AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dualar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8913)

Ravza_Ruveyda 03-13-2008 20:27

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm..
Ben ne burayı,ne dua kardeşimi,ne de seni unutmadım ravzacım. :) Sana her gece ben ve dua kardeşim gülseven dua ediyoruz böyle güzel bir dostluğu oluşturduğun için. rabbim gönlünün muradını versin tüm istediklerin gerçek olsun inşaAllah...

Canımsın benim :)
O kadar mutlu ettin ki beni. Beni kendisi için sevdiğin Rabbimde seni sevsin canım .
İnan ki bende sizleri çok seviyor ve dua ediyorum .
Allah razı olsun sizlerden . Rabbim herşeyi o güzel kalbinize göre versin canım . Hayırlısını ve selametlisini

Neşe 03-13-2008 22:08

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Dua kardeşleri sanırım artık tamamen unuttular burayı :'(

unutmadık kardeşim dualarım hepinizle ama ben dua kardeşime ulaşamıyorum..bitürlü konuşmak fırsat olmadı...

suskun_prenses 03-13-2008 22:09

DUA KARDEŞLİĞİ

ben unutmadım ablacım Ayşe ablam sürekli aklımada sizlerde öle hepinizin üstünde dualrım var inşallah Allah kabul eder güzel dualarımızı

Neşe 03-13-2008 22:11

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
ben unutmadım ablacım Ayşe ablam sürekli aklımada sizlerde öle hepinizin üstünde dualrım var inşallah Allah kabul eder güzel dualarımızı

inşalllah..

Necip Fazil 03-13-2008 22:13

Dua Kardeşim TÜRK EVLADI

Dua kardeşi seçimi nasıl oluyor bilemiyorum ama, bu akşam içimden TÜRK EVLADI nickli dostumuz için dua etmek geldi.

Mevla hazretleri kendisini rızası için çalışan, ömrü boyunca onurlu, ahlaklı, şerefli bir hayat yaşayan güzel kullarından eylesin. ( Amin )

VesseLam

Neşe 03-13-2008 22:14

DUA KARDEŞLİĞİ

amin dualarımızın kabul olması temennisiyle...

suskun_prenses 03-13-2008 22:14

Dua Kardeşim TÜRK EVLADI

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Dua kardeşi seçimi nasıl oluyor bilemiyorum ama, bu akşam içimden TÜRK EVLADI nickli dostumuz için dua etmek geldi.

Mevla hazretleri kendisini rızası için çalışan, ömrü boyunca onurlu, ahlaklı, şerefli bir hayat yaşayan güzel kullarından eylesin. ( Amin )

VesseLam

Amin abicim bende katılayım bari güzel duana Amin

TÜRK EVLADI 03-13-2008 22:18

Dua Kardeşim TÜRK EVLADI

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı

VesseLam

[i][b]Sizin duanız beni sevindirir üstadım...Allah razı olsun...Dularınızın çok daha güzelleri sizi bulsun inşallah...Bende size bu gece dua ederim inş...
Bu gecelik dua kardeşliği bizimkisi olsun...
Tekrar Allah razı olsun..

_hasretim_ 03-13-2008 22:19

DUA KARDEŞLİĞİ

amin dualarımız seninle kardesim

Feyza 03-13-2008 22:20

DUA KARDEŞLİĞİ

Yavuz abi kıskandım sende bana dua et

All times are GMT +3. The time now is 22:13.