![]() |
3 ya da 4 kişi dışında herkese verdim.
|
Oyumu kullandım. Hayırlı olsun. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
|
depare arkadasimiz neden yok protesto etmeye hazirlaniyorum ;ı:
|
İlerleyen günlerde coşarım ben ;D
Aksi halde herkesin mesajını sabote ederim haa :@ Tehdit ediyorum :w: Alıntı:
Bana oy vermek demek,fenere,bjk,Gs'ye oy vermek demek. Ban oy vermek demek,milli görüşe oy vermek demek. Bana oy vermek demek,kürtçe eğitime oy vermek demek. Ban oy vermek demek,ak partiye oy vermek demek. Bana oy vermek demek,cemaate oy vermek demek. Bana oy vermek demek,cemaatten değilim demek. Bana oy vermek demek,Sago Kaf Kef demek. Ban oy vermek demek,başörtüsüne sahip çıkıyorum demek. Bana oy vermek demek,intifada demek. Bana oy vermek demek, 'mücahid hüdaverdi' demek. Bana oy vermek demek herkese oy vermek demek. Bana oy vermemek demek,'Allah bildiği gibi yapsın beni' demek :w: Bu kadar yalakalık ve tehdit yeter :w: Daha kullanmadım ilerleyen günlerde kullanırım,gerçi vereceğim kişiler belli -3,4 kişi- ama heyçan olsun biraz ;D |
"Şampiyonlar Ligi" listesi gibi olmuş.
Ben Furkanca_Bakış kardeşime oyumu kullandım. Herkes için hayırlısı neyse o olsun bakalım... |
Yönetime teşekkür ediyorum. Heyecan ,aksiyon içeren liste olmuş.
Hepsi birbirinden etkili kardeşlerimizin. İnsanın hangi birine oy vermesi gerektiği hususunda aciz kalacağına inanıyorum. Kaliteli yorum yapmanın kriter olarak değerlendirilmesi yerine bu ayki en fazla aktif olanın tercihlerim arasına gireceğini söylemek isterim. Ve oy kullanmak için daha erken , zaten bir çok vaatlerde serpiştirilmiş ortama duruma göre ayarlarız artık. |
Benim bu listede ne işim varsa artık.. (: Bu kadar zor rakiplerin arasından 3. 4. bile olarak çıkmam çok çok zor. Doğruya doğru şimdi..:)
Forumda herkeste biraz varolan karizma bende de vardı.Ama bir zamanlar :d Bu anketten sonra o biraz da kalmayacak.. :hihi2: Bence şu listede birinciliği Mavera hak ediyor. Diğer arkadaşlar da artık sırasıyla 2. 3. vs sırayı alıyorlar.. :) Beni bu listeye ekleyen yöneticileri protesto ediyorum. Hiç yakıştıramadım size.. :V :hihi2: |
o degilde forumda tam anlamiyla erkek hegomonyasi var.. bakarmisiniz ankette iki tane bayan var bence bayan arkadaslar bu durumu gözardi etmesin ve bu iki bayan arkadasimiza gereken destegi versin ;)
|
Ak kelebekte çıkarılsın oylarıdağıtılsın ;D
Bayanlara özelsonrada nyapılsın. Erkeklerden ilk 5,bayanlardan ilk 5 alınıp bir daha yapılabilir karma şekilde :güzel: |
Alıntı:
hocam sen su erkek, bayan olayini cok karistiriyorsun aman sakin diyeyim bak resim filanda koyduk oraya bir karisiklik olmasin :) |
All times are GMT +3. The time now is 01:15. |