![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Sanırım benim üzerimde sezonun yorgunluğu var. :-X
|
benim üzerimde de günün yorgunluğu :'( :'(
bu arada neden nickın karaesref çok merak ediyorum özel bir anlamı mı var? adın eşref falan mı? |
Merhaba Beşiktaşlılar nasılsınız?
|
allaha şükür iyiyiz fenerli :D sen nasılsın?
|
Çok şükür bende iyim..
Bu bölümü daha çok seviyorum burası sakin iyi cimbomlularınki aman Allahım felaket.. |
üst komşumuz onlarda dedikodusunu yapmak gibi olmasında çok fanatikler gibi geliyor bana yada çok abartılı yaşıyorlar duygularını yada sınır koyamıyorlar :o yada bunun gibi şeyler bana da o bölüm pek sıcak gelmiyor ne varsa burda var 8) |
:D :D ben heralde hiç girmiyorum o bölümlere ama benim kuzenler fanatik galatasaraylı geçen fena kızdırmışın rdönmezs başımın etini yediler birsürü
|
evet o espritüel(!?) ahlak örneği resim hala sinirlerimi zıplatıyor
|
şşşştt bizim bölümde tartışma yokk ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hey heyyy ayrılın ayrılın bakıyım :D
burda tartışma kavga dövüş yok sohbet edeceğiz sadece kabul edenler konuşsun ;) |
Alıntı:
|
ben sana bi espri yaparım şimdi...esprinin de bi sınırı var...terbiyesizlikle espriyi karıştırma
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya valla çok iyi niyetli bişey yazmıştım kuzen ama onun mesajı görünce sildim
|
ya arkadaşlar bu şekilde giderse mesajlarınızı sileceğim lütfen seviyenizi koruyun! bakın şöyle yapalım burda bırkaç bjklı bır fblı bıder gslı var takımımız diğer takım taraftarları tarafından nasıl görülüyor nesi seviliyor nesi sevilmiyor bunu konuşalım ne dersiniz? |
Alıntı:
|
ben beşi,ktaşı çok seviyorum...ertuğrul sağlamın hastasıyım...siz bize bugüne kadar hiçbir saygısızlıkta bulunmadınız...biz de size bulunmayız
|
Alıntı:
|
akparti forumdakı beşiktaşlılıardan ayrı normal hayattaki beşiktaşlılardan ayrı bahsedin geçekten merak ediyorum taraftarlık çok ayrı birşey çok ilginç bir duygu bizler bu duyguyu yaşarken neden sürekli birbirimizle didişiyoruz? lütfen saygılı olalım birbirimize karşı seviyeli olalım hoşgörülü olalım insanlar artık futboldan nefret eder hale geldi bu holganizm sayesinde artık buna bir dur diyelim diye düşünüyorum (: |
Alıntı:
|
ya beşiktaşın istanbuldaki liverpool maçını izlerken hüngür hüngür ağladım...çok güzel bir taraftarınız var....forumdaki beşiktaşlılardan badeesna kuzenim...dünya tatlısı bi insan...forum dışında da severim beşiktaşlıları
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bizdeki aşk bambaşka!aşığız beşiktaş'a... ('v') |
Alıntı:
|
yaa sen
|
Alıntı:
rıdvan ben burda normal hayattaki taraftarlardan bahsettim hemen savunma yapmana gerek yok ;) bence çok yararlı ve gerekli bir konu üzerinde konuşacağız bence bunun üzerine yoğunlaş ;) sırayla tüm takımları konuşmak istiyorum tartışılma sıraı fb'ye gelince sana sormak istediğimiz şeyler olur belki senin bize sormak istediğin şeyler olur kapatın o konuyu tamam kırmayın birbirinizi burada kavga gürültü olsun istemiyoruz tüm beşiktaşlılar olarak :-* |
bjk taraftarını ben de ayrı tutarım her zaman her daim takımının arkasında eleştirmek gibi olmasında mesela fb taraftarı gs maçı sonrasında ayıp etti saldırdılar ya futbulculara yani yenmekte var yenilmekte bjk taraftarı olsa öyle yapmazdı sanırım
ahh bi erkek olsaydım çarşıdan olurdum da bayan olunca geri durmak daha iyi gibi geliyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizim taraftarımız bambaşka!
maça gidince maçın bölümünde maçı değilde taraftarı izliyorsunuz asıl şov orada oluyor bazen 8) bizim sevdamız çok başka beşiktaş benim için çok şey ifade ediyor ama bu taraftara bu takım mı yakışıyor işte orada kocaman bir soru işareti var! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:10. |