice senin adın ne?
|
hmm ben 90 dakkayı izledim güzel maç oldu
ne diyorsun fener-cimbom derbisi için??sonrada bizim maç için?? bursa iskender yiyoruz :D bu hafta çayın üzerine |
All times are GMT +3. The time now is 03:14. |